Puugirihm
-
Külaline
Eritavad mingeid lõhnu või eeterlikke õlisid, mis teoorias peaksid puukidele ebameeldivad või suisa kahjulikud olema. Ei tea kui tõhusad erinevad rihmad on aga mu koeral ronis puuk otse rihma peal ca nädal peale selle kasutuselevõttut - oli teine igati terve ja krapsaka olemisega ka, võta siis kinni, oli tegu kasutu rihma või mingi friiki mutant puugiga.
-
Külaline
Enamus puugirihmasid ei toimi. Ma olen leidnud ühe rihma Forestro), mis päriselt ka toimib. Kahjuks on need ka kõige kallimad, aga vähemalt on terve suvi muretu.Külaline kirjutas: ↑21 Juul 2024 11:17Eritavad mingeid lõhnu või eeterlikke õlisid, mis teoorias peaksid puukidele ebameeldivad või suisa kahjulikud olema. Ei tea kui tõhusad erinevad rihmad on aga mu koeral ronis puuk otse rihma peal ca nädal peale selle kasutuselevõttut - oli teine igati terve ja krapsaka olemisega ka, võta siis kinni, oli tegu kasutu rihma või mingi friiki mutant puugiga.
-
Külaline
Forestro puugirihm toimib. Ainult et minu koeral tekkis lõualottide/kaela alla punetus, sest tal seal rippuv nahk, seetõttu pidime rihmast loobuma.
-
Misasja
Mismoodi see inimese võru töötab? Kui käel kanda, mõjub üle kere või peab iga jäseme külge ühe võru kinnitama? Käsi minu meelest ei ole kõige puugiohtlikum koht, jalavõrusid ka tehakse või?
Meie koeral on umbes 7 eurot maksev rihm, mingi hirmus looduslik. Ja toimib superhästi.
-
Külaline
mis on tootja nimi? kust ostetud?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist