Keskmisel inimesel on kõik need asjad olemas. Ausalt öelda pole ei teagi kedagi sellist, kel pole.Külaline kirjutas: ↑30 Juul 2024 21:44Mida see loeb? Mis elu on keskmisel inimesel? Pole raha kodu, autot, hambaravi, reisimist omale lubada. MIS ELU SEE ON MIS SEDA LÕPPU VÄÄRT ON?Külaline kirjutas: ↑30 Juul 2024 19:31 Vaata, sel 80aastasel on pikk elu elatud, tehtud, nähtud, kogetud- see kõik jäi sel aborditud lootel üldse olemata. Ja et abort pole loote tapmine, kellest oleks suure tõenäosusega saanud laps, järelikult lapse tapmine- loomulikult on see tapmine!
Abort
-
Külaline
-
Külaline
Keskmisel inimesel on peale raha, kodu ja hambravi (see on rohke prioriteetide küsimus, kas leitakse hambaravi jaoks raha või lastakse suhu surnuaed tekkida) ja tehtud reiside veel pere, lapsed ja lapselapsed, mis annavad elu lõpupoole rõõmu. Aga see on mõnele nii arusaamatu kontsept, et elu võib ka rõõmus ja elamistväärt olla. Minu vanemad on küll rõõmsad rahulikud pnsionärid, kel on kõik olemas, mida soovida tahaks (ja ega nad üleliigset ei soovigi), lapsed oma eluga korras, lapselapsed ainult lisarõõmuks, kohe saab 58a koos elatud.
-
Külaline
Ei oleks rõõmus vanaduses. Hale hakkaks, oleks noorte elurõõmsate peale kade, kelle ees maailm valla, samal ajal kui mina vanamutistun. Õudne mõeldagi. Muretse vanana laste pärast, ei… Vanaks saamine on julm ja ebaõiglane, mitte i i a l g i ei pane sunni ühtegi inimolendit seda läbi tegema, kohutav õud. kindel abort oleks “õnnetuse” juhul.Külaline kirjutas: ↑31 Juul 2024 14:42 Keskmisel inimesel on peale raha, kodu ja hambravi (see on rohke prioriteetide küsimus, kas leitakse hambaravi jaoks raha või lastakse suhu surnuaed tekkida) ja tehtud reiside veel pere, lapsed ja lapselapsed, mis annavad elu lõpupoole rõõmu. Aga see on mõnele nii arusaamatu kontsept, et elu võib ka rõõmus ja elamistväärt olla. Minu vanemad on küll rõõmsad rahulikud pnsionärid, kel on kõik olemas, mida soovida tahaks (ja ega nad üleliigset ei soovigi), lapsed oma eluga korras, lapselapsed ainult lisarõõmuks, kohe saab 58a koos elatud.
-
Külaline
Aga sa oledki haige inimene, vaimselt korrast ära. Normaalne ja peast terve inimene nii ei mõtle.Külaline kirjutas: ↑31 Juul 2024 14:52Ei oleks rõõmus vanaduses. Hale hakkaks, oleks noorte elurõõmsate peale kade, kelle ees maailm valla, samal ajal kui mina vanamutistun. Õudne mõeldagi. Muretse vanana laste pärast, ei… Vanaks saamine on julm ja ebaõiglane, mitte i i a l g i ei pane sunni ühtegi inimolendit seda läbi tegema, kohutav õud. kindel abort oleks “õnnetuse” juhul.Külaline kirjutas: ↑31 Juul 2024 14:42 Keskmisel inimesel on peale raha, kodu ja hambravi (see on rohke prioriteetide küsimus, kas leitakse hambaravi jaoks raha või lastakse suhu surnuaed tekkida) ja tehtud reiside veel pere, lapsed ja lapselapsed, mis annavad elu lõpupoole rõõmu. Aga see on mõnele nii arusaamatu kontsept, et elu võib ka rõõmus ja elamistväärt olla. Minu vanemad on küll rõõmsad rahulikud pnsionärid, kel on kõik olemas, mida soovida tahaks (ja ega nad üleliigset ei soovigi), lapsed oma eluga korras, lapselapsed ainult lisarõõmuks, kohe saab 58a koos elatud.
-
Külaline
Mõtlevad rohkemad kui arvad….. Nõndaviisi mõtlemiseks peab juhtuma inimese elus teatud tüüpi traumaatiline sündmus mille tulemusel roosad prillid elu osas eest raputataks.Külaline kirjutas: ↑31 Juul 2024 15:11Aga sa oledki haige inimene, vaimselt korrast ära. Normaalne ja peast terve inimene nii ei mõtle.Külaline kirjutas: ↑31 Juul 2024 14:52Ei oleks rõõmus vanaduses. Hale hakkaks, oleks noorte elurõõmsate peale kade, kelle ees maailm valla, samal ajal kui mina vanamutistun. Õudne mõeldagi. Muretse vanana laste pärast, ei… Vanaks saamine on julm ja ebaõiglane, mitte i i a l g i ei pane sunni ühtegi inimolendit seda läbi tegema, kohutav õud. kindel abort oleks “õnnetuse” juhul.Külaline kirjutas: ↑31 Juul 2024 14:42 Keskmisel inimesel on peale raha, kodu ja hambravi (see on rohke prioriteetide küsimus, kas leitakse hambaravi jaoks raha või lastakse suhu surnuaed tekkida) ja tehtud reiside veel pere, lapsed ja lapselapsed, mis annavad elu lõpupoole rõõmu. Aga see on mõnele nii arusaamatu kontsept, et elu võib ka rõõmus ja elamistväärt olla. Minu vanemad on küll rõõmsad rahulikud pnsionärid, kel on kõik olemas, mida soovida tahaks (ja ega nad üleliigset ei soovigi), lapsed oma eluga korras, lapselapsed ainult lisarõõmuks, kohe saab 58a koos elatud.
-
Külaline
Normaalsel inimesel pole mingeid roosasid prille. Elad reaalset elu.Külaline kirjutas: ↑31 Juul 2024 15:16Mõtlevad rohkemad kui arvad….. Nõndaviisi mõtlemiseks peab juhtuma inimese elus teatud tüüpi traumaatiline sündmus mille tulemusel roosad prillid elu osas eest raputataks.Külaline kirjutas: ↑31 Juul 2024 15:11Aga sa oledki haige inimene, vaimselt korrast ära. Normaalne ja peast terve inimene nii ei mõtle.Külaline kirjutas: ↑31 Juul 2024 14:52
Ei oleks rõõmus vanaduses. Hale hakkaks, oleks noorte elurõõmsate peale kade, kelle ees maailm valla, samal ajal kui mina vanamutistun. Õudne mõeldagi. Muretse vanana laste pärast, ei… Vanaks saamine on julm ja ebaõiglane, mitte i i a l g i ei pane sunni ühtegi inimolendit seda läbi tegema, kohutav õud. kindel abort oleks “õnnetuse” juhul.
-
Külaline
Olen teinud aastate eest. Ei kahetse ja mingeid süümekaid pole tundnud. Kergendus oli. See oli kaalutletud otsus.Külaline kirjutas: ↑26 Juul 2024 14:15 Teie seisukoht abordi tegemisest?
Jääksite rasedaks, last mitte planeerides. Teeksite aborti või kannaksite raseduse lõpuni?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], kaegu, Kirile ja 4 külalist