Pediküüri juurde. Etikett 😊
-
Külaline
Pediküüri juurde. Etikett 😊
Tere! Panin omale elu esimese aja pediküüri juurde. Aga nüüd küsimus. Kas hetkel peal olev küünelakk tuleb enne kodus ise eemaldada või teeb seda pediküür?
-
Külaline
-
Külaline
Vana laki eemaldab teenindaja. Klient peab enne teenindaja juurde minemist puhta pesu selga panema, selline on kirjutamata reegel.
-
Külaline
Sa võtad end pesuväele seal?Külaline kirjutas: ↑26 Juul 2024 12:23 Vana laki eemaldab teenindaja. Klient peab enne teenindaja juurde minemist puhta pesu selga panema, selline on kirjutamata reegel.
Ei tasu jah põdeda etiketi pärast, vähemalt kui on normaalne pediküürija. Olgu küüned pikad, mustad, vana lakiga - kõik puhastab ja teeb tema korda. Silub kannad, eemaldab nahad, leotab, kreemitab.
Niipalju ehk tasuks välja uurida, kas kaardimaksega saab tasuda või on sularaha vaja. Paljud pediküürijad, kes isegi suurtes salongides vastu võtavad, eelistavad sularaha.
-
Külaline
Ma olen pesu väel tavaliselt ja seetõttu panen alati puhta pesu selga
-
Külaline
-
Külaline
Jah. Olen läind, tagasi ei saadetaKülaline kirjutas: ↑27 Juul 2024 12:48 Puhas pesu on olemas. Aga kas küüneseenega võib minna?
-
Külaline
No minna võib, aga tavapediküür sellega midagi ei tee, paneb laki peale ja korras, aga kui soovid seenest lahti saada, siis tuleb pöörduda ravipediküüri poole.Külaline kirjutas: ↑27 Juul 2024 12:48 Puhas pesu on olemas. Aga kas küüneseenega võib minna?
-
Külaline
Kas sa juuksuris, maniküüris ja hambaarstil oled ka pesuväel?Külaline kirjutas: ↑26 Juul 2024 23:32 Ma olen pesu väel tavaliselt ja seetõttu panen alati puhta pesu selga
-
Külaline
Kas võtad kõike sõnasõnalt, mida sulle öeldakse ega saa naljast aru?Külaline kirjutas: ↑27 Juul 2024 14:57 Kas sa juuksuris, maniküüris ja hambaarstil oled ka pesuväel?
-
Külaline
Aga sina?
-
Külaline
Puhas pesu võiks alati seljas olla, sest kunagi ei tea, millal on vaja lahti rieetada enda. Siis on endal parem tunne. Hambaarsti juures end lahti riietama ei pea.
-
Külaline
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist