Dressipüksid saledale ja pikale kasvule

käsitöö, kunst, raamatud jm
Vasta
Külaline

Dressipüksid saledale ja pikale kasvule

Postitus Postitas Külaline »

Kust võiks leida saledale ja 185 cm pikale inimesele dressipükse? Mida suurem number, seda laiemaks lähevad püksid vöökohast ja puusast, aga mitte pikkusest!!! Spordipoes müüjad laiutavad käsi, et mood on selline, et püksid ongi kukekad. Aga mul on vaja normaalseid pükse leida.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 10:13 Kust võiks leida saledale ja 185 cm pikale inimesele dressipükse? Mida suurem number, seda laiemaks lähevad püksid vöökohast ja puusast, aga mitte pikkusest!!! Spordipoes müüjad laiutavad käsi, et mood on selline, et püksid ongi kukekad. Aga mul on vaja normaalseid pükse leida.
ASOSest Tall asjad peaks minema
Külaline

Imelik, mul on teismeline poeg 185 cm pikk, sale ja tal on The North Face dressid ja pole ei kukekad ega suured.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 11:44 Imelik, mul on teismeline poeg 185 cm pikk, sale ja tal on The North Face dressid ja pole ei kukekad ega suured.
Saledal ja saledal on ju vahe, kehakuju on ka inimeseti väga erinev - sama üldpikkuse juures võib jalgade pikkus erineda suisa mitukümmend cm. Teismeline võib kanda ka pükse pooles tagumikus, samuti pole teemaalgatuses mainitud mis soost dressipüskikandjast jutt.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist