Esimene lause pool on õige, teine aga mitte.Maiustusi ei armasta ainult paksud, kivikesi ei armasta ainult maitsetud
Milline on ILUS ja KOLE pediküür?
-
Külaline
-
Külaline
Ei viitsi. Väikesed kivid, kärbsesita suurused suure varbaküüne küünenaha juures reasKülaline kirjutas: ↑02 Aug 2024 18:24Pane pilt, millised on maitsekad kivid. Ei ole tõesti näinud ei netis ega kellelgi varba peal kive, mida peaksin maitsekaks. Äkki olen tõesti väheinformeeritud.Siis sa ei ole maitsekaid kive näinud.
-
Külaline
Kole kahju et sinu arvamus universaalne tõde pole. Kõigesy sinu väike arvamusKülaline kirjutas: ↑02 Aug 2024 18:43Esimene lause pool on õige, teine aga mitte.Maiustusi ei armasta ainult paksud, kivikesi ei armasta ainult maitsetud
-
Külaline
Issand, sa näed ja ei mürista. Lugemispuudeline ja järjekindel loll.Külaline kirjutas: ↑02 Aug 2024 16:14Üks inimene ju ütles, et kleebib ja väga ilus ja kallis näeb välja. Ega mina seda välja ei mõelnud. Mingid imelikud arvud olid toodud: 16-45. Ja klaashelmed on täpselt nagu briljandid, aga pole briljandid, seda öeldi ju ka.45 kivikest ei kleeebi keegi.
-
Külaline
Selliseid on netis näha jah. No ikka jään enda juurde, et kole. Täpselt sama tase maalitud kulliküünte, volüümripsmete ja muu odavaks tegeva pahnaga.Külaline kirjutas: ↑02 Aug 2024 18:43Ei viitsi. Väikesed kivid, kärbsesita suurused suure varbaküüne küünenaha juures reasKülaline kirjutas: ↑02 Aug 2024 18:24Pane pilt, millised on maitsekad kivid. Ei ole tõesti näinud ei netis ega kellelgi varba peal kive, mida peaksin maitsekaks. Äkki olen tõesti väheinformeeritud.Siis sa ei ole maitsekaid kive näinud.
-
Külaline
Kus sa maalitud kulliküüsi ja volüümripsmeid näed? See jäi aastasse 2010. Kivid meeldivad. Maalingutega küüned ei meeldi nagu 2010 aastak olid, uue aja kunst küüntel on ilusKülaline kirjutas: ↑02 Aug 2024 18:53Selliseid on netis näha jah. No ikka jään enda juurde, et kole. Täpselt sama tase maalitud kulliküünte, volüümripsmete ja muu odavaks tegeva pahnaga.Külaline kirjutas: ↑02 Aug 2024 18:43Ei viitsi. Väikesed kivid, kärbsesita suurused suure varbaküüne küünenaha juures reasKülaline kirjutas: ↑02 Aug 2024 18:24
Pane pilt, millised on maitsekad kivid. Ei ole tõesti näinud ei netis ega kellelgi varba peal kive, mida peaksin maitsekaks. Äkki olen tõesti väheinformeeritud.
-
Külaline
Kohutav et sa arvad et targad inimesed peavad koledad välja nägema ja iialgi ei kanna nad roosat ega kasuta kivisid. Vali oma sõnu, sina pole siin mingi ütleja.Külaline kirjutas: ↑02 Aug 2024 19:20Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑02 Aug 2024 18:26Kangastub see mis su ümber on. Minul 20-40 vanuses kõrgharidusega naised, ja mitte nõrga pehme kõrgharidusegaKülaline kirjutas: ↑02 Aug 2024 18:13 Mis meie vanuseklass? Mulle kangastub kividega natuke pontsakas 45+ tädi, kes kannab natuke liiga tihkeid ja lühikesi riideid ning kelle ideaaliks on valged saapad.
See ei välista muidugu et sinu kodukandis pontsakad tädid kivikesi armastavad. Maiustusi ei armasta ainult paksud, kivikesi ei armasta ainult maitsetud
-
Külaline
Eks ta nii ole, et ega haridus ja maitse pole kuidagi seotud. Mõni naine on loll nagu saabas, aga väga maitsekas, teine võib seal koolis käia, aga maitse ikka hullem kui mõnel lihtinimesel maalt. Ega maitset ei ole sugugi mitte kõigile antud. Ja ega sellised ei kuula teisi ka.Kohutav et sa arvad et targad inimesed peavad koledad välja nägema ja iialgi ei kanna nad roosat ega kasuta kivisid. Vali oma sõnu, sina pole siin mingi ütleja.
-
Külaline
Väikesed kivid on maitsekad. See et sinu konnotatsioon on kodukolka kassapidaja volüümidega ja neonroosa suure blingiga varvasteg, ei ole teiste mure. Sa ei ole ilma kivideta kindlasti maitsekam, ära isegu looda. Iseloom paistab näost väljaKülaline kirjutas: ↑02 Aug 2024 20:46Eks ta nii ole, et ega haridus ja maitse pole kuidagi seotud. Mõni naine on loll nagu saabas, aga väga maitsekas, teine võib seal koolis käia, aga maitse ikka hullem kui mõnel lihtinimesel maalt. Ega maitset ei ole sugugi mitte kõigile antud. Ja ega sellised ei kuula teisi ka.Kohutav et sa arvad et targad inimesed peavad koledad välja nägema ja iialgi ei kanna nad roosat ega kasuta kivisid. Vali oma sõnu, sina pole siin mingi ütleja.
-
Külaline
Ütlen-ütlen.Külaline kirjutas: ↑02 Aug 2024 20:39Kohutav et sa arvad et targad inimesed peavad koledad välja nägema ja iialgi ei kanna nad roosat ega kasuta kivisid. Vali oma sõnu, sina pole siin mingi ütleja.Külaline kirjutas: ↑02 Aug 2024 19:20Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑02 Aug 2024 18:26
Kangastub see mis su ümber on. Minul 20-40 vanuses kõrgharidusega naised, ja mitte nõrga pehme kõrgharidusega
See ei välista muidugu et sinu kodukandis pontsakad tädid kivikesi armastavad. Maiustusi ei armasta ainult paksud, kivikesi ei armasta ainult maitsetud
-
Külaline
-
Külaline
Sind ju kotib. Kas said nüüd närvivapustuse? Sa käid ringi arvates, et oled nii äge ja maitsekas, inimesed on kah viisakad ega ütle midagi. Ja nüüd said äkitsi teada, et kaaskodanike jaoks on see maitselageduse tipp ja su üle tegelikult naerdakse. Ooo, sa oled nii haritud ja ümbritsetud haritud inimestega, kes KÕIK kannavad kah neid kivikesi ja on nii nooruslikud ja änksad. Pähh.
-
Külaline
Minust mitmed aastakümned vanemad prouad peavad midagi maitsekus on mulle ainult kinnituseks et nende nõu järgides oleksin proper MUTT valmis. Meestele meeldibKülaline kirjutas: ↑02 Aug 2024 21:19Sind ju kotib. Kas said nüüd närvivapustuse? Sa käid ringi arvates, et oled nii äge ja maitsekas, inimesed on kah viisakad ega ütle midagi. Ja nüüd said äkitsi teada, et kaaskodanike jaoks on see maitselageduse tipp ja su üle tegelikult naerdakse. Ooo, sa oled nii haritud ja ümbritsetud haritud inimestega, kes KÕIK kannavad kah neid kivikesi ja on nii nooruslikud ja änksad. Pähh.
Noortele meeldob
Sulle ei peagi meeldima, ega ma sind ei taha.
-
Külaline
Mehed ei tea ega näe küünelakist midagi ja noored? Eee, kes kannavaf ühesuguseid lohmakaid pikki pükse, hoodiet ja tosse suvel ja talvel, tulevad sulle ütlema, et neile meeldivad su kivikesed? Nalja teed? Nende jaoks oled sina see proper vanamutt oma imelike varvastega.Külaline kirjutas: ↑02 Aug 2024 21:21Minust mitmed aastakümned vanemad prouad peavad midagi maitsekus on mulle ainult kinnituseks et nende nõu järgides oleksin proper MUTT valmis. Meestele meeldibKülaline kirjutas: ↑02 Aug 2024 21:19Sind ju kotib. Kas said nüüd närvivapustuse? Sa käid ringi arvates, et oled nii äge ja maitsekas, inimesed on kah viisakad ega ütle midagi. Ja nüüd said äkitsi teada, et kaaskodanike jaoks on see maitselageduse tipp ja su üle tegelikult naerdakse. Ooo, sa oled nii haritud ja ümbritsetud haritud inimestega, kes KÕIK kannavad kah neid kivikesi ja on nii nooruslikud ja änksad. Pähh.
Noortele meeldob
-
Külaline
Sa räägid 13aastastest edgy emo tiinekatest. Nendega ma ei suhtle. Midagi ei pea ütlema. Sulle peab ütlema tulema? Mida sind kotib kas keegi kannab kivikesi, ära kanna. Kui vaatan siis mõtlen et pole ilus ja asi antsKülaline kirjutas: ↑02 Aug 2024 21:45Mehed ei tea ega näe küünelakist midagi ja noored? Eee, kes kannavaf ühesuguseid lohmakaid pikki pükse, hoodiet ja tosse suvel ja talvel, tulevad sulle ütlema, et neile meeldivad su kivikesed? Nalja teed? Nende jaoks oled sina see proper vanamutt oma imelike varvastega.Külaline kirjutas: ↑02 Aug 2024 21:21Minust mitmed aastakümned vanemad prouad peavad midagi maitsekus on mulle ainult kinnituseks et nende nõu järgides oleksin proper MUTT valmis. Meestele meeldibKülaline kirjutas: ↑02 Aug 2024 21:19
Sind ju kotib. Kas said nüüd närvivapustuse? Sa käid ringi arvates, et oled nii äge ja maitsekas, inimesed on kah viisakad ega ütle midagi. Ja nüüd said äkitsi teada, et kaaskodanike jaoks on see maitselageduse tipp ja su üle tegelikult naerdakse. Ooo, sa oled nii haritud ja ümbritsetud haritud inimestega, kes KÕIK kannavad kah neid kivikesi ja on nii nooruslikud ja änksad. Pähh.
Noortele meeldob
-
Külaline
Kui nüüd teemaalgataja küsimusele vastata, siis valdavalt on kommenteerijad siin teemas veendunud, et kole pediküür = varbaküüntele kleebitud kivikesed. Ühe kommenteerija arvates on jälle väga ilus.
-
Külaline
Sellised kivikestega. Kas siis need on tõesti ilusad?
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/imag ... 4ix29D2w&s
-
Külaline
Kas sul läks meelest ära, mis on teema pealkiri?Külaline kirjutas: ↑02 Aug 2024 22:58Sa räägid 13aastastest edgy emo tiinekatest. Nendega ma ei suhtle. Midagi ei pea ütlema. Sulle peab ütlema tulema? Mida sind kotib kas keegi kannab kivikesi, ära kanna. Kui vaatan siis mõtlen et pole ilus ja asi antsKülaline kirjutas: ↑02 Aug 2024 21:45Mehed ei tea ega näe küünelakist midagi ja noored? Eee, kes kannavaf ühesuguseid lohmakaid pikki pükse, hoodiet ja tosse suvel ja talvel, tulevad sulle ütlema, et neile meeldivad su kivikesed? Nalja teed? Nende jaoks oled sina see proper vanamutt oma imelike varvastega.Külaline kirjutas: ↑02 Aug 2024 21:21
Minust mitmed aastakümned vanemad prouad peavad midagi maitsekus on mulle ainult kinnituseks et nende nõu järgides oleksin proper MUTT valmis. Meestele meeldib
Noortele meeldob
Kõrgelt haritud noor Tallinna tütarlaps kasutab sõnu "kotib" ja asi ants. On jah usutav.
-
Külaline
Kui sul on nii õnnetud varbad, tasuks teha ülitagasihoidlik värv, et mitte täiendavat tähelepanu neile pöörata. Sellel pildil on nagu topeltkarjumine, erkpunane ja bling otsa.Külaline kirjutas: ↑02 Aug 2024 23:43 Sellised kivikestega. Kas siis need on tõesti ilusad?
-
Külaline
Isegi kui on õnnelikud varbad, siis selline karjuv kombo on maitsetu. Kivid ei tee asja paremaks mitte kuidagi, ei näe kallis ja ilus välja.Külaline kirjutas: ↑03 Aug 2024 08:35Kui sul on nii õnnetud varbad, tasuks teha ülitagasihoidlik värv, et mitte täiendavat tähelepanu neile pöörata. Sellel pildil on nagu topeltkarjumine, erkpunane ja bling otsa.Külaline kirjutas: ↑02 Aug 2024 23:43 Sellised kivikestega. Kas siis need on tõesti ilusad?
Muidu ma ise hindan kõige rohkem seda, kui varbad jätavad puhta ja hoolitsetud mulje, mis värvid ja mis ja kuidas polegi enam nii oluline. Paraku paljudel inimestel see nii ei ole, jalad on paljudel ikkagi halvas korras, küüned seenetavad, kannad krobelised, rääkimata sellest, et väga paljudel pole jalad üldse ilusad, varbakuju on moondunud, varbad töntsakad ja kõverad jne. Muidu igasugune bling, ebaloomulikud värvid (üks siin nimetas sinist ja oliivrohelist), maalingud jne ei ole minu maitse. Kui mõnel on mingid rohelised varbad, siis tekib mulje, nagu oleks laibaga tegemist.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline