Nõue Rapla ,,lastekaitse,, ehk valla vastu varalise ja mittevaralise kahju hüvitamiseks.

Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 30 Jaan 2026 11:50
Külaline kirjutas: 30 Jaan 2026 11:39
Guest kirjutas: 30 Jaan 2026 11:31
Õed ilmselt teda ise suurema ajast kasvatanud. Kurb, et sul selline suhtumine on.
Õed ilmselt teda ise suurema ajast kasvatanud. Mis see lause peaks tähendama, ei saa aru.
Poisi õed on ise seda poissi kasvatanud ja tema eest hoolitsenud, sellepärast igatsebki pigem õdesid, kui oma isa.
Suurema OSA* AJAST kasvatanud. Üks sõna jäi vahelt ära. Vabandust.
Külaline

Guest kirjutas: 30 Jaan 2026 11:51

Õed ilmselt teda ise suurema ajast kasvatanud. Mis see lause peaks tähendama, ei saa aru.
Poisi õed on ise seda poissi kasvatanud ja tema eest hoolitsenud, sellepärast igatsebki pigem õdesid, kui oma isa.
Täkk räägib ju nendest väikestest õdedest, keda ta praegu kasvatab, kes temaga koos elavad. Mitte täiskasvanud poolõdedest. Vaevalt, et need väikesed tüdrukud, kellest üks on vennast nooremgi vist, oma erivajadusega venda kasvatanud on.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Jaan 2026 12:08
Guest kirjutas: 30 Jaan 2026 11:51

Täkk räägib ju nendest väikestest õdedest, keda ta praegu kasvatab, kes temaga koos elavad. Mitte täiskasvanud poolõdedest. Vaevalt, et need väikesed tüdrukud, kellest üks on vennast nooremgi vist, oma erivajadusega venda kasvatanud on.
Aga need väiksemad on ju ka päeval lasteaias/koolis.
Tõutäkk
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Tõutäkk »

Guest kirjutas: 30 Jaan 2026 11:50
Guest kirjutas: 30 Jaan 2026 11:31
Õed ilmselt teda ise suurema ajast kasvatanud. Kurb, et sul selline suhtumine on.
Ikka neist õdedest jutt, kes 4 ja 7 aastat. Mis kasvatamisest ja hoolitsemisest jutt on?
Vanemate õdedega on poiss kohtunud vaid sünnipäevadel.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Tõutäkk
Teerajaja
Kontakt:

Täna jõustus Ringkonnakohtu otsus, Riigikohus ei võtnud menetlusse. Homsest on poiss kodus peale 2 aastat kestnud väntsutusi.
Külaline

Tõutäkk kirjutas: 13 Apr 2026 23:37 Täna jõustus Ringkonnakohtu otsus, Riigikohus ei võtnud menetlusse. Homsest on poiss kodus peale 2 aastat kestnud väntsutusi.
Tore!
Külaline

Tõutäkk kirjutas: 13 Apr 2026 23:37 Täna jõustus Ringkonnakohtu otsus, Riigikohus ei võtnud menetlusse. Homsest on poiss kodus peale 2 aastat kestnud väntsutusi.
Oled tubli, et nendega sõdida jaksasid. Tore, et laps koju saab.
Külaline

isana oled proovinud endast maksimumi anda. nii tore ja südantsoojendav.
Külaline

Kuidas teil elu sujub? Kas pojake rõõmus, et õdede juurde sai? On sul ootamatuid probleeme tekkinud seoses poja tulekuga?
Elan sulle kaasa.
Tõutäkk
Teerajaja
Kontakt:

Guest kirjutas: 28 Jaan 2026 19:34
Tõutäkk kirjutas: 27 Jaan 2026 08:47
Guest kirjutas: 27 Jaan 2026 06:41 Seega hõiskasid enne õhtut ja jagasid laskmata karu nahka, nagu öeldakse. Mina olen ikkagi arvamusel, et selle kõige taga on midagi olulisemat, mis sa meile rääkimata oled jätnud. Kui juba Riigikohtusse edasi kaebama vaevuti - ega seda ikka päris ilmaasjata oma lõbuks omavalitsus ei tee.
Mulle tundus, et ,, lastekaitse,, juba arvestas, et poiss tuleb tagasi koju, sest kui eelnevalt keelduti last nädalavahetuseks, ehk ööbimisega, siis nüüd lausa pakuti, et poiss saaks kodus ,,harjuda,,.
Ma 2 nädlavahetust tagasi võtsin, siis ütlesin, et ma järgmist nädalavahetusel ei võta, vaid tulen ülejärgmisel nädalavahetusel päriselt järgi. Eelmise nädala alguses küsisin, et kuhu lasteaeda poiss esmaspäevast läheb, oli 2-3p vaikust ja siis tuli teade, et läks kaebus riigikohtusse. Kusjuures laste emale oli öeldud, ega nad ise ka ei looda, et Riigikohus selle menetlusse üldse võtab. Seega mulle tundub, et pigem on see, et lihtsalt venitatakse jõustumisega. Võib-olla Raplas pole vaba lasteaiakohta. Ei tahaks uskuda mingisse korruptsiooni a-la tehakse mingite rahade-toetuste pärast. Ma arvan küll Rapla ,,lastekaitsest,, halvasti, aga mitte nii halvasti.
Mis puutub hõiskamisse enne õhtut, siis ma ootasin nõuannet, et kas minul on nõus edasi kaevata või alustada eraldi asja.
Vaevalt küll et keegi lasteaiakoha pärast hakkab kuskile Riigikohtusse kaebama. Ja kui kohta pole, siis ei saa ju sina seda päevapealt nõuda. Kas peaks mõne teise lapse aiast välja viskama, sest sinu oma saabus?
Aga just seda ma nõuda sain, sest laps käis lasteaias, sealt nad ta minema viisid. Kuna jõustus Ringkonnakohtu Määrus, mis tühistas Maakohtu Määrused, siis pole mingit õiguslikku alust vallal poissi lasteaiakohast keeldumiseks. See kas nad vabastavad lasteaiakoha nt kellegile kompensatsiooni maksmise teel, ei puutu enam minusse. Tagantjärgi võin öelda, et poisile leiti lasteaiakoht samasse lasteaeda, kus käivad ka tüdrukud. Seal on lihtsalt üks väiksem, nn kohanemisrühm kus ongi lapsed kes vajavad suuremat tähelepanu, nt värskelt tulnud välismaalased (ukrainlased) jne.
Külaline

Imeline!
Nüüd vut-vut uut noort kerge vaimupuudega naist otsima ja talle lapsi tegema. Ega need 13-14. laps sul ise ei tule :arrow:
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist