Puugirihm

köök, kodu korrashoid ja aed
Vasta
meri2
Teerajaja
Kontakt:

Puugirihm

Postitus Postitas meri2 »

Kuidas see töötab?
Isegi inimestele on selline käevõru olemas.
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

meri2 kirjutas: 21 Juul 2024 10:32 Kuidas see töötab?
Eritavad mingeid lõhnu või eeterlikke õlisid, mis teoorias peaksid puukidele ebameeldivad või suisa kahjulikud olema. Ei tea kui tõhusad erinevad rihmad on aga mu koeral ronis puuk otse rihma peal ca nädal peale selle kasutuselevõttut - oli teine igati terve ja krapsaka olemisega ka, võta siis kinni, oli tegu kasutu rihma või mingi friiki mutant puugiga.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Juul 2024 11:17
Eritavad mingeid lõhnu või eeterlikke õlisid, mis teoorias peaksid puukidele ebameeldivad või suisa kahjulikud olema. Ei tea kui tõhusad erinevad rihmad on aga mu koeral ronis puuk otse rihma peal ca nädal peale selle kasutuselevõttut - oli teine igati terve ja krapsaka olemisega ka, võta siis kinni, oli tegu kasutu rihma või mingi friiki mutant puugiga.
Enamus puugirihmasid ei toimi. Ma olen leidnud ühe rihma Forestro), mis päriselt ka toimib. Kahjuks on need ka kõige kallimad, aga vähemalt on terve suvi muretu.
Külaline

Forestro puugirihm toimib. Ainult et minu koeral tekkis lõualottide/kaela alla punetus, sest tal seal rippuv nahk, seetõttu pidime rihmast loobuma.
Misasja

Postitus Postitas Misasja »

Mismoodi see inimese võru töötab? Kui käel kanda, mõjub üle kere või peab iga jäseme külge ühe võru kinnitama? Käsi minu meelest ei ole kõige puugiohtlikum koht, jalavõrusid ka tehakse või?
Nätakas
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Nätakas »

Meie koeral on umbes 7 eurot maksev rihm, mingi hirmus looduslik. Ja toimib superhästi.
Külaline

Nätakas kirjutas: 24 Juul 2024 22:44 Meie koeral on umbes 7 eurot maksev rihm, mingi hirmus looduslik. Ja toimib superhästi.
mis on tootja nimi? kust ostetud?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline