Aegunud ravim

sh kaaluga seotud teemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Mitte midagi ei juhtu. See on nii vähe üle aja. Kui oleks paar aastat, ka siis ei juhtuks muud, kui et võib-olla ei toimi enam lihtsalt eriti
Mauno
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Mauno »

https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC7040264/ pakun siis teaduskirjandust, kui AI ei sobi.

What they found from the study is 90% of more than 100 drugs, both prescription and over-the-counter, were perfectly good to use even 15 years after the expiration date.

Medical authorities state that expired medicine is safe to take, even those that expired years ago. It's true the effectiveness of a drug may decrease over time, but much of the original potency still remains even a decade after the expiration date.

Pigem on see ravimitootjate bisness :)
Külaline

No tarbige, milleks üldse teema teha?
Tõutäkk
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Tõutäkk »

Terve ja kasutamata pakendi puhul ma ei vaata aegumistähtaega, aga näiteks laste avatud palavikualandavat siirupit ma neile järgmisel talvel ei andnud, tarbisin ise ära kui palavikus olin.
Näiteks on üks ravim, mida tarvitan liigesehädade puhul. Pakis on 5 lehte ja maksab ca 5 eur retseptiga. Ma tarvitan teda siis kui mingi liiges hakkab tunda andma. Võtan tablett päevas nii 3-5 päeva jutti ja siis on jälle mitmeks kuuks rahu majas. Enne saabub aegumistähtaeg, kui ravim otsa saab.
Viimati muutis Tõutäkk, 05 Juun 2026 23:31, muudetud 1 kord kokku.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Külaline

Tõutäkk kirjutas: 05 Juun 2026 21:21 Terve ja kasutamata pakendi puhul ma ei vaata aegumistähtaega, aga näiteks laste avatud palavikualandavat siirupit ma neile järgmisel talvel ei andnud, tarbisin ise ära kui palavikus olin.
Näiteks on üks ravim, mida tarvitan liigesehädade puhul. Pakis on 50 lehte ja maksab ca 5 eur retseptiga. Ma tarvitan teda siis kui mingi liiges hakkab tunda andma. Võtan tablett päevas nii 3-5 päeva jutti ja siis on jälle mitmeks kuuks rahu majas. Enne saabub aegumistähtaeg, kui ravim otsa saab.
50 lehte on pakis? Päriselt?
Tõutäkk
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Tõutäkk »

Guest kirjutas: 05 Juun 2026 23:14
Tõutäkk kirjutas: 05 Juun 2026 21:21 Terve ja kasutamata pakendi puhul ma ei vaata aegumistähtaega, aga näiteks laste avatud palavikualandavat siirupit ma neile järgmisel talvel ei andnud, tarbisin ise ära kui palavikus olin.
Näiteks on üks ravim, mida tarvitan liigesehädade puhul. Pakis on 50 lehte ja maksab ca 5 eur retseptiga. Ma tarvitan teda siis kui mingi liiges hakkab tunda andma. Võtan tablett päevas nii 3-5 päeva jutti ja siis on jälle mitmeks kuuks rahu majas. Enne saabub aegumistähtaeg, kui ravim otsa saab.
50 lehte on pakis? Päriselt?
Vabandust, 5 lehte/50tabletti.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist