Jõle inimene on ikka see naine, kes tapab oma lapse(d).Külaline kirjutas: ↑29 Juul 2024 10:46Asi pole uskumises või mitteuskumises. Asi on selles, et see pole midagi, mida rõõmuga tehakse. Ja siis mingid tolad tulevad parastama asju, mis on tulnud kunagi ette võtta. Jöledad inimesed. See on see inimtüüp, kes näägutab oma mehe ja laste kallal ning nina vingus tuletab aastaid hiljem olnut meelde.Külaline kirjutas: ↑29 Juul 2024 10:38Teema on ju abordi tegemisest. Minu arust täiesti teemakohane küsimus, et milleks teha aborti, kui on võimalik vahendeid kasutada.
Milleks jahuda midagi kõhulahtisusest, antibiootikumidest jmt. Rasestumisvastase vahendi õigel kasutamisel ei ole võimalik rasedaks jääda. Aga osad inimesed seda millegipärast ei usu.
Abort
-
Külaline
-
Külaline
Keegi ei ole midagi parastanud! Aga loomulikult tuleb sellistest asjadest rääkida, viidata kitsaskohtadele. Tuletada inimestele meelde, kuidas käituda. Näiteks, et enne ravimi tarvitamist tuleb lugeda juhend hoolikalt läbi, vältimaks valesti kasutamist, tuleb endale selgeks teha, millal pillide toime võib nõrgeneda jne.Külaline kirjutas: ↑29 Juul 2024 10:46Asi pole uskumises või mitteuskumises. Asi on selles, et see pole midagi, mida rõõmuga tehakse. Ja siis mingid tolad tulevad parastama asju, mis on tulnud kunagi ette võtta. Jöledad inimesed. See on see inimtüüp, kes näägutab oma mehe ja laste kallal ning nina vingus tuletab aastaid hiljem olnut meelde.Külaline kirjutas: ↑29 Juul 2024 10:38Teema on ju abordi tegemisest. Minu arust täiesti teemakohane küsimus, et milleks teha aborti, kui on võimalik vahendeid kasutada.
Milleks jahuda midagi kõhulahtisusest, antibiootikumidest jmt. Rasestumisvastase vahendi õigel kasutamisel ei ole võimalik rasedaks jääda. Aga osad inimesed seda millegipärast ei usu.
Kui sellistest asjadest palju ja pidevalt rääkida, siis jätab ehk mõni lihtsakene oma vead tegemata.
-
Külaline
Jõle jaa. Pannakse vangi ka. Abort pole lapse tapmine, aga madala haridusega proua ju sellest aru ei saa.Külaline kirjutas: ↑29 Juul 2024 10:49Jõle inimene on ikka see naine, kes tapab oma lapse(d).Külaline kirjutas: ↑29 Juul 2024 10:46Asi pole uskumises või mitteuskumises. Asi on selles, et see pole midagi, mida rõõmuga tehakse. Ja siis mingid tolad tulevad parastama asju, mis on tulnud kunagi ette võtta. Jöledad inimesed. See on see inimtüüp, kes näägutab oma mehe ja laste kallal ning nina vingus tuletab aastaid hiljem olnut meelde.Külaline kirjutas: ↑29 Juul 2024 10:38
Teema on ju abordi tegemisest. Minu arust täiesti teemakohane küsimus, et milleks teha aborti, kui on võimalik vahendeid kasutada.
-
Külaline
Nelja lapsega 50+ proua siia teemasse ka jõudnud. Tead, rahune maha ja otsi omale mingi tegevus, mis su tähelepanu võõraste inimeste suguelult kõrvale juhiks.Külaline kirjutas: ↑29 Juul 2024 10:38Teema on ju abordi tegemisest. Minu arust täiesti teemakohane küsimus, et milleks teha aborti, kui on võimalik vahendeid kasutada.
-
Külaline
Meil ei abordita lapsi. Laps see kohe kindlasti ei ole. Kas ei ole jõledam tuua laps maailma kus lõpp punkt kõigi jaoks on surm ja enamikul palju valusam kui abort seda olnuks. Sõltub perapektiivist, kui nii vaadata on abort ju paremKülaline kirjutas: ↑29 Juul 2024 10:49Jõle inimene on ikka see naine, kes tapab oma lapse(d).Külaline kirjutas: ↑29 Juul 2024 10:46Asi pole uskumises või mitteuskumises. Asi on selles, et see pole midagi, mida rõõmuga tehakse. Ja siis mingid tolad tulevad parastama asju, mis on tulnud kunagi ette võtta. Jöledad inimesed. See on see inimtüüp, kes näägutab oma mehe ja laste kallal ning nina vingus tuletab aastaid hiljem olnut meelde.Külaline kirjutas: ↑29 Juul 2024 10:38
Teema on ju abordi tegemisest. Minu arust täiesti teemakohane küsimus, et milleks teha aborti, kui on võimalik vahendeid kasutada.
-
Külaline
Kõik inimesed ei ole sinu moodi sügavas depressioonis ja elu vihkavad. Ma küll ei saa öelda, et maailm ja siin elamine on nii jõle paik, et oleksin tahtnud sündimata jääda.Külaline kirjutas: ↑29 Juul 2024 12:41Meil ei abordita lapsi. Laps see kohe kindlasti ei ole. Kas ei ole jõledam tuua laps maailma kus lõpp punkt kõigi jaoks on surm ja enamikul palju valusam kui abort seda olnuks. Sõltub perapektiivist, kui nii vaadata on abort ju paremKülaline kirjutas: ↑29 Juul 2024 10:49Jõle inimene on ikka see naine, kes tapab oma lapse(d).Külaline kirjutas: ↑29 Juul 2024 10:46
Asi pole uskumises või mitteuskumises. Asi on selles, et see pole midagi, mida rõõmuga tehakse. Ja siis mingid tolad tulevad parastama asju, mis on tulnud kunagi ette võtta. Jöledad inimesed. See on see inimtüüp, kes näägutab oma mehe ja laste kallal ning nina vingus tuletab aastaid hiljem olnut meelde.
-
Külaline
Ei ole sügavas depressioonis, olen realist. Nii see ju on, surm on paljudele piinarikas, aborditav loode ei taju mis on elu ja ta ei ole teadlik mis ees ootab, juba sündinud inimene saab iga aastaga teada mis teda vanaduses ees ootab. Põgeneda selle eest ei ole. Karm reaalsus.Külaline kirjutas: ↑29 Juul 2024 23:15Kõik inimesed ei ole sinu moodi sügavas depressioonis ja elu vihkavad. Ma küll ei saa öelda, et maailm ja siin elamine on nii jõle paik, et oleksin tahtnud sündimata jääda.Külaline kirjutas: ↑29 Juul 2024 12:41Meil ei abordita lapsi. Laps see kohe kindlasti ei ole. Kas ei ole jõledam tuua laps maailma kus lõpp punkt kõigi jaoks on surm ja enamikul palju valusam kui abort seda olnuks. Sõltub perapektiivist, kui nii vaadata on abort ju paremKülaline kirjutas: ↑29 Juul 2024 10:49 Jõle inimene on ikka see naine, kes tapab oma lapse(d).
Selle peale nooruses ei mõelda. Vanaduses kui hädad tulema hakkavad, hakataks naaviisi mõtlema. Siis on juba lapsed saadud ja hilja muuta..
-
Külaline
Elu on ikka väga ilus.Külaline kirjutas: ↑30 Juul 2024 13:48Ei ole sügavas depressioonis, olen realist. Nii see ju on, surm on paljudele piinarikas, aborditav loode ei taju mis on elu ja ta ei ole teadlik mis ees ootab, juba sündinud inimene saab iga aastaga teada mis teda vanaduses ees ootab. Põgeneda selle eest ei ole. Karm reaalsus.Külaline kirjutas: ↑29 Juul 2024 23:15Kõik inimesed ei ole sinu moodi sügavas depressioonis ja elu vihkavad. Ma küll ei saa öelda, et maailm ja siin elamine on nii jõle paik, et oleksin tahtnud sündimata jääda.Külaline kirjutas: ↑29 Juul 2024 12:41
Meil ei abordita lapsi. Laps see kohe kindlasti ei ole. Kas ei ole jõledam tuua laps maailma kus lõpp punkt kõigi jaoks on surm ja enamikul palju valusam kui abort seda olnuks. Sõltub perapektiivist, kui nii vaadata on abort ju parem
Selle peale nooruses ei mõelda. Vanaduses kui hädad tulema hakkavad, hakataks naaviisi mõtlema. Siis on juba lapsed saadud ja hilja muuta..
-
Külaline
Kuule, juba mitmes kommentaar nii siin kui ka mõnes teises teemas on, et maailm on üks lõputu hädaorg ja siia ilma lapsi sünnitada on vaat et kuritegu. Olen üsna kindel, et enamuse nende kommentaaride autor oled sina. A la teemades, miks te lapsi ei taha saada, abort jne.Külaline kirjutas: ↑30 Juul 2024 13:48Ei ole sügavas depressioonis, olen realist. Nii see ju on, surm on paljudele piinarikas, aborditav loode ei taju mis on elu ja ta ei ole teadlik mis ees ootab, juba sündinud inimene saab iga aastaga teada mis teda vanaduses ees ootab. Põgeneda selle eest ei ole. Karm reaalsus.Külaline kirjutas: ↑29 Juul 2024 23:15Kõik inimesed ei ole sinu moodi sügavas depressioonis ja elu vihkavad. Ma küll ei saa öelda, et maailm ja siin elamine on nii jõle paik, et oleksin tahtnud sündimata jääda.Külaline kirjutas: ↑29 Juul 2024 12:41
Meil ei abordita lapsi. Laps see kohe kindlasti ei ole. Kas ei ole jõledam tuua laps maailma kus lõpp punkt kõigi jaoks on surm ja enamikul palju valusam kui abort seda olnuks. Sõltub perapektiivist, kui nii vaadata on abort ju parem
Tõesti, ära omista oma häiret kõikidele inimestele! Lapsi saada on igati normaalne teguviis. Aga tõsi ta on, neid peaks saama vaid vaimselt terved inimesed, mitte sinusugused depressiivikutest hädakraaksujad.
-
Külaline
Sa oled olnud aborditav loode, et tead täpselt, et see on valutu ja mitte piinarikas lõpp?Külaline kirjutas: ↑30 Juul 2024 13:48Ei ole sügavas depressioonis, olen realist. Nii see ju on, surm on paljudele piinarikas, aborditav loode ei taju mis on elu ja ta ei ole teadlik mis ees ootab, juba sündinud inimene saab iga aastaga teada mis teda vanaduses ees ootab. Põgeneda selle eest ei ole. Karm reaalsus.Külaline kirjutas: ↑29 Juul 2024 23:15Kõik inimesed ei ole sinu moodi sügavas depressioonis ja elu vihkavad. Ma küll ei saa öelda, et maailm ja siin elamine on nii jõle paik, et oleksin tahtnud sündimata jääda.Külaline kirjutas: ↑29 Juul 2024 12:41
-
Külaline
Valutu, seda ma ei väitnud. Kui sa arvad, abort on pikem ja valusam kui 80 a aasta-kaks vähiga piinelda siis palju õnne, arva edasi. Elu on julm, kui mul oleks antud valida kas selline lõpp nagu 90% vanainimestel või abort siis oleks valinud ABORDI.Külaline kirjutas: ↑30 Juul 2024 18:02Sa oled olnud aborditav loode, et tead täpselt, et see on valutu ja mitte piinarikas lõpp?Külaline kirjutas: ↑30 Juul 2024 13:48Ei ole sügavas depressioonis, olen realist. Nii see ju on, surm on paljudele piinarikas, aborditav loode ei taju mis on elu ja ta ei ole teadlik mis ees ootab, juba sündinud inimene saab iga aastaga teada mis teda vanaduses ees ootab. Põgeneda selle eest ei ole. Karm reaalsus.Külaline kirjutas: ↑29 Juul 2024 23:15
Kõik inimesed ei ole sinu moodi sügavas depressioonis ja elu vihkavad. Ma küll ei saa öelda, et maailm ja siin elamine on nii jõle paik, et oleksin tahtnud sündimata jääda.
-
Külaline
Vaata, sel 80aastasel on pikk elu elatud, tehtud, nähtud, kogetud- see kõik jäi sel aborditud lootel üldse olemata. Ja et abort pole loote tapmine, kellest oleks suure tõenäosusega saanud laps, järelikult lapse tapmine- loomulikult on see tapmine!
-
Külaline
Ei saa tast mingit last nii lupsti. Kuni ca 22. nädalani on tegu sisuliselt parasiidiga ema kehas. Sealt edasi on õhkõrn ellujäämislootus väljaspool ema organismi. Ja sedagi vaid tänapäevase meditsiini tugeva toetusega. Nii umbes 34. rasedusnädalast alates võib rääkida lapsest. Lisaks katkeb ca 20% rasedustest iseenesest ehk loode abordib ennast. Isegi kuni 14. nädalani, kuigi enamasti siiski alla 10 nädala.Külaline kirjutas: ↑30 Juul 2024 19:31 Vaata, sel 80aastasel on pikk elu elatud, tehtud, nähtud, kogetud- see kõik jäi sel aborditud lootel üldse olemata. Ja et abort pole loote tapmine, kellest oleks suure tõenäosusega saanud laps, järelikult lapse tapmine- loomulikult on see tapmine!
-
Külaline
Mida see loeb? Mis elu on keskmisel inimesel? Pole raha kodu, autot, hambaravi, reisimist omale lubada. MIS ELU SEE ON MIS SEDA LÕPPU VÄÄRT ON?Külaline kirjutas: ↑30 Juul 2024 19:31 Vaata, sel 80aastasel on pikk elu elatud, tehtud, nähtud, kogetud- see kõik jäi sel aborditud lootel üldse olemata. Ja et abort pole loote tapmine, kellest oleks suure tõenäosusega saanud laps, järelikult lapse tapmine- loomulikult on see tapmine!
-
Külaline
Kui hukkb teismeline siis ei kirjutata hukkus pensionär, kuigi temast võinuks suure tõenäosusega kord pensionär saada irwKülaline kirjutas: ↑30 Juul 2024 19:31 Vaata, sel 80aastasel on pikk elu elatud, tehtud, nähtud, kogetud- see kõik jäi sel aborditud lootel üldse olemata. Ja et abort pole loote tapmine, kellest oleks suure tõenäosusega saanud laps, järelikult lapse tapmine- loomulikult on see tapmine!
-
Külaline
Sa oled õigel teel! Ära sina lapsi saa!Külaline kirjutas: ↑30 Juul 2024 21:44Mida see loeb? Mis elu on keskmisel inimesel? Pole raha kodu, autot, hambaravi, reisimist omale lubada. MIS ELU SEE ON MIS SEDA LÕPPU VÄÄRT ON?Külaline kirjutas: ↑30 Juul 2024 19:31 Vaata, sel 80aastasel on pikk elu elatud, tehtud, nähtud, kogetud- see kõik jäi sel aborditud lootel üldse olemata. Ja et abort pole loote tapmine, kellest oleks suure tõenäosusega saanud laps, järelikult lapse tapmine- loomulikult on see tapmine!
-
Külaline
Lapsealget nimetatakse erinevates rasedusjärkudes küll erinevate nimedega - embrüo, loode jne, aga kindlasti mitte parasiit. Ta on siiski lapse alge. Parasiidiks suudab tekkinud uut elu nimetada vaid eriti haige inimene!Külaline kirjutas: ↑30 Juul 2024 20:52Ei saa tast mingit last nii lupsti. Kuni ca 22. nädalani on tegu sisuliselt parasiidiga ema kehas. Sealt edasi on õhkõrn ellujäämislootus väljaspool ema organismi. Ja sedagi vaid tänapäevase meditsiini tugeva toetusega. Nii umbes 34. rasedusnädalast alates võib rääkida lapsest. Lisaks katkeb ca 20% rasedustest iseenesest ehk loode abordib ennast. Isegi kuni 14. nädalani, kuigi enamasti siiski alla 10 nädala.Külaline kirjutas: ↑30 Juul 2024 19:31 Vaata, sel 80aastasel on pikk elu elatud, tehtud, nähtud, kogetud- see kõik jäi sel aborditud lootel üldse olemata. Ja et abort pole loote tapmine, kellest oleks suure tõenäosusega saanud laps, järelikult lapse tapmine- loomulikult on see tapmine!
Sellised inimesed, kellel hakkab arenema parasiit, ei peaks tõesti lapsi saama.
-
Külaline
Ja see kuni 80nda eluaastani elatud aeg ei ole mitte kuidagi ilus ega kogemistväärt? Sul endal on ilmselt veel 40 aastat sinnamaani aega, aga mõtled täiesti ebaeakohaseid mõtteid valust, piinlemisest, vähist, suremisest.Külaline kirjutas: ↑30 Juul 2024 19:11Valutu, seda ma ei väitnud. Kui sa arvad, abort on pikem ja valusam kui 80 a aasta-kaks vähiga piinelda siis palju õnne, arva edasi. Elu on julm, kui mul oleks antud valida kas selline lõpp nagu 90% vanainimestel või abort siis oleks valinud ABORDI.Külaline kirjutas: ↑30 Juul 2024 18:02Sa oled olnud aborditav loode, et tead täpselt, et see on valutu ja mitte piinarikas lõpp?Külaline kirjutas: ↑30 Juul 2024 13:48
Ei ole sügavas depressioonis, olen realist. Nii see ju on, surm on paljudele piinarikas, aborditav loode ei taju mis on elu ja ta ei ole teadlik mis ees ootab, juba sündinud inimene saab iga aastaga teada mis teda vanaduses ees ootab. Põgeneda selle eest ei ole. Karm reaalsus.
Kuidas on võimalik väita, et sa ei ole depressiivne? Muidugi oled! Sa vist ise ei tunne ära, et su mõttelaadis on midagi valesti?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider] ja 3 külalist