Milline on ILUS ja KOLE pediküür?

sh kaaluga seotud teemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Igasugused kivikesed, maalingud vms on lihtsalt rõvedad. Neoonvärv samuti.
Külaline

Ilma kivikesta jään lausa vaatama et issand milline latakas värvi peal, nagu lest. Ei ole ilus. Punane värv, tumesinine on ilma kivikesteta on ilus aga muul juhul ainult kaunistavad.
Issand kui naljakas maitse :) Tumesininine on ka väga kole. Minu arust on kivikeste peale kleepimine sama nagu mingeid klaasist ja kassikullast kulinaid armastaks kanda. Odav ja kole.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Aug 2024 11:52
Ilma kivikesta jään lausa vaatama et issand milline latakas värvi peal, nagu lest. Ei ole ilus. Punane värv, tumesinine on ilma kivikesteta on ilus aga muul juhul ainult kaunistavad.
Issand kui naljakas maitse :) Tumesininine on ka väga kole. Minu arust on kivikeste peale kleepimine sama nagu mingeid klaasist ja kassikullast kulinaid armastaks kanda. Odav ja kole.
Oleneb nahatoonist. Jumekal päevitunud inimesel on teatud varjund tumesinist väga ilus, samuti oliiviroheline mis kahvatul nahal paistaks kole. Oleneb kes kannab, nahatoon, soe külm nahatoon kuni varvaste suuruse ja kujuni välja. Igaüks tumesinist välja ei kanna. Kivikesed on ilusad, näitab et tõenäoliselt oli tegu professionalse pediküürijaga. Suur lahmakas värvi on nagu oleks ise kodus teinud. Kassikulla ja klaasiga ei anna võrrelda. Kivid annavad naiselikkust juurde. 70 aastased ei pane kivisid, teatud vanusest hakkab imelik paistma tõepoolest. 16-45 kivikesi kanda kaunistab. Ilma kivikesteta pediküüri piltidelt vaadates olen tabanud end mõttelt, kes küll nii koledat pediküüri vabatahtlikult tahab
Külaline

Briljandid kõrvas on ka odavad ja maitsetud? Varba peal on sama, ainult pole õige briljant.
Tumesinised ja mustad küüned on ka shefid. Mul endal pole küll olnud, aga ilus on küll.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Aug 2024 12:17
Briljandid kõrvas on ka odavad ja maitsetud? Varba peal on sama, ainult pole õige briljant.
Tumesinised ja mustad küüned on ka shefid. Mul endal pole küll olnud, aga ilus on küll.
Briljant kõrvas on midagi muud kui klaaskivi varba otsas. Klaaskivi ja kassikuld ei ole sama, mis nagu briljant, mis pole briljant. Minu arust kole. Aga sina kleebi edasi, maitsed ongi erinevad.
Külaline

16-45 kivikesi kanda kaunistab. Ilma kivikesteta pediküüri piltidelt vaadates olen tabanud end mõttelt, kes küll nii koledat pediküüri vabatahtlikult tahab
Kes mingeid klaashelmeid endale 45 tükki varvaste otsa kleebib, nende puhul jälle mina mõtlen, et on ikka maitselage tädi. Aga noh, ega eriti ei mõtle midagi, neid maitselagedaid ongi nii palju, et ega mina ei jõua iga kord midagi mõelda, mul suht suva.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Aug 2024 12:47
16-45 kivikesi kanda kaunistab. Ilma kivikesteta pediküüri piltidelt vaadates olen tabanud end mõttelt, kes küll nii koledat pediküüri vabatahtlikult tahab
Kes mingeid klaashelmeid endale 45 tükki varvaste otsa kleebib, nende puhul jälle mina mõtlen, et on ikka maitselage tädi. Aga noh, ega eriti ei mõtle midagi, neid maitselagedaid ongi nii palju, et ega mina ei jõua iga kord midagi mõelda, mul suht suva.
OMG, sa ei oska isegi loetust aru saada. Kõva maitsekas mutt :D
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Aug 2024 12:45
Külaline kirjutas: 02 Aug 2024 12:17

Briljant kõrvas on midagi muud kui klaaskivi varba otsas. Klaaskivi ja kassikuld ei ole sama, mis nagu briljant, mis pole briljant. Minu arust kole. Aga sina kleebi edasi, maitsed ongi erinevad.
Kus see kassikuld on? Mingeid kollaseid kuldjunne ju ometi ei kleebi.
Külaline

45 klaasjunni sulle tundus maitsekas, seega ei imesta sinu puhul millegi üle.

PS, ei puutu küll asjasse, aga miks just 45? Igale küünele 4,5 klaasjunni?
Külaline

Oleneb nahatoonist. Jumekal päevitunud inimesel on teatud varjund tumesinist väga ilus, samuti oliiviroheline mis kahvatul nahal paistaks kole. Oleneb kes kannab, nahatoon, soe külm nahatoon kuni varvaste suuruse ja kujuni välja. Igaüks tumesinist välja ei kanna. Kivikesed on ilusad, näitab et tõenäoliselt oli tegu professionalse pediküürijaga. Suur lahmakas värvi on nagu oleks ise kodus teinud. Kassikulla ja klaasiga ei anna võrrelda. Kivid annavad naiselikkust juurde. 70 aastased ei pane kivisid, teatud vanusest hakkab imelik paistma tõepoolest. 16-45 kivikesi kanda kaunistab. Ilma kivikesteta pediküüri piltidelt vaadates olen tabanud end mõttelt, kes küll nii koledat pediküüri vabatahtlikult tahab
Las ma pakun, oled kuskilt maapiirkonnast?
Külaline

Ei oska ise tõesti geellakkida ja ei tunne vajadust vastavaid aparaate koju muretseda. Pediküür võtab salongis 2-3 tundi. Sa võid ise küürakil 2 tundi oma varbaid värvida, keegi ei keela. Kodustehtu ja salongistehtu tunneb kaugelt ära, kui just eksiluteenindaja ise omale mani-pedi ei tee
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Aug 2024 13:01
Las ma pakun, oled kuskilt maapiirkonnast?
Paku edasi. Tallinnast. Tutvusringkond kõrghariduse ja kõrge palgaga, neil on kah kivikesed. Sa oled maalt, ei twa mis linnas trendikas on? Soovitan tulla ja vaadata kuodas linnainimesed elavad
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Aug 2024 12:47
Irw jube ilus suur beež varvas null kivideta ilutsemas 🤢🤮
Külaline

Paku edasi. Tallinnast. Tutvusringkond kõrghariduse ja kõrge palgaga, neil on kah kivikesed. Sa oled maalt, ei twa mis linnas trendikas on? Soovitan tulla ja vaadata kuodas linnainimesed elavad

Äkki kui kuskil striptiisi pakute, siis on täitsa kena, veikleb ilusti laternate valgel.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Aug 2024 14:00 Ei oska ise tõesti geellakkida ja ei tunne vajadust vastavaid aparaate koju muretseda. Pediküür võtab salongis 2-3 tundi. Sa võid ise küürakil 2 tundi oma varbaid värvida, keegi ei keela. Kodustehtu ja salongistehtu tunneb kaugelt ära, kui just eksiluteenindaja ise omale mani-pedi ei tee
3 tundi? Püha issand, nii kaua. Siis nad ei teeni ju üldse mitte midagi, minu arust pediküür on midagi 50 euro kandis. Minu pediküürija teeb 1,5 tunniga väga ilusaks jalad. Äkki kui 45 kivikest ka vaja kleepida, siis läheks tõesti 3 tundi ära.
Külaline

Googeldasin seda kivikestega pediküüri, sest ma pole kellelgi kaunistusi varbaküünte küljes näinud. No ma ei tea, varbad pole inimese juures just kõige kaunimad kehaosad, mida sädelevate kivikestega esile tõsta. Ilutöötajad, kelle teenistus sõltub sellest, kui palju ja millega naised ennast kaunistavad, võivad muidugi soovitada kivikesi varbaküünte külge liimida, aga arvan, et kandjale on see väga ebamugav. Tahan soki jalga tõmmata, aga takerdub kivikeste külge, brrr.
Külaline

Päris labaseks muutute, "maitsekad tädid".
Konnatiigi suuruses Eestis pole mingit vahet, kas elad linnas või maal, tõesti kõva "argument".
Ma elan pealinnas, kesklinnas lausa ja ei käi üldse pediküüris. Aga mul pole ka "kapju" all, sest käin vaid mugavate jalanõudega. Hoopis korralikud, kreemitatud jalad ja kergelt lakitud küüned on.
Minestage nüüd, te lakkvarbad :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Aug 2024 12:58
45 klaasjunni sulle tundus maitsekas, seega ei imesta sinu puhul millegi üle.

PS, ei puutu küll asjasse, aga miks just 45? Igale küünele 4,5 klaasjunni?

Mina pole seda kirjutanud, aga sellist asja pole ka keegi teine kirjutanud. Jutt oli vanusest, mitte kivide kogusest. :D
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Aug 2024 14:00 Ei oska ise tõesti geellakkida ja ei tunne vajadust vastavaid aparaate koju muretseda. Pediküür võtab salongis 2-3 tundi. Sa võid ise küürakil 2 tundi oma varbaid värvida, keegi ei keela. Kodustehtu ja salongistehtu tunneb kaugelt ära, kui just eksiluteenindaja ise omale mani-pedi ei tee
Miks ma geellakki pean kasutama? 2 tundi peaksin midagi värvima? Sul on tõesti ajukahjustus.
Kohe kaugelt tunned ära?
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Aug 2024 14:11
3 tundi? Püha issand, nii kaua. Siis nad ei teeni ju üldse mitte midagi, minu arust pediküür on midagi 50 euro kandis. Minu pediküürija teeb 1,5 tunniga väga ilusaks jalad. Äkki kui 45 kivikest ka vaja kleepida, siis läheks tõesti 3 tundi ära.
Sul on endal ajukahjustus oma 45 kiviga, mida keegi ei pane.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist