Kas auto osta või liisida?

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Kas auto osta või liisida?

Postitus Postitas Külaline »

Oleme siiani autod salongist (uuena) kohe välja ostnud, aga 10a peale pole tast enam erilist jääkväärtust, et müügiga viitsiks tegeleda jnejne. Liisinguga mul pole kogemusi ja küsikski teie käest, kas tasub. Tahaks uut, tahaks teatud aja peale vahetada autot lihtsalt uuema vastu ja mitte müügiga tegeleda. Kuidas on tasuvus, ikka kasutusrenti mõtlen, mitte liisinguga väljaostmist (sest muidu on ikkas sama seis- vana auto jääb endale kätte). Ja teemaks on uued autod, kasutatud autosid ei hakka ostma.
Külaline

liisimine, palju vähem sebimist
Külaline

Osta välja.
Külaline

Imelik, mina sain oma 10 aastat vana auto eest 17 000 eurot, minu arust küll see nüüd nii peenraha pole, et üldse ei huvitaks. Esindus oleks 5000 eurot väiksema hinnaga ise ära ostnud ilma igasuguse liigutamiseta. Mina lasin puhtaks teha, panin pildid ja esimese õhtuga oli auto ostetud. Paaritunnise sebimise eest minu arust väga eesrindlik teenistus.
Külaline

Miks auto sul nii ära kulub, ostad mingeid viletsaid või sõidad põlde mööda?
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Juul 2024 15:39 liisimine, palju vähem sebimist
Mis mõttes?
Külaline

No minu kogemus on selline, et kui tahad autot tagastada ja uue vastu välja vahetada, hinnatakse tagastatava auto väärtus nii nullilähedaseks. Nii et mõttetu.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Juul 2024 17:39 Imelik, mina sain oma 10 aastat vana auto eest 17 000 eurot, minu arust küll see nüüd nii peenraha pole, et üldse ei huvitaks. Esindus oleks 5000 eurot väiksema hinnaga ise ära ostnud ilma igasuguse liigutamiseta. Mina lasin puhtaks teha, panin pildid ja esimese õhtuga oli auto ostetud. Paaritunnise sebimise eest minu arust väga eesrindlik teenistus.
Selle ostuhind pidi siis 100 kanti olema. Teemaalgatajal ilmselt uuena 20-25, kui nulli läheb.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Juul 2024 21:03
Külaline kirjutas: 20 Juul 2024 17:39 Imelik, mina sain oma 10 aastat vana auto eest 17 000 eurot, minu arust küll see nüüd nii peenraha pole, et üldse ei huvitaks. Esindus oleks 5000 eurot väiksema hinnaga ise ära ostnud ilma igasuguse liigutamiseta. Mina lasin puhtaks teha, panin pildid ja esimese õhtuga oli auto ostetud. Paaritunnise sebimise eest minu arust väga eesrindlik teenistus.
Selle ostuhind pidi siis 100 kanti olema. Teemaalgatajal ilmselt uuena 20-25, kui nulli läheb.
Ei olnud absoluutselt nii. Ka ligi 30 000 eurone auto maksab 10 aastat vanana ligi 10 000 eurot, eks oleneb ka autost. See pole mingi null.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: elke, Kirile ja 7 külalist