Dressipüksid saledale ja pikale kasvule
-
Külaline
Dressipüksid saledale ja pikale kasvule
Kust võiks leida saledale ja 185 cm pikale inimesele dressipükse? Mida suurem number, seda laiemaks lähevad püksid vöökohast ja puusast, aga mitte pikkusest!!! Spordipoes müüjad laiutavad käsi, et mood on selline, et püksid ongi kukekad. Aga mul on vaja normaalseid pükse leida.
-
Külaline
ASOSest Tall asjad peaks minemaKülaline kirjutas: ↑25 Juul 2024 10:13 Kust võiks leida saledale ja 185 cm pikale inimesele dressipükse? Mida suurem number, seda laiemaks lähevad püksid vöökohast ja puusast, aga mitte pikkusest!!! Spordipoes müüjad laiutavad käsi, et mood on selline, et püksid ongi kukekad. Aga mul on vaja normaalseid pükse leida.
-
Külaline
Imelik, mul on teismeline poeg 185 cm pikk, sale ja tal on The North Face dressid ja pole ei kukekad ega suured.
-
Külaline
Saledal ja saledal on ju vahe, kehakuju on ka inimeseti väga erinev - sama üldpikkuse juures võib jalgade pikkus erineda suisa mitukümmend cm. Teismeline võib kanda ka pükse pooles tagumikus, samuti pole teemaalgatuses mainitud mis soost dressipüskikandjast jutt.Külaline kirjutas: ↑25 Juul 2024 11:44 Imelik, mul on teismeline poeg 185 cm pikk, sale ja tal on The North Face dressid ja pole ei kukekad ega suured.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: annaleen ja 1 külaline