Tavalise küünelaki ja geellaki tunnen kaugelt ära. 2 b tasemel solvangud on ka, kas sealmaal jäi pooleli? Pole raha profitegija jaoks?
Milline on ILUS ja KOLE pediküür?
-
Külaline
Ilusam. Kestab kauem. Kui sa oleksid kunagi päris pediküüri juures käinud siis sa teaks miks see 2+ tundi võtab
Tavalise küünelaki ja geellaki tunnen kaugelt ära. 2 b tasemel solvangud on ka, kas sealmaal jäi pooleli? Pole raha profitegija jaoks?
-
Külaline
Takerdub sokkide külgeKülaline kirjutas: ↑02 Aug 2024 14:13 Googeldasin seda kivikestega pediküüri, sest ma pole kellelgi kaunistusi varbaküünte küljes näinud. No ma ei tea, varbad pole inimese juures just kõige kaunimad kehaosad, mida sädelevate kivikestega esile tõsta. Ilutöötajad, kelle teenistus sõltub sellest, kui palju ja millega naised ennast kaunistavad, võivad muidugi soovitada kivikesi varbaküünte külge liimida, aga arvan, et kandjale on see väga ebamugav. Tahan soki jalga tõmmata, aga takerdub kivikeste külge, brrr.
-
Külaline
Ei ma õnneks pole su töökaaslane, ole mureta, saad rahus säradaKülaline kirjutas: ↑02 Aug 2024 14:09Äkki kui kuskil striptiisi pakute, siis on täitsa kena, veikleb ilusti laternate valgel.Paku edasi. Tallinnast. Tutvusringkond kõrghariduse ja kõrge palgaga, neil on kah kivikesed. Sa oled maalt, ei twa mis linnas trendikas on? Soovitan tulla ja vaadata kuodas linnainimesed elavad
-
Külaline
45 kivikest ei kleeebi keegi. RahuneKülaline kirjutas: ↑02 Aug 2024 14:113 tundi? Püha issand, nii kaua. Siis nad ei teeni ju üldse mitte midagi, minu arust pediküür on midagi 50 euro kandis. Minu pediküürija teeb 1,5 tunniga väga ilusaks jalad. Äkki kui 45 kivikest ka vaja kleepida, siis läheks tõesti 3 tundi ära.Külaline kirjutas: ↑02 Aug 2024 14:00 Ei oska ise tõesti geellakkida ja ei tunne vajadust vastavaid aparaate koju muretseda. Pediküür võtab salongis 2-3 tundi. Sa võid ise küürakil 2 tundi oma varbaid värvida, keegi ei keela. Kodustehtu ja salongistehtu tunneb kaugelt ära, kui just eksiluteenindaja ise omale mani-pedi ei tee
-
Külaline
Üks inimene ju ütles, et kleebib ja väga ilus ja kallis näeb välja. Ega mina seda välja ei mõelnud. Mingid imelikud arvud olid toodud: 16-45. Ja klaashelmed on täpselt nagu briljandid, aga pole briljandid, seda öeldi ju ka.45 kivikest ei kleeebi keegi.
-
Külaline
16-45 oli vanusevahemik kus kivikesed sobivad hästi. Vana hea funktsionaalse lugemisoskuse puudus annab tunda. 80 aastasel ja 10 aastasel mõjuks imelikult neoomroosad küüned kivikestegaKülaline kirjutas: ↑02 Aug 2024 16:14Üks inimene ju ütles, et kleebib ja väga ilus ja kallis näeb välja. Ega mina seda välja ei mõelnud. Mingid imelikud arvud olid toodud: 16-45. Ja klaashelmed on täpselt nagu briljandid, aga pole briljandid, seda öeldi ju ka.45 kivikest ei kleeebi keegi.
-
Külaline
Äkki parandaks oma kirjutamisoskust parem? Minu arust mõjuksid neoonroosad küüned kivikestega imelikult igas vanuses, 16 aastasele ehk annaks andeks ja oleks isegi nunnu, aga täiskasvanud naisel odav ja maitsetu.16-45 oli vanusevahemik kus kivikesed sobivad hästi. Vana hea funktsionaalse lugemisoskuse puudus annab tunda. 80 aastasel ja 10 aastasel mõjuks imelikult neoomroosad küüned kivikestega
-
Külaline
lugemisoskusele tuleb siinkohal otsa vaadata. Mina arvan et pole maitsetu. Maitseid on erinevaidKülaline kirjutas: ↑02 Aug 2024 16:32Äkki parandaks oma kirjutamisoskust parem? Minu arust mõjuksid neoonroosad küüned kivikestega imelikult igas vanuses, 16 aastasele ehk annaks andeks ja oleks isegi nunnu, aga täiskasvanud naisel odav ja maitsetu.16-45 oli vanusevahemik kus kivikesed sobivad hästi. Vana hea funktsionaalse lugemisoskuse puudus annab tunda. 80 aastasel ja 10 aastasel mõjuks imelikult neoomroosad küüned kivikestega
-
Külaline
Misasi jäi pooleli? Käin päris pediküüri juures?Külaline kirjutas: ↑02 Aug 2024 15:36 Ilusam. Kestab kauem. Kui sa oleksid kunagi päris pediküüri juures käinud siis sa teaks miks see 2+ tundi võtab![]()
Sa üritad oma õigekirjaoskamatuse juures kedagi solvata? Või õigemini, arusaadav, et sul on see bling ja kivikesed.
-
Külaline
Ilmselt keegi iluteenindaja üritab siin teemas oma kaupa ja teenust reklaamida ehk siis varbaküünte külge kleebitavaid kivikesi.
-
Külaline
Jhh vähe sellest et big pharma, nüüd on big pedicure siia jõudnud. Ma ei ole iluteenindaja ega isegi kaudselt selle valdkonnaga seotud. Iga pediküürija omab enda arsenalis kivikesi, “spetsialist”Külaline kirjutas: ↑02 Aug 2024 17:11 Ilmselt keegi iluteenindaja üritab siin teemas oma kaupa ja teenust reklaamida ehk siis varbaküünte külge kleebitavaid kivikesi.
-
Külaline
Sina proovisid ja algselt ära panna ja kukkusid selles no ikka täielikult läbi, ütleme nii. Täiesti seosetu jutt sul, mis rolli bling ja kivikesed su jutus mängivad, õpi kirjutama.Külaline kirjutas: ↑02 Aug 2024 17:00Misasi jäi pooleli? Käin päris pediküüri juures?Külaline kirjutas: ↑02 Aug 2024 15:36 Ilusam. Kestab kauem. Kui sa oleksid kunagi päris pediküüri juures käinud siis sa teaks miks see 2+ tundi võtab![]()
Sa üritad oma õigekirjaoskamatuse juures kedagi solvata? Või õigemini, arusaadav, et sul on see bling ja kivikesed.
-
Külaline
Selge see, aga eriti palju neid blingipooldajaid pole ju. Ikka tahaks rohkem teenida, siis on hea rääkida, et ilma selleta on mingi värvilärakas nagu lest. Sama nagu üks teatud teine proua, kes räägib, et ilma süstimata pole mingi naine. See on isegi rohkem tõsi kui see, et kivid küüntel on mingi hea maitse tunnus. Ei ole, selline välimus on odav.Külaline kirjutas: ↑02 Aug 2024 17:49Jhh vähe sellest et big pharma, nüüd on big pedicure siia jõudnud. Ma ei ole iluteenindaja ega isegi kaudselt selle valdkonnaga seotud. Iga pediküürija omab enda arsenalis kivikesi, “spetsialist”Külaline kirjutas: ↑02 Aug 2024 17:11 Ilmselt keegi iluteenindaja üritab siin teemas oma kaupa ja teenust reklaamida ehk siis varbaküünte külge kleebitavaid kivikesi.
-
Külaline
Jajah, karju nüüd rohkem.Külaline kirjutas: ↑02 Aug 2024 17:53Sina proovisid ja algselt ära panna ja kukkusid selles no ikka täielikult läbi, ütleme nii. Täiesti seosetu jutt sul, mis rolli bling ja kivikesed su jutus mängivad, õpi kirjutama.Külaline kirjutas: ↑02 Aug 2024 17:00Misasi jäi pooleli? Käin päris pediküüri juures?Külaline kirjutas: ↑02 Aug 2024 15:36 Ilusam. Kestab kauem. Kui sa oleksid kunagi päris pediküüri juures käinud siis sa teaks miks see 2+ tundi võtab![]()
-
Külaline
Siis sa ei ole maitsekaid kive näinud. On palju, ilmselt siiski jah mitte sinu vanuserühmas. Kivikesed maksavad healjuhul 2-5 eur rohkem ja võrreldes muude protseduuridega ei saa pediküürija sealt mingit kasumit. Mulle meeldib teatud firma lehmapiim mida kõigile soovitan, olen palgaline lehmalüpsja sul? Täiesti imelik mõtlemineKülaline kirjutas: ↑02 Aug 2024 17:55Selge see, aga eriti palju neid blingipooldajaid pole ju. Ikka tahaks rohkem teenida, siis on hea rääkida, et ilma selleta on mingi värvilärakas nagu lest. Sama nagu üks teatud teine proua, kes räägib, et ilma süstimata pole mingi naine. See on isegi rohkem tõsi kui see, et kivid küüntel on mingi hea maitse tunnus. Ei ole, selline välimus on odav.Külaline kirjutas: ↑02 Aug 2024 17:49Jhh vähe sellest et big pharma, nüüd on big pedicure siia jõudnud. Ma ei ole iluteenindaja ega isegi kaudselt selle valdkonnaga seotud. Iga pediküürija omab enda arsenalis kivikesi, “spetsialist”Külaline kirjutas: ↑02 Aug 2024 17:11 Ilmselt keegi iluteenindaja üritab siin teemas oma kaupa ja teenust reklaamida ehk siis varbaküünte külge kleebitavaid kivikesi.
-
Külaline
Mis meie vanuseklass? Mulle kangastub kividega natuke pontsakas 45+ tädi, kes kannab natuke liiga tihkeid ja lühikesi riideid ning kelle ideaaliks on valged saapad.
-
Külaline
Lisaks ohtrad tätoveeringud.Külaline kirjutas: ↑02 Aug 2024 18:13 Mis meie vanuseklass? Mulle kangastub kividega natuke pontsakas 45+ tädi, kes kannab natuke liiga tihkeid ja lühikesi riideid ning kelle ideaaliks on valged saapad.
-
Külaline
Pane pilt, millised on maitsekad kivid. Ei ole tõesti näinud ei netis ega kellelgi varba peal kive, mida peaksin maitsekaks. Äkki olen tõesti väheinformeeritud.Siis sa ei ole maitsekaid kive näinud.
-
Külaline
Pluss mingid roosad, sinised või rohelised salgud juustes.Lisaks ohtrad tätoveeringud.
-
Külaline
Kangastub see mis su ümber on. Minul 20-40 vanuses kõrgharidusega naised, ja mitte nõrga pehme kõrgharidusegaKülaline kirjutas: ↑02 Aug 2024 18:13 Mis meie vanuseklass? Mulle kangastub kividega natuke pontsakas 45+ tädi, kes kannab natuke liiga tihkeid ja lühikesi riideid ning kelle ideaaliks on valged saapad.
See ei välista muidugu et sinu kodukandis pontsakad tädid kivikesi armastavad. Maiustusi ei armasta ainult paksud, kivikesi ei armasta ainult maitsetud
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist