6 aasta vanune teler on täpselt piiri peal. Kui on 4K ekraaniga, siis peaks näitama. Aga ega need kanalid muidu ei tule, alustuseks tuleb teha kanaliotsing. Sageduse saab Levira kodulehelt saatejaamad.pdf failist, vaja vaadata enda asukoha lähim mux4 saatja sagedus ja kanalinumber.Külaline kirjutas: ↑01 Aug 2024 11:01 Ja mina muudkui otsin mööda vabalevi kanaleid ja mulle ei löö kuskilt Kanal2 ette. Oi ma olen kirunud niiet maja väriseb. Ja nüüd tuleb välja, et mu 6a vana telekas ei näitagi seda. Miks, kurat, ma seda enne pole kuulnud või lugenud, et peab uuem telekas olema või konkreetne digibox. Hakkan asja ajama. Veelkord aitäh!
Tegelikult juuni lõpus räägiti ajalehtedes olümpiakanalitest päris palju, aga tehnilised nüansid käisid ajakirjanikele ja kanali kõneisikutele üle jõu. Seega ka lugejatele jäid artiklid kaugeks ning paljud ei teagi, et antenniga saab sel suvel vaadata 13 vabakanalit üle Eesti ilma mingi lepinguta.
Paljud on remondi käigus antennid katuselt maha võtnud ja tahavad teenusepakkujatele kuutasu maksta, nemad sellest tasuta sisust osa ei saa.