Milline on ILUS ja KOLE pediküür?

sh kaaluga seotud teemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Kivid sobivadki vaid ilusatele varvastele. Kandja peab olema kena, ilusti riides ja kehalt heas vormis.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Aug 2024 16:47 Kivid sobivadki vaid ilusatele varvastele. Kandja peab olema kena, ilusti riides ja kehalt heas vormis.
Ja seda varbaküüntel kivide kandjad alati on (või siis vähemalt enda meelest).
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Aug 2024 16:47 Kivid sobivadki vaid ilusatele varvastele. Kandja peab olema kena, ilusti riides ja kehalt heas vormis.
Ma arvan ka. Siis antakse maitselagedused lihtsamini andeks.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Aug 2024 18:24
See pole maitselage. Sina oled maitselage, ei raatsi endale isegi professionaalset teenust lubada.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Aug 2024 14:13 Googeldasin seda kivikestega pediküüri, sest ma pole kellelgi kaunistusi varbaküünte küljes näinud. No ma ei tea, varbad pole inimese juures just kõige kaunimad kehaosad, mida sädelevate kivikestega esile tõsta. Ilutöötajad, kelle teenistus sõltub sellest, kui palju ja millega naised ennast kaunistavad, võivad muidugi soovitada kivikesi varbaküünte külge liimida, aga arvan, et kandjale on see väga ebamugav. Tahan soki jalga tõmmata, aga takerdub kivikeste külge, brrr.
Varbad on kaunid kehaosad, kui pole kõverad ja kandja pole paks, et jalad rasvas on. Jalad peavad olema hoolitsetud ning küüneplaadid jalgadega sobivas suuruses. Sama kehtib sõrmede kohta.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Aug 2024 21:46 See pole maitselage. Sina oled maitselage, ei raatsi endale isegi professionaalset teenust lubada.
Ei kavatse seda professionaalset teenust kasutada, tulgu siin või 10 lk järjest reklaami ja promo.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Aug 2024 21:56
Külaline kirjutas: 03 Aug 2024 21:46 See pole maitselage. Sina oled maitselage, ei raatsi endale isegi professionaalset teenust lubada.
Ei kavatse seda professionaalset teenust kasutada, tulgu siin või 10 lk järjest reklaami ja promo.
No suvamutid värvivadki kodus oma näppe ja varbaid ning värvivad ise juukseid. Sinusugune ei kannaks neid kive iial väljagi.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Aug 2024 17:55
Külaline kirjutas: 02 Aug 2024 17:49
Külaline kirjutas: 02 Aug 2024 17:11 Ilmselt keegi iluteenindaja üritab siin teemas oma kaupa ja teenust reklaamida ehk siis varbaküünte külge kleebitavaid kivikesi.
Jhh vähe sellest et big pharma, nüüd on big pedicure siia jõudnud. Ma ei ole iluteenindaja ega isegi kaudselt selle valdkonnaga seotud. Iga pediküürija omab enda arsenalis kivikesi, “spetsialist”
Selge see, aga eriti palju neid blingipooldajaid pole ju. Ikka tahaks rohkem teenida, siis on hea rääkida, et ilma selleta on mingi värvilärakas nagu lest. Sama nagu üks teatud teine proua, kes räägib, et ilma süstimata pole mingi naine. See on isegi rohkem tõsi kui see, et kivid küüntel on mingi hea maitse tunnus. Ei ole, selline välimus on odav.
Kuule ajukeenjus, kividega teenib ikka vähem ju :D Klient maksab sama raha, aga aega läheb rohkem ning kivid maksavad ju raha.
Külaline

Kurb kuulda, et äri ei edene. Või nojah, ükskõik sellest tegelikult.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Aug 2024 21:46
See pole maitselage. Sina oled maitselage, ei raatsi endale isegi professionaalset teenust lubada.
Mis ülikoolis siis see kivipaigaldaja oma doktorikraadi kivipaigaldamises sai? Mis teesid olid?
Külaline

Käingi professionaali juures, aga ei telli neid kive, sest need on maitselagedad. Samamoodi ei telli mingeid maalinguid või muud jama.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Aug 2024 09:36
Külaline kirjutas: 03 Aug 2024 08:35
Külaline kirjutas: 02 Aug 2024 23:43 Sellised kivikestega. Kas siis need on tõesti ilusad?
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/imag ... 4ix29D2w&s
Kui sul on nii õnnetud varbad, tasuks teha ülitagasihoidlik värv, et mitte täiendavat tähelepanu neile pöörata. Sellel pildil on nagu topeltkarjumine, erkpunane ja bling otsa.
Isegi kui on õnnelikud varbad, siis selline karjuv kombo on maitsetu. Kivid ei tee asja paremaks mitte kuidagi, ei näe kallis ja ilus välja.

Muidu ma ise hindan kõige rohkem seda, kui varbad jätavad puhta ja hoolitsetud mulje, mis värvid ja mis ja kuidas polegi enam nii oluline. Paraku paljudel inimestel see nii ei ole, jalad on paljudel ikkagi halvas korras, küüned seenetavad, kannad krobelised, rääkimata sellest, et väga paljudel pole jalad üldse ilusad, varbakuju on moondunud, varbad töntsakad ja kõverad jne. Muidu igasugune bling, ebaloomulikud värvid (üks siin nimetas sinist ja oliivrohelist), maalingud jne ei ole minu maitse. Kui mõnel on mingid rohelised varbad, siis tekib mulje, nagu oleks laibaga tegemist.
Maitse asi. Ühtlane beez, roosa lest on suht kole minu arvats. Kividega on maitsekas ja ilus. Ei hakka ju sellepärast teisiti tegema :)
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Aug 2024 21:56
Sa arvad sind meeleheitlikult oodatakse teenust kasutama? Naljanina.
Külaline

Hea lohutus, arvad see töötab kah sul? Õõ jõle maitsekas proua, näete pole kivisid ja puha. Big irw
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Aug 2024 18:59
Hea lohutus, arvad see töötab kah sul? Õõ jõle maitsekas proua, näete pole kivisid ja puha. Big irw
Su kirjastiil räägib enda eest, kuidas sul selle maitsega täpselt lood on.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Aug 2024 19:03

Täiesti meelega kasutan kirjastiili mis ei oleks äratunatv. Arvasid, et kirjutan nii nagu päriselt, sama sõnavaraga? Oh sind…hoolega valitud sõnavalik on siin. Aga sinu petsin sellega ära, väga hea. Mul on 10 last ja 2 kaktust, jääd uskuma?
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Aug 2024 23:53
Külaline kirjutas: 08 Aug 2024 19:03

Täiesti meelega kasutan kirjastiili mis ei oleks äratunatv. Arvasid, et kirjutan nii nagu päriselt, sama sõnavaraga? Oh sind…hoolega valitud sõnavalik on siin. Aga sinu petsin sellega ära, väga hea. Mul on 10 last ja 2 kaktust, jääd uskuma?
Istud öösel anonüümses foorumis ja kasutada salaagendina ossi-kõnepruuki, no mazel tov.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Aug 2024 23:53 Täiesti meelega kasutan kirjastiili mis ei oleks äratunatv. Arvasid, et kirjutan nii nagu päriselt, sama sõnavaraga? Oh sind…hoolega valitud sõnavalik on siin. Aga sinu petsin sellega ära, väga hea. Mul on 10 last ja 2 kaktust, jääd uskuma?
Inimene, mis sind ometi vaevab?
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Aug 2024 08:26
Käingi professionaali juures, aga ei telli neid kive, sest need on maitselagedad. Samamoodi ei telli mingeid maalinguid või muud jama.
Arusaadav. Kive ei kannagi enamik välja. Parteidest valid EKRE-t?
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Aug 2024 16:44
Külaline kirjutas: 04 Aug 2024 08:26
Arusaadav. Kive ei kannagi enamik välja. Parteidest valid EKRE-t?
Sa oled ikka tõesti lauajalg.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist