Miks Eesti inimesed pesta ei armasta?
-
Külaline
Ei taheta pesema minna, sest teised kõik vahivad. Privaatselt tahetakse pesta. Eesti värk.
-
Külaline
See ei ole släng. Äkki hoiaks nüüd oma suu kinni, su lollus on talumatu.Külaline kirjutas: ↑26 Juul 2024 12:33Rumaluse? Sic! Lugedes tekib näole muie, kõige rumalamalt kõlav släng.
Sic! Cool! Änksa!
-
Külaline
Lihtsam jah ligaste riietega autos marineeruda.Külaline kirjutas: ↑26 Juul 2024 12:42Ei viitsi liigselt paska kaasas kanna. Ligased märjad pesuvahendi pudelid, märjad rätikud.John Holmes kirjutas: ↑26 Juul 2024 12:36 Mina olen mees ja käin aastaid ühes pallimängu trennis teiste meestega. Kümneid aastaid juba. Kõik mehed käivad peale trenni end pesemas, ei istu keegi autosse pesemata. Keegi kedagi paljalt ei häbene, keegi kedagi ei kommenteeri, kui on inimesi erinevate kehadega.
Mis värk just naistel on selle peale trenni mitte pesemisega? OK mingit kümmet kreemi pole kaasas, aga niisama end pesta ju ikka võib? Või häbenetakse oma keha, kellel on rippus rinnad, karvane jalgevahe vms?
-
Külaline
On jah lihtsam! Mulle meeldib! Parem kui ligaseid kotte, pudeleid kottidest küürida ja kuivatada.Külaline kirjutas: ↑26 Juul 2024 12:48Lihtsam jah ligaste riietega autos marineeruda.Külaline kirjutas: ↑26 Juul 2024 12:42Ei viitsi liigselt paska kaasas kanna. Ligased märjad pesuvahendi pudelid, märjad rätikud.John Holmes kirjutas: ↑26 Juul 2024 12:36 Mina olen mees ja käin aastaid ühes pallimängu trennis teiste meestega. Kümneid aastaid juba. Kõik mehed käivad peale trenni end pesemas, ei istu keegi autosse pesemata. Keegi kedagi paljalt ei häbene, keegi kedagi ei kommenteeri, kui on inimesi erinevate kehadega.
Mis värk just naistel on selle peale trenni mitte pesemisega? OK mingit kümmet kreemi pole kaasas, aga niisama end pesta ju ikka võib? Või häbenetakse oma keha, kellel on rippus rinnad, karvane jalgevahe vms?
-
Külaline
Sul on raske tähendus kirjutada? Las ma pakun sic! on sick! Cool! Awesome!Külaline kirjutas: ↑26 Juul 2024 12:46See ei ole släng. Äkki hoiaks nüüd oma suu kinni, su lollus on talumatu.
-
Külaline
Ära paku. Palun. Ole vait.Külaline kirjutas: ↑26 Juul 2024 12:53Sul on raske tähendus kirjutada? Las ma pakun sic! on sick! Cool! Awesome!
-
Külaline
TA. Vastuseks su küsimusele lisandus laiskus. Me pigem sügame ennast, kui peseme.Külaline kirjutas: ↑26 Juul 2024 12:52On jah lihtsam! Mulle meeldib! Parem kui ligaseid kotte, pudeleid kottidest küürida ja kuivatada.
-
Külaline
Pesematusest rääkides, kas te kaaslased pesevad end. Mina kui tutvusin oma mehega, siis mees käis ikka vahest isegi 2X päevas pesemas, aga nüüd on lootusetu teema. Ma ausalt tunnen piinlikust, kui pean jälle talle meeldetuletama, et vahest võiks pesus ka käia. Noo krt mul on õhtul soov teha üks vallatu öö, BJ jne, aga krt mind häirib mõte, et mees ei ole jälle pesemas käinud. Miks peab kaaslane seda ütlema, et võiks pesemas ka käia. Selline asi võiks olla elementaarne. Kahju tõsiselt, et selline pesematus võib tegelt suhte täitsa tuksi keerata.
-
John Holmes
Mis liigset...? Mul on suurem käterätt ja shampoon. See ei võta spordikotis palju ruumi. Autoga kojusõit peale seda 15 minutit, siis trenniriided ja käterätt pesusse, shampoon vannituppa riiulisse. Mis seal ületamatut:)Külaline kirjutas: ↑26 Juul 2024 12:42Ei viitsi liigselt paska kaasas kanna. Ligased märjad pesuvahendi pudelid, märjad rätikud.John Holmes kirjutas: ↑26 Juul 2024 12:36 Mina olen mees ja käin aastaid ühes pallimängu trennis teiste meestega. Kümneid aastaid juba. Kõik mehed käivad peale trenni end pesemas, ei istu keegi autosse pesemata. Keegi kedagi paljalt ei häbene, keegi kedagi ei kommenteeri, kui on inimesi erinevate kehadega.
-
John Holmes
Seda ma aimasin, et häbenetakse oma keha. Ei hakka täpsemalt nimetama, mida just keha juures häbenetakse.Külaline kirjutas: ↑26 Juul 2024 12:45 Ei taheta pesema minna, sest teised kõik vahivad. Privaatselt tahetakse pesta. Eesti värk.
-
John Holmes
Tõsi ta on, ei mingit BJ pesemata mehele, sest kabjavõie ei ole keele peal just kõige parema maitsegaKülaline kirjutas: ↑26 Juul 2024 13:05 Pesematusest rääkides, kas te kaaslased pesevad end. Mina kui tutvusin oma mehega, siis mees käis ikka vahest isegi 2X päevas pesemas, aga nüüd on lootusetu teema. Ma ausalt tunnen piinlikust, kui pean jälle talle meeldetuletama, et vahest võiks pesus ka käia. Noo krt mul on õhtul soov teha üks vallatu öö, BJ jne, aga krt mind häirib mõte, et mees ei ole jälle pesemas käinud. Miks peab kaaslane seda ütlema, et võiks pesemas ka käia. Selline asi võiks olla elementaarne. Kahju tõsiselt, et selline pesematus võib tegelt suhte täitsa tuksi keerata.
-
Külaline
Sul on raske googeldada? Kui ei oska, anna julgelt märku, siis aitame lingiga. Kui googeldada oskad, siis lase käia.Külaline kirjutas: ↑26 Juul 2024 12:53 Sul on raske tähendus kirjutada? Las ma pakun sic! on sick! Cool! Awesome!
-
Külaline
Sa ei käsuta mind
-
Külaline
On. Annq link
-
Külaline
Mida seal häbeneda? Avalikus duširuumis ei vahita teiste t*ssi ja t*ssi. Mida häbeneda kui ei vaadata?
-
Külaline
Võtab ruumi. Sul on ja sul on, aga mul pole. Oled rahul? Trennitossud, suur veepudel, kamm, rätik, šampoon, dušigeel, trenniriided, vahetuspesu. EI MAHU.John Holmes kirjutas: ↑26 Juul 2024 13:28Mis liigset...? Mul on suurem käterätt ja shampoon. See ei võta spordikotis palju ruumi. Autoga kojusõit peale seda 15 minutit, siis trenniriided ja käterätt pesusse, shampoon vannituppa riiulisse. Mis seal ületamatut:)Külaline kirjutas: ↑26 Juul 2024 12:42Ei viitsi liigselt paska kaasas kanna. Ligased märjad pesuvahendi pudelid, märjad rätikud.John Holmes kirjutas: ↑26 Juul 2024 12:36 Mina olen mees ja käin aastaid ühes pallimängu trennis teiste meestega. Kümneid aastaid juba. Kõik mehed käivad peale trenni end pesemas, ei istu keegi autosse pesemata. Keegi kedagi paljalt ei häbene, keegi kedagi ei kommenteeri, kui on inimesi erinevate kehadega.
Mehel jah võtab oma kaks nirakat kaltsu, 5 in 1 pesuvedeliku ja imestab mis teistel..
-
Külaline
Raske ka muidugi. Kõva kg tassida autosse. Vaeseke.Külaline kirjutas: ↑26 Juul 2024 14:00Võtab ruumi. Sul on ja sul on, aga mul pole. Oled rahul? Trennitossud, suur veepudel, kamm, rätik, šampoon, dušigeel, trenniriided, vahetuspesu. EI MAHU.John Holmes kirjutas: ↑26 Juul 2024 13:28Mis liigset...? Mul on suurem käterätt ja shampoon. See ei võta spordikotis palju ruumi. Autoga kojusõit peale seda 15 minutit, siis trenniriided ja käterätt pesusse, shampoon vannituppa riiulisse. Mis seal ületamatut:)Külaline kirjutas: ↑26 Juul 2024 12:42
Ei viitsi liigselt paska kaasas kanna. Ligased märjad pesuvahendi pudelid, märjad rätikud.
Mehel jah võtab oma kaks nirakat kaltsu, 5 in 1 pesuvedeliku ja imestab mis teistel..
-
Külaline
Viin oma olematusse autosse ja siis võtan oma mitteeksisteeriva jahi marbellasseKülaline kirjutas: ↑26 Juul 2024 14:11Raske ka muidugi. Kõva kg tassida autosse. Vaeseke.Külaline kirjutas: ↑26 Juul 2024 14:00Võtab ruumi. Sul on ja sul on, aga mul pole. Oled rahul? Trennitossud, suur veepudel, kamm, rätik, šampoon, dušigeel, trenniriided, vahetuspesu. EI MAHU.John Holmes kirjutas: ↑26 Juul 2024 13:28
Mis liigset...? Mul on suurem käterätt ja shampoon. See ei võta spordikotis palju ruumi. Autoga kojusõit peale seda 15 minutit, siis trenniriided ja käterätt pesusse, shampoon vannituppa riiulisse. Mis seal ületamatut:)
-
John Homes
Seda minagi mehena mõtlen, et mida seal pesuruumis häbeneda. Meil on igasuguseid mehi trennis ja keegi ei häbene. Naised siiski ilmselt kardavad end paljalt teistele naistele näidata. Millegipärast.Külaline kirjutas: ↑26 Juul 2024 13:58Mida seal häbeneda? Avalikus duširuumis ei vahita teiste t*ssi ja t*ssi. Mida häbeneda kui ei vaadata?
-
Külaline
Seda arvad ainult sina, et ei vahita. Vanasti Perekoolis sai ikka aeg-ajalt lugeda teemasid, kuidas ahhetati, et trennis dushiruumis teistel naistel põõsas vohab, kõht voldiline, tissid ripuvad ja mis kõik veel ja uih ja aih ja ihsand jumal ja kuidas nii saab ja miks üldse enda eest ei hoolitseta. Ilmselgelt vahitakse siis, muidu ju ei teaks nii täpselt.Külaline kirjutas: ↑26 Juul 2024 13:58Mida seal häbeneda? Avalikus duširuumis ei vahita teiste t*ssi ja t*ssi. Mida häbeneda kui ei vaadata?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist