Ei, minu mõte pole aeglane, vaid sinu oma on hüperaktiivne ja ma ei tea, millest sina juba räägid. Üldiselt oli meie jutt sellest, et petjatel puudub impulsikontroll või on nad psühhopaadid. Sellest, kas sina ulud nurgas või kui ilus su elu on, pole sõnagi juttu olnud ja see ei muuda mitte kuidagi seda, mida ma väitsin. Jah, elu on kuradima ilus, aga kui selle ilu nautimiseks peab inimestele haiget tegema või keerlema suhtest suhtesse nagu tuulelipp, siis on sul üks neist kahest probleemist, mida eelnevalt nimetasin ning sinu suhted lõppevad alati valusa pauguga teisele osapoolele. Endale sulle muidugi võib tunduda, et kõnnid, üleni valges.
Kroonilise petja idioodist abikaasa
-
Külaline
-
Külaline
Sinu mõte on aeglane ja aju võtab kinni ainult oma tuima elu.Külaline kirjutas: ↑21 Mai 2026 19:29Ei, minu mõte pole aeglane, vaid sinu oma on hüperaktiivne ja ma ei tea, millest sina juba räägid. Üldiselt oli meie jutt sellest, et petjatel puudub impulsikontroll või on nad psühhopaadid. Sellest, kas sina ulud nurgas või kui ilus su elu on, pole sõnagi juttu olnud ja see ei muuda mitte kuidagi seda, mida ma väitsin. Jah, elu on kuradima ilus, aga kui selle ilu nautimiseks peab inimestele haiget tegema või keerlema suhtest suhtesse nagu tuulelipp, siis on sul üks neist kahest probleemist, mida eelnevalt nimetasin ning sinu suhted lõppevad alati valusa pauguga teisele osapoolele. Endale sulle muidugi võib tunduda, et kõnnid, üleni valges.
Petjatel ei pruugi olla ei üht ega teist.
Minul ei ole probleeme ja ma ei keerle ka mitte kusagil. Minu elu on üleni helge ja see on sinu poolt tõeliselt häati kirjeldatud-kõnnin üleni valges, puhta südamega, paduõnnelikuna ja naudin iga jumala päeva siin maailmas. Paremini polekski saanud seda kirjeldada, aitäh sulle!
-
Külaline
Nagu öeldud, iga pere, iga olukord on erinev. Minu peres kasvab kaks alaealist raske puudega last. Peres on lapsi veel, aga nemad on terved ja ise hakkamasaavad. Puudega lapsed vajavad aga igapäevast hooldamist ja abi ning sõltuvad väga otseselt minust ja eksabikaasast. Distantsilt kõike korraldada oleks väga keeruline.Guest kirjutas: ↑21 Mai 2026 08:58Kui ma oma mehega enam olla ei tahaks, viskaksin mehe välja, mitte ei käiks pere kõrvalt teiste meestega magamas. Mis eeskuju sa oma lastele annad?Külaline kirjutas: ↑21 Mai 2026 00:05Sa siis seksiksid oma mehega edasi, kui tead, et ta käib sinu kõrvalt teiste naistega seksimas? On tõesti imeline maailm! Ma ei tuleks selle pealegi!Guest kirjutas: ↑20 Mai 2026 22:39
Oma meest ei taha ja samad oled heameelega võõraste meeste teine või mitmes sekspartner samal ajal. Maailm on ikka imeline.
Kuna maja on suur, kummalgi on oma magamistuba ja lapsed saavad olukorrast aru, siis ei näe probleemi.
Soovitaks mitte sõna võtta tausta teadmata!
-
Külaline
Sul tõesti pole probleeme, sellega olen nõus. Sinu lähedastel on.Guest kirjutas: ↑21 Mai 2026 20:19Sinu mõte on aeglane ja aju võtab kinni ainult oma tuima elu.Külaline kirjutas: ↑21 Mai 2026 19:29Ei, minu mõte pole aeglane, vaid sinu oma on hüperaktiivne ja ma ei tea, millest sina juba räägid. Üldiselt oli meie jutt sellest, et petjatel puudub impulsikontroll või on nad psühhopaadid. Sellest, kas sina ulud nurgas või kui ilus su elu on, pole sõnagi juttu olnud ja see ei muuda mitte kuidagi seda, mida ma väitsin. Jah, elu on kuradima ilus, aga kui selle ilu nautimiseks peab inimestele haiget tegema või keerlema suhtest suhtesse nagu tuulelipp, siis on sul üks neist kahest probleemist, mida eelnevalt nimetasin ning sinu suhted lõppevad alati valusa pauguga teisele osapoolele. Endale sulle muidugi võib tunduda, et kõnnid, üleni valges.
Minul ei ole probleeme ja ma ei keerle ka mitte kusagil. Minu elu on üleni helge ja see on sinu poolt tõeliselt häati kirjeldatud-kõnnin üleni valges, puhta südamega, paduõnnelikuna ja naudin iga jumala päeva siin maailmas. Paremini polekski saanud seda kirjeldada, aitäh sulle!
-
Külaline
Mina ei näe, et teemaalgataja oleks küsinud nõu või kellegi õpetusi. Inimene lihtsalt lasi oma valu välja. Miks seda teha ei tohi?Guest kirjutas: ↑21 Mai 2026 06:57Kui ei taha teiste õpetusi kuulda, siis pole ka mõtet foorumisse ohkima tulla.Guest kirjutas: ↑21 Mai 2026 06:33
Kes sina selline oled, et õpetad teistele, kuidas nende jaoks on hea ja õige käituda? Sa selle peale ei tule, et inimeste elud ja olukorrad on erinevad.
-
Külaline
Oma mehega seksitakse tavaliselt kummita. Teiste meestega seksides kasutatakse kummi. Vähemalt nii peaks tavaliselt olema.Guest kirjutas: ↑21 Mai 2026 08:56Ehk siis oma mehega on suguhaiguste oht ja suvalisega, kellega magatakse, ei ole?Külaline kirjutas: ↑21 Mai 2026 06:49Mul tekkis sama küsimus. Eriti just nedele, kes teavad aga mingil põhjusel eadsi "suhtesse" jäävad. Ma ei tahaks juba suguhaiguste ohu pärast sellist meest enam oma ligidale lasta.Külaline kirjutas: ↑20 Mai 2026 21:51
Kas sa seksid temaga edasi? Mina ise viskasin kohe pärast teada saamist mehe voodist välja. Täiesti välistatud! Seda asja teen nüüd teiste meestega.
-
Külaline
Täiskasvanud inimesed võivad suuta asjad rahulikult selgeks rääkida ja rahulikult lahku minna, kuid laste jaoks on see igal juhul šokk ja ränk hoop. Nagu sinu tsiteeritu kirjutas, siis on mõistlik sellised asjad korraldada läbimõeldult ja õigel ajahetkel seades laste vajadused esiplaanile.Guest kirjutas: ↑21 Mai 2026 10:00Mingit skandaali pole vaja korraldada. Täiskasvanud inimesed suudavad oma asjad ka rahulikult selgeks rääkida.Külaline kirjutas: ↑21 Mai 2026 09:46Veider arusaam, et foorumis käiakse selleks, et kellegi õpetusi kuulda ...Guest kirjutas: ↑21 Mai 2026 06:57
Kui ei taha teiste õpetusi kuulda, siis pole ka mõtet foorumisse ohkima tulla.
Foorumis käiakse peamiselt ikka selleks, et auru välja lasta. Samamoodi räägitakse muredest sõbrannadele peamiselt selleks, et see välja rääkida. Õudselt ebameeldivad on need eluvõõrad inimesed, kes pole taibanud, et kui tahavad head, siis kuulaku teine ära, pole vaja hakata õpetussõnu jagama. Kuldreegel on - kui ei küsita, siis ära õpeta. Küll inimene jõuab ise endale sobivaima lahenduseni.
Lapsevanematena sõbralikult koos elamine ja armuelu mujal elamine on minu arust täiesti ok, kui mõlemad vanemad seda suudavad teha nii, et nende armuelu kuidagigi pereelu segama ei tungi. Enamasti on see nagunii ajutine, oodatakse paremat hetke lahku minekuks. Või teie korraldaks kodus skandaali sõltumata ajahetkest - ka nädal enne tütre põhikoolieksameid või ajal, kui pojal on diagnoositud depressioon? Täiskasvanu ja lapsevanem olemine tähendab muuhulgas aeg-ajalt ja olulistel hetkedel oma soovide tahaplaanile panemist võrreldes laste omadega.
-
Külaline
Ma juba ootan, millal sa jutu oma miljonite peale viid.Guest kirjutas: ↑21 Mai 2026 20:19Sinu mõte on aeglane ja aju võtab kinni ainult oma tuima elu.Külaline kirjutas: ↑21 Mai 2026 19:29Ei, minu mõte pole aeglane, vaid sinu oma on hüperaktiivne ja ma ei tea, millest sina juba räägid. Üldiselt oli meie jutt sellest, et petjatel puudub impulsikontroll või on nad psühhopaadid. Sellest, kas sina ulud nurgas või kui ilus su elu on, pole sõnagi juttu olnud ja see ei muuda mitte kuidagi seda, mida ma väitsin. Jah, elu on kuradima ilus, aga kui selle ilu nautimiseks peab inimestele haiget tegema või keerlema suhtest suhtesse nagu tuulelipp, siis on sul üks neist kahest probleemist, mida eelnevalt nimetasin ning sinu suhted lõppevad alati valusa pauguga teisele osapoolele. Endale sulle muidugi võib tunduda, et kõnnid, üleni valges.
-
Külaline
Kas vahel oma mehega siiski ka kummiga? Mis on selle eeltingimuseks?Külaline kirjutas: ↑21 Mai 2026 21:16Oma mehega seksitakse tavaliselt kummita.
-
Külaline
Eks pangaarvele on tõesti kogunenud juba kuuekohaline summa. Lisaks kümme eri kinnisvara, mille renditulu toodab mind kenasti ning lisaks 16 aastat noorem mees truult kodus ootamas. Mis sa elult veel tahadKülaline kirjutas: ↑21 Mai 2026 21:34Ma juba ootan, millal sa jutu oma miljonite peale viid.
-
Külaline
Sa ei ole kuulnud, et mõni seksib oma mehega ka kummiga? Või mis see küsimuse point nüüd on?
-
Külaline
Oi, sa siis vahepeal oled vaesunud? Vanasti oli jutt ikka miljonitest. Nüüd aga vaid kuuekohaline summa? Mis juhtus?Guest kirjutas: ↑21 Mai 2026 21:50Eks pangaarvele on tõesti kogunenud juba kuuekohaline summa. Lisaks kümme eri kinnisvara, mille renditulu toodab mind kenasti ning lisaks 16 aastat noorem mees truult kodus ootamas. Mis sa elult veel tahadKülaline kirjutas: ↑21 Mai 2026 21:34Ma juba ootan, millal sa jutu oma miljonite peale viid.![]()
-
Külaline
alguses tahtsid kirjutada, et "toidab mind kenasti", aga siis hakkasid mõtlema, et nii palju ju üks sale, terve ja sportlik inimene, kellel on 16 aastat noorem mees truult kodus ootamas, ometi ei söö, seega muutsid "toidab" asemele "toodab", aga "mind" jäi kustutamata?Guest kirjutas: ↑21 Mai 2026 21:50Eks pangaarvele on tõesti kogunenud juba kuuekohaline summa. Lisaks kümme eri kinnisvara, mille renditulu toodab mind kenasti ning lisaks 16 aastat noorem mees truult kodus ootamas. Mis sa elult veel tahadKülaline kirjutas: ↑21 Mai 2026 21:34Ma juba ootan, millal sa jutu oma miljonite peale viid.![]()
kunsti sündi on nii armas jälgida
-
Külaline
Sinu peres kasvab kaks alaealist raske puudega last ja see on sinu arust põhjus, miks mitte hoora välja visata??? Need puudega lapsed annad talle ja armukesele, sina kasvatad teisi lapsi. Mis teil inimestel viga on?Külaline kirjutas: ↑21 Mai 2026 21:13Nagu öeldud, iga pere, iga olukord on erinev. Minu peres kasvab kaks alaealist raske puudega last. Peres on lapsi veel, aga nemad on terved ja ise hakkamasaavad. Puudega lapsed vajavad aga igapäevast hooldamist ja abi ning sõltuvad väga otseselt minust ja eksabikaasast. Distantsilt kõike korraldada oleks väga keeruline.Guest kirjutas: ↑21 Mai 2026 08:58Kui ma oma mehega enam olla ei tahaks, viskaksin mehe välja, mitte ei käiks pere kõrvalt teiste meestega magamas. Mis eeskuju sa oma lastele annad?Külaline kirjutas: ↑21 Mai 2026 00:05
Sa siis seksiksid oma mehega edasi, kui tead, et ta käib sinu kõrvalt teiste naistega seksimas? On tõesti imeline maailm! Ma ei tuleks selle pealegi!
Kuna maja on suur, kummalgi on oma magamistuba ja lapsed saavad olukorrast aru, siis ei näe probleemi.
-
Külaline
Appi! Kas lapsed on mingid asjad, mida lihtsalt antakse?Külaline kirjutas: ↑21 Mai 2026 23:06 Need puudega lapsed annad talle ja armukesele,
Ikka väga psühhopaadi jutt.
-
Külaline
Aga kui teil on 4 last, siis pole ju keeruline-2 mehele ja armukesele, 2 sulle. Mis su probleem on?
-
Külaline
Mina küll ei oleks nõus kunagi mehele lapsi andma.Guest kirjutas: ↑21 Mai 2026 23:12Aga kui teil on 4 last, siis pole ju keeruline-2 mehele ja armukesele, 2 sulle. Mis su probleem on?
(Ja jah, ei oleks ka nõus loovutama ka vanemapuhkusest päevagi mehe kasuks)
-
Külaline
Ei ole kusagil elada. Läksin vaesena mehega kokku, soovisin saada elamispinda, ega ma teadnud, et me lahku läheme. Haridust mul ka pole ja hinge taga mitte midagi ka mitte.Külaline kirjutas: ↑21 Mai 2026 23:12Aga kui teil on 4 last, siis pole ju keeruline-2 mehele ja armukesele, 2 sulle. Mis su probleem on?
-
Külaline
Ei mõista, miks ma peaksin oma lapsed kellelegi ära andma? Neist ei loobu ma mitte mingil juhul.Guest kirjutas: ↑21 Mai 2026 23:06Sinu peres kasvab kaks alaealist raske puudega last ja see on sinu arust põhjus, miks mitte hoora välja visata??? Need puudega lapsed annad talle ja armukesele, sina kasvatad teisi lapsi. Mis teil inimestel viga on?Külaline kirjutas: ↑21 Mai 2026 21:13Nagu öeldud, iga pere, iga olukord on erinev. Minu peres kasvab kaks alaealist raske puudega last. Peres on lapsi veel, aga nemad on terved ja ise hakkamasaavad. Puudega lapsed vajavad aga igapäevast hooldamist ja abi ning sõltuvad väga otseselt minust ja eksabikaasast. Distantsilt kõike korraldada oleks väga keeruline.Guest kirjutas: ↑21 Mai 2026 08:58
Kui ma oma mehega enam olla ei tahaks, viskaksin mehe välja, mitte ei käiks pere kõrvalt teiste meestega magamas. Mis eeskuju sa oma lastele annad?
Armukest mu mehel pole. Tal on olnud suvalisi sutsakaid erinevate naistega.
Kuidas saan mehe välja visata majast, millest pool kuulub talle?
-
Külaline
Kas mode saab selle provokaatori siit eemaldada?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist