Kas auto osta või liisida?
-
Külaline
Kas auto osta või liisida?
Oleme siiani autod salongist (uuena) kohe välja ostnud, aga 10a peale pole tast enam erilist jääkväärtust, et müügiga viitsiks tegeleda jnejne. Liisinguga mul pole kogemusi ja küsikski teie käest, kas tasub. Tahaks uut, tahaks teatud aja peale vahetada autot lihtsalt uuema vastu ja mitte müügiga tegeleda. Kuidas on tasuvus, ikka kasutusrenti mõtlen, mitte liisinguga väljaostmist (sest muidu on ikkas sama seis- vana auto jääb endale kätte). Ja teemaks on uued autod, kasutatud autosid ei hakka ostma.
-
Külaline
Imelik, mina sain oma 10 aastat vana auto eest 17 000 eurot, minu arust küll see nüüd nii peenraha pole, et üldse ei huvitaks. Esindus oleks 5000 eurot väiksema hinnaga ise ära ostnud ilma igasuguse liigutamiseta. Mina lasin puhtaks teha, panin pildid ja esimese õhtuga oli auto ostetud. Paaritunnise sebimise eest minu arust väga eesrindlik teenistus.
-
Külaline
Miks auto sul nii ära kulub, ostad mingeid viletsaid või sõidad põlde mööda?
-
Külaline
Mis mõttes?Külaline kirjutas: ↑20 Juul 2024 15:39 liisimine, palju vähem sebimist
-
Külaline
No minu kogemus on selline, et kui tahad autot tagastada ja uue vastu välja vahetada, hinnatakse tagastatava auto väärtus nii nullilähedaseks. Nii et mõttetu.
-
Külaline
Selle ostuhind pidi siis 100 kanti olema. Teemaalgatajal ilmselt uuena 20-25, kui nulli läheb.Külaline kirjutas: ↑20 Juul 2024 17:39 Imelik, mina sain oma 10 aastat vana auto eest 17 000 eurot, minu arust küll see nüüd nii peenraha pole, et üldse ei huvitaks. Esindus oleks 5000 eurot väiksema hinnaga ise ära ostnud ilma igasuguse liigutamiseta. Mina lasin puhtaks teha, panin pildid ja esimese õhtuga oli auto ostetud. Paaritunnise sebimise eest minu arust väga eesrindlik teenistus.
-
Külaline
Ei olnud absoluutselt nii. Ka ligi 30 000 eurone auto maksab 10 aastat vanana ligi 10 000 eurot, eks oleneb ka autost. See pole mingi null.Külaline kirjutas: ↑20 Juul 2024 21:03Selle ostuhind pidi siis 100 kanti olema. Teemaalgatajal ilmselt uuena 20-25, kui nulli läheb.Külaline kirjutas: ↑20 Juul 2024 17:39 Imelik, mina sain oma 10 aastat vana auto eest 17 000 eurot, minu arust küll see nüüd nii peenraha pole, et üldse ei huvitaks. Esindus oleks 5000 eurot väiksema hinnaga ise ära ostnud ilma igasuguse liigutamiseta. Mina lasin puhtaks teha, panin pildid ja esimese õhtuga oli auto ostetud. Paaritunnise sebimise eest minu arust väga eesrindlik teenistus.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider] ja 7 külalist