Milleks selline agressiivne vastus? Sina pese või majapidamisseebiga pead, keda huvitab.Guest kirjutas: ↑10 Mai 2026 20:01Aga mina näiteks ei ole märganud. Mida me nüüd teeme?Külaline kirjutas: ↑10 Mai 2026 09:59Mina isiklikult olen märganud, et profitooted on ikkagi paremad. Kallimad nad ei pruugi ollagi, sest kui ostad suure pudeli, on hind sama, kui toidupoe tootel. Ka ei pea neid nii palju panema, seega tegelik hind võib tulla isegi odavam.
Kas on vahet odaval ja kallil šampoonil?
-
Külaline
-
Külaline
Midagi pead sa valesti tegema. Kas ikka segad kuuma veega parajalt paksu mõksi? Kohe pähe ja vannimüts otsa? Ma olen läbi aastate kasutanud pruunikaid või punakaid toone (strwberry red näiteks) ja väga hästi katab halle, nende pärast värvingi. Hoian tunni, vahel kauemgi, sõltuvalt, kui tumedat tooni tahan. Kui paksu struktuuriga juuks, võid katsetada ka kahte tundi.Külaline kirjutas: ↑12 Mär 2026 06:30Henna ei kata halli ära. Ma ostsin vist mingi 5 sorti hennat, üks soovitas ja teine soovitas, ajasin kasutamisõpetuses näpuga järge, aga hall jäi ikka halliks. Muud juuksed võtsid ilusa tooni külge, aga hallile ei mõjunud üldse. Mille tõttu ma üleüldse värvingi.Guest kirjutas: ↑10 Mär 2026 20:53 juukseid värvin juba aastakümneid hennaga, maske teen samuti taimseid. kui kokku tahan hoida, kasutan "Puhas loodus" šampooni ja palsamit. kui ei taha, kasutan john frieda tooteid. juuksed on terved ja paksud ja kasvavad hirmkiiresti.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline