Suurema OSA* AJAST kasvatanud. Üks sõna jäi vahelt ära. Vabandust.Külaline kirjutas: ↑30 Jaan 2026 11:50Poisi õed on ise seda poissi kasvatanud ja tema eest hoolitsenud, sellepärast igatsebki pigem õdesid, kui oma isa.
Nõue Rapla ,,lastekaitse,, ehk valla vastu varalise ja mittevaralise kahju hüvitamiseks.
-
Külaline
-
Külaline
Täkk räägib ju nendest väikestest õdedest, keda ta praegu kasvatab, kes temaga koos elavad. Mitte täiskasvanud poolõdedest. Vaevalt, et need väikesed tüdrukud, kellest üks on vennast nooremgi vist, oma erivajadusega venda kasvatanud on.Guest kirjutas: ↑30 Jaan 2026 11:51Suurema OSA* AJAST kasvatanud. Üks sõna jäi vahelt ära. Vabandust.
-
Külaline
Aga need väiksemad on ju ka päeval lasteaias/koolis.Külaline kirjutas: ↑30 Jaan 2026 12:08Täkk räägib ju nendest väikestest õdedest, keda ta praegu kasvatab, kes temaga koos elavad. Mitte täiskasvanud poolõdedest. Vaevalt, et need väikesed tüdrukud, kellest üks on vennast nooremgi vist, oma erivajadusega venda kasvatanud on.
Ikka neist õdedest jutt, kes 4 ja 7 aastat. Mis kasvatamisest ja hoolitsemisest jutt on?Guest kirjutas: ↑30 Jaan 2026 11:50Poisi õed on ise seda poissi kasvatanud ja tema eest hoolitsenud, sellepärast igatsebki pigem õdesid, kui oma isa.
Vanemate õdedega on poiss kohtunud vaid sünnipäevadel.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Täna jõustus Ringkonnakohtu otsus, Riigikohus ei võtnud menetlusse. Homsest on poiss kodus peale 2 aastat kestnud väntsutusi.
-
Külaline
Tore!
-
Külaline
Oled tubli, et nendega sõdida jaksasid. Tore, et laps koju saab.
-
Külaline
isana oled proovinud endast maksimumi anda. nii tore ja südantsoojendav.
-
Külaline
Kuidas teil elu sujub? Kas pojake rõõmus, et õdede juurde sai? On sul ootamatuid probleeme tekkinud seoses poja tulekuga?
Elan sulle kaasa.
Elan sulle kaasa.
Aga just seda ma nõuda sain, sest laps käis lasteaias, sealt nad ta minema viisid. Kuna jõustus Ringkonnakohtu Määrus, mis tühistas Maakohtu Määrused, siis pole mingit õiguslikku alust vallal poissi lasteaiakohast keeldumiseks. See kas nad vabastavad lasteaiakoha nt kellegile kompensatsiooni maksmise teel, ei puutu enam minusse. Tagantjärgi võin öelda, et poisile leiti lasteaiakoht samasse lasteaeda, kus käivad ka tüdrukud. Seal on lihtsalt üks väiksem, nn kohanemisrühm kus ongi lapsed kes vajavad suuremat tähelepanu, nt värskelt tulnud välismaalased (ukrainlased) jne.Guest kirjutas: ↑28 Jaan 2026 19:34Vaevalt küll et keegi lasteaiakoha pärast hakkab kuskile Riigikohtusse kaebama. Ja kui kohta pole, siis ei saa ju sina seda päevapealt nõuda. Kas peaks mõne teise lapse aiast välja viskama, sest sinu oma saabus?Tõutäkk kirjutas: ↑27 Jaan 2026 08:47Mulle tundus, et ,, lastekaitse,, juba arvestas, et poiss tuleb tagasi koju, sest kui eelnevalt keelduti last nädalavahetuseks, ehk ööbimisega, siis nüüd lausa pakuti, et poiss saaks kodus ,,harjuda,,.Guest kirjutas: ↑27 Jaan 2026 06:41 Seega hõiskasid enne õhtut ja jagasid laskmata karu nahka, nagu öeldakse. Mina olen ikkagi arvamusel, et selle kõige taga on midagi olulisemat, mis sa meile rääkimata oled jätnud. Kui juba Riigikohtusse edasi kaebama vaevuti - ega seda ikka päris ilmaasjata oma lõbuks omavalitsus ei tee.
Ma 2 nädlavahetust tagasi võtsin, siis ütlesin, et ma järgmist nädalavahetusel ei võta, vaid tulen ülejärgmisel nädalavahetusel päriselt järgi. Eelmise nädala alguses küsisin, et kuhu lasteaeda poiss esmaspäevast läheb, oli 2-3p vaikust ja siis tuli teade, et läks kaebus riigikohtusse. Kusjuures laste emale oli öeldud, ega nad ise ka ei looda, et Riigikohus selle menetlusse üldse võtab. Seega mulle tundub, et pigem on see, et lihtsalt venitatakse jõustumisega. Võib-olla Raplas pole vaba lasteaiakohta. Ei tahaks uskuda mingisse korruptsiooni a-la tehakse mingite rahade-toetuste pärast. Ma arvan küll Rapla ,,lastekaitsest,, halvasti, aga mitte nii halvasti.
Mis puutub hõiskamisse enne õhtut, siis ma ootasin nõuannet, et kas minul on nõus edasi kaevata või alustada eraldi asja.
-
Külaline
Imeline!
Nüüd vut-vut uut noort kerge vaimupuudega naist otsima ja talle lapsi tegema. Ega need 13-14. laps sul ise ei tule
Nüüd vut-vut uut noort kerge vaimupuudega naist otsima ja talle lapsi tegema. Ega need 13-14. laps sul ise ei tule
-
Külaline
Mis mõttes nüüd, ta otsib ju kogu aeg.Külaline kirjutas: ↑04 Juun 2026 08:28 Imeline!
Nüüd vut-vut uut noort kerge vaimupuudega naist otsima ja talle lapsi tegema. Ega need 13-14. laps sul ise ei tule![]()
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist