Mittemeeldiv töö

Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 31 Juul 2024 12:51 Kõige odavamat leivahinda mäletan mina 12 kopikat ja mina olen päris vana (ja jah häbenen koledasti enda vanust :lol: ). See oli Põlvamaal kandiline nn lehmaleib, sellel olid koore all mustad randid nagu surmakuulutustel. Kuna elasime Tartumaa piiri lähedal ja päevas sõitis ka maal palju busse edasi-tagasi, siis toiduleiba käidi Tartumaalt ostmas. Seal oli nn põrandaleib 14 kop.
9 kop oli vormileib, nn seakeeks.
Vabandust, ma alustasin lugemist tagantpoolt ja pole veel "Mittemeeldiva tööni" jõudnud. :D
Teemasse: ma ei lähe sanitariks (ei suuda kehast väljuvaid vedelikke jm käidelda) ja pediküüris, hambaarstina, fekalistina ka ei töötaks.
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Juul 2024 21:13
Teemasse: ma ei lähe sanitariks (ei suuda kehast väljuvaid vedelikke jm käidelda) ja pediküüris, hambaarstina, fekalistina ka ei töötaks.
Selles teemas ei küsitud ju, kellena te töötada ei tahaks, vaid, kas olete asjaolude sunnil teinud tööd, mis ei meeldi. Kuidas te loete, aga loetust ikka aru ei saa!
TurvaSiil
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas TurvaSiil »

Külaline kirjutas: 01 Aug 2024 06:16
Selles teemas ei küsitud ju, kellena te töötada ei tahaks, vaid, kas olete asjaolude sunnil teinud tööd, mis ei meeldi. Kuidas te loete, aga loetust ikka aru ei saa!
Ai kurja, ma panin ka siis ju mööda. Olen pidanud ajutiselt poes kassapidajana töötama kunagi. Respekt kõigile kassapidajatele, minu närv kaua vastu ei pidanud.
Külaline

No olete ikka tähenärijad. Selle asemel, et ise midagi huvitavat kirjutada, kritiseerite teisi.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Aug 2024 06:16
No just! Su tsiteeritud postitaja on mustvalgel kirjutanud vabanduse, et alustas lugemist teema tagumisest otsast, st ta pole esmapostitust ju lugenudki. Sina tema postitust lugesid aga loetust aru ei saanud :roll: :lol:
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Egalitaar »

Suuremalt jaolt.
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Egalitaar »

kolhoosi esimees kirjutas: 30 Juul 2024 10:04
Toona ei olnud nii, et suur boss sai x 20 palka ja orjad miinimumi.
Täpselt nii. Nõukogude süsteem pani rõhu töölistele. Nomenklatuur ei saanud suurt palka, kuid elas ära riigi hüvedest.
Külaline

Ei ole teinud tööd mis ei meeldi, õnneks. Koolis oli lemmikaineks keemia ja läksin edasi õppima eriala, kus seda palju vaja on. Ülikooli kõrvalt alustasin erialast tööd praktikandina ja peale lõpetamist jäin samale tööle, mida olen nüüdseks teinud veidi üle 15 aasta. Olen õnnelik!
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider] ja 1 külaline