Pediküüri juurde. Etikett 😊

sh kaaluga seotud teemad
Vasta
Külaline

Pediküüri juurde. Etikett 😊

Postitus Postitas Külaline »

Tere! Panin omale elu esimese aja pediküüri juurde. Aga nüüd küsimus. Kas hetkel peal olev küünelakk tuleb enne kodus ise eemaldada või teeb seda pediküür?
Külaline

Tema ikka teeb, ei pea hakkama ise kodus midagi tegema.
Külaline

Vana laki eemaldab teenindaja. Klient peab enne teenindaja juurde minemist puhta pesu selga panema, selline on kirjutamata reegel.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Juul 2024 12:23 Vana laki eemaldab teenindaja. Klient peab enne teenindaja juurde minemist puhta pesu selga panema, selline on kirjutamata reegel.
Sa võtad end pesuväele seal? :D

Ei tasu jah põdeda etiketi pärast, vähemalt kui on normaalne pediküürija. Olgu küüned pikad, mustad, vana lakiga - kõik puhastab ja teeb tema korda. Silub kannad, eemaldab nahad, leotab, kreemitab.
Niipalju ehk tasuks välja uurida, kas kaardimaksega saab tasuda või on sularaha vaja. Paljud pediküürijad, kes isegi suurtes salongides vastu võtavad, eelistavad sularaha.
Külaline

Ma olen pesu väel tavaliselt ja seetõttu panen alati puhta pesu selga
Külaline

Puhas pesu on olemas. Aga kas küüneseenega võib minna?
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Juul 2024 12:48 Puhas pesu on olemas. Aga kas küüneseenega võib minna?
Jah. Olen läind, tagasi ei saadeta
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Juul 2024 12:48 Puhas pesu on olemas. Aga kas küüneseenega võib minna?
No minna võib, aga tavapediküür sellega midagi ei tee, paneb laki peale ja korras, aga kui soovid seenest lahti saada, siis tuleb pöörduda ravipediküüri poole.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Juul 2024 23:32 Ma olen pesu väel tavaliselt ja seetõttu panen alati puhta pesu selga
Kas sa juuksuris, maniküüris ja hambaarstil oled ka pesuväel?
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Juul 2024 14:57 Kas sa juuksuris, maniküüris ja hambaarstil oled ka pesuväel?
Kas võtad kõike sõnasõnalt, mida sulle öeldakse ega saa naljast aru?
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Juul 2024 15:29
Külaline kirjutas: 27 Juul 2024 14:57 Kas sa juuksuris, maniküüris ja hambaarstil oled ka pesuväel?
Kas võtad kõike sõnasõnalt, mida sulle öeldakse ega saa naljast aru?
Aga sina?
Külaline

Puhas pesu võiks alati seljas olla, sest kunagi ei tea, millal on vaja lahti rieetada enda. Siis on endal parem tunne. Hambaarsti juures end lahti riietama ei pea.
Külaline

Pediküür on see, mida sulle tehakse. Sa lähed pediküürija juurde.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Mortal ja 1 külaline