Kroonilise petja idioodist abikaasa

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 21 Mai 2026 21:52Sa ei ole kuulnud, et mõni seksib oma mehega ka kummiga?
Mina ei ole veel kuulnud, et keegi oma mehega kummiga seksib. Sperma leiab tee sinna kuhu vaja või siis lastakse kõhu peale, kui ei ole vaja eostada last.
Külaline

Guest kirjutas: 22 Mai 2026 11:12
Külaline kirjutas: 21 Mai 2026 21:52Sa ei ole kuulnud, et mõni seksib oma mehega ka kummiga?
Mina ei ole veel kuulnud, et keegi oma mehega kummiga seksib. Sperma leiab tee sinna kuhu vaja või siis lastakse kõhu peale, kui ei ole vaja eostada last.
Mina küll olen seksinud kummiga oma mehega, aastaid. Rasestumisvastane vahend nagu iga teine, oma plusside ja miinustega. Meie valik oli see.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Mai 2026 11:15Rasestumisvastane vahend nagu iga teine, oma plusside ja miinustega.
Mis on plussid ja mis on miinused? Huvitav oleks teada.
Külaline

Guest kirjutas: 22 Mai 2026 11:19
Külaline kirjutas: 22 Mai 2026 11:15Rasestumisvastane vahend nagu iga teine, oma plusside ja miinustega.
Mis on plussid ja mis on miinused? Huvitav oleks teada.
Sind ilmselgelt huvitavad plussid - aga palun, ei pea naine end hormoone täis toppima. Väga lihtne ja selge.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Mai 2026 23:22Haridust mul ka pole ja hinge taga mitte midagi ka mitte.
Selle lause peale meenus mulle üks luuletus ja ka laul on sellest tehtud, mida noorena ikka laulsin kitarri saatel.
Hambad katki ja haridus väike,
sõrmeküünte all sünnimaa muld.
Silmad võtavad süüdlase läike,
kui küsid möödujalt suitsule tuld.
Mõni annab, mõni mitte,
Mõni ütleb: "Näe, jälle üks pätt!"
Kuid kord ka ometi mulle
seoti kaela punane kaelarätt!
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Mai 2026 11:15
Mina küll olen seksinud kummiga oma mehega, aastaid. Rasestumisvastane vahend nagu iga teine, oma plusside ja miinustega. Meie valik oli see.
Vaevalt see mehe valik oli, ma ei soovi naisenagi kummi, mehest rääkimata. Ja ei, ei ole kuulnud, et keegi kasutaks püsisuhtes kummi. Kummi ei kasutata ka armukestega.
Külaline

Guest kirjutas: 22 Mai 2026 12:15
Külaline kirjutas: 22 Mai 2026 11:15

Vaevalt see mehe valik oli, ma ei soovi naisenagi kummi, mehest rääkimata. Ja ei, ei ole kuulnud, et keegi kasutaks püsisuhtes kummi. Kummi ei kasutata ka armukestega.
Täiesti ühine valik oli. Ei põdenud seda mees ega mina. Minu arust pole mingit olulist erinevust. Mina, kas tead, ei ole ka kuulnud, milliseid rasestumisvastaseid vahendeid mu tuttavad kasutavad. Sa räägid sel teemal muidu kõigiga, kellega tutvud? Muu jutu sees mõne lähema sõbranna valikuid olen kuulnud, aga neist teha mingeid järeldusi, et keegi kasutab või keegi ei kasuta ... ei tuleks pähegi.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Mai 2026 12:15Vaevalt see mehe valik oli, ma ei soovi naisenagi kummi, mehest rääkimata. Ja ei, ei ole kuulnud, et keegi kasutaks püsisuhtes kummi. Kummi ei kasutata ka armukeste
Sina muidugi pole kuulnud …
Sa lased mehel omale ettekirjutisi teha, mis vahendit sa kasutama peaks?
Mōni naine ei taha hormoone aastaid manustada ja kui mees ka kummi ei taha, siis on nendeks mehe valikuteks vōimalik rasedus ja laps, vasektoomia vōi mōni leplikum naine.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Mai 2026 18:29
Külaline kirjutas: 22 Mai 2026 12:15Vaevalt see mehe valik oli, ma ei soovi naisenagi kummi, mehest rääkimata. Ja ei, ei ole kuulnud, et keegi kasutaks püsisuhtes kummi. Kummi ei kasutata ka armukeste
Mōni naine ei taha hormoone aastaid manustada ja kui mees ka kummi ei taha, siis on nendeks mehe valikuteks vōimalik rasedus ja laps, vasektoomia vōi mōni leplikum naine.
Mina ei lase mitte kellelgi endale ettekirjutusi teha, kaitsen end ise ja kasutan hormoonspiraali-mugav, kasudega vahend ning 6a jutti turvaline. Kondoomiseks kuulub rohkem juhusuhete inimestele ja prostidele.
Külaline

Kondoomiseks kuulub rohkem juhusuhete inimestele ja prostidele.
Ega need armukesepidajad, kes kummita nii oma naist kui armukest panevad, pole ju kuidagi paremad. Täpselt sama mudaliiga ja samad haigused levivad.
Külaline

Guest kirjutas: 22 Mai 2026 18:56
Mina ei lase mitte kellelgi endale ettekirjutusi teha, kaitsen end ise ja kasutan hormoonspiraali-mugav, kasudega vahend ning 6a jutti turvaline. Kondoomiseks kuulub rohkem juhusuhete inimestele ja prostidele.
Ja neile, kes ei taha hormoonvahendeid kasutada. Veider, et sulle see kohale ei jõua, jaurad ikka oma prostidest.
Külaline

Siis on kaks võimalust - sa kas oled eluvõõras või lihtsalt verinooreke. Miskipärast kahtlustan esimest varianti.

Mina, 5 pluss naine olen ka ca 5 aastat oma isikliku abikaasaga kondoomiga asjatanud. Põhjus selles, et horm vahendeid ei tohtinud kasutada. Samas fertiilne iga varsti lõppemas, mistõttu poleks mehe opp olnud mõistlik.
Külaline

Guest kirjutas: 22 Mai 2026 19:53
Siis on kaks võimalust - sa kas oled eluvõõras või lihtsalt verinooreke. Miskipärast kahtlustan esimest varianti.

Mina, 5 pluss naine olen ka ca 5 aastat oma isikliku abikaasaga kondoomiga asjatanud. Põhjus selles, et horm vahendeid ei tohtinud kasutada. Samas fertiilne iga varsti lõppemas, mistõttu poleks mehe opp olnud mõistlik.
* 50 pluss naine.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Mai 2026 19:05

Ja neile, kes ei taha hormoonvahendeid kasutada. Veider, et sulle see kohale ei jõua, jaurad ikka oma prostidest.
No igasuguseid imelikke on olemas. Mõni ei suuda ka tampooni kasutada, pidi tundma seda enda sees. Siis on veel parajad naljaninad need, kes ei taha vaskspiraali, et nemad enda sisse midagi ei pane. Ja siis hõõruvad mingi kummiga nagu muiste. Maailm on ikka kirju.
Külaline

Guest kirjutas: 22 Mai 2026 20:54

No igasuguseid imelikke on olemas. Mõni ei suuda ka tampooni kasutada, pidi tundma seda enda sees. Siis on veel parajad naljaninad need, kes ei taha vaskspiraali, et nemad enda sisse midagi ei pane. Ja siis hõõruvad mingi kummiga nagu muiste. Maailm on ikka kirju.
Eks rikastad sinagi oma "õige" maailmavaatega seda kirjut maailma.
Külaline

Guest kirjutas: 22 Mai 2026 20:54

No vat! Mina olen siis see nagu muiste! Tampooni kasutasin. Spiraali panin. Kolm korda. Iga kord kukkus välja. Siis kasutasin horm tablette ja öökisin nagu segane, millele lisandus kõiksugu muud väga halvad enesetunne pluss välimues muutus. Siis oligi ainus variant kumm, kuna mees ei olnud nõus vasektoomiaga.

Ma olen kirju (loe: harimata) maailm?
Külaline

Seda kondoomipōlguri juttu on eriti tragikoomiline selles ringitōmbava mehe teemas siin lugeda. Loodetavasti teemaaalgataja ise oma “püsisuhtes” ikka on püsivalt kasutanud seda, sest paar päeva tagasi oli Postimehes just uus ja huvitav HIV statistika.

“Statistika näitab muret tekitavat trendi: uutest juhtudest 40 protsenti moodustavad naised ning nakatunute keskmine vanus on tõusnud. Kõige rohkem uusi juhte registreeritakse praegu 40–49-aastaste seas, kusjuures eelmisel aastal oli noorim diagnoositud inimene 21-aastane ja vanim 75-aastane”
Külaline

Mul on ka naljakas seda kondoomipõlguri juttu lugeda. Ise veel kirjutab, kuidas viskas ühe mehe välja ja võttis järgmise (teise naise) mehe omale ja kõik need mehe vahetused käivad ikka turvaseksile mõtlemata.

Mina leidsin ka hiljuti omale uue kaaslase (pärast pikka abielu). Esimese asjana tegi mees ära kõik suguhaiguste testid. Kuna meestearsti juurde juba minek, siis lasi teha kohe ka eesnäärme uuringud (mehe vanus 46). See oli nagu elementaarne, et enne, kui ilma kummita toimetama asume on suguhaigused välistatud.

Mina ise samal ajal ei teinud teste. Tegin need pärast abielu lõppemist kohe (mees pettis).
Külaline

Väga naljakas on ka see, et kondoomipõlgur on raporteerinud solvavast kirjutisest, kus on viidatud HIV statistikale. Tundub, et mingil määral siis ikka läheb teema korda.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Mai 2026 14:54 Väga naljakas on ka see, et kondoomipõlgur on raporteerinud solvavast kirjutisest, kus on viidatud HIV statistikale. Tundub, et mingil määral siis ikka läheb teema korda.
Mina olen kondoomipõlgur, aga raporteerinud pole mitte kordagi, seega ära kujuta endale igasuguseid asju ette.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist