Henna ei kata halli ära. Ma ostsin vist mingi 5 sorti hennat, üks soovitas ja teine soovitas, ajasin kasutamisõpetuses näpuga järge, aga hall jäi ikka halliks. Muud juuksed võtsid ilusa tooni külge, aga hallile ei mõjunud üldse. Mille tõttu ma üleüldse värvingi.Guest kirjutas: ↑10 Mär 2026 20:53 juukseid värvin juba aastakümneid hennaga, maske teen samuti taimseid. kui kokku tahan hoida, kasutan "Puhas loodus" šampooni ja palsamit. kui ei taha, kasutan john frieda tooteid. juuksed on terved ja paksud ja kasvavad hirmkiiresti.
Kas on vahet odaval ja kallil šampoonil?
-
Külaline
-
Külaline
huvitav. minul küll katab. värv jääb selline veidi kirju - hallid karvad on päikese käes särava kastanitooniga, tumedad juuksed veidi punaka läigiga. mulle meeldib.Guest kirjutas: ↑12 Mär 2026 06:30Henna ei kata halli ära. Ma ostsin vist mingi 5 sorti hennat, üks soovitas ja teine soovitas, ajasin kasutamisõpetuses näpuga järge, aga hall jäi ikka halliks. Muud juuksed võtsid ilusa tooni külge, aga hallile ei mõjunud üldse. Mille tõttu ma üleüldse värvingi.Guest kirjutas: ↑10 Mär 2026 20:53 juukseid värvin juba aastakümneid hennaga, maske teen samuti taimseid. kui kokku tahan hoida, kasutan "Puhas loodus" šampooni ja palsamit. kui ei taha, kasutan john frieda tooteid. juuksed on terved ja paksud ja kasvavad hirmkiiresti.
-
Külaline
-
Külaline
Kus need suuri horde kiilalaid Hiina naisi näha saab?Guest kirjutas: ↑09 Mär 2026 19:21Kui juustest tahaksin lahti saada, siis ostaksin Temust. Meil muidugi keegi testida ei viitsi, aga mujal maailmas ja ka soomlased on testinud Temu tooteid ja sealt lausa mürgineid aineid leidnud. Googeldades leidub ikka igasuguseid lugusid, muide Netflixis mingi dokumentki mürgisest kosmeetikast. Nii et unustage Temu, Euroopas soodsaid brände küll ja küll.
-
Külaline
Hmm, nii ja naa. Odavad sisaldavad sageli silikooni ja see "maskeerib" juuksed, st näiliselt on pehmed ja siidised. Ütlen ausalt, et Gliss Kuri palsamid on seetõttu mu juustele ühed parimad (blondeeritud ja pärast pesu raske kammida), aga mõtlesin, et olen siis ka tubli ja ostan "puhast" ja "korralikku" ja kasutan nüüd aastaid juba Balmaini tooteid. Väga kallid (50 euri palsam ja sama palju šampoon). Ütleksin, et palsam teeb oma tööd päris hästi, aga šampoonist ei saa midagi aru.
-
Külaline
Ma sain tuttava käest ühe palsami, tal oli üleliigne ost. Aga püha püss, kui ma nüüd googeldasin, poleks ma nii kallist toodet vastu võtnudki
ELEVEN Australia Hydrate My Hair Moisture Conditioner 960ml
Alennushinta: 51,20 eur
Mulle see firma on täiesti võõras.
Eile proovisin ja pole veel nii head palsamit kohanud. Isegi staatilise elektri võttis juustest ära.
Eile proovisin ja pole veel nii head palsamit kohanud. Isegi staatilise elektri võttis juustest ära.
-
Külaline
See ei ole üldse kallis, tegu ju 4-5x suurema profitootega ja lisaks veel balsam. Kallis shampoon maksab sama, aga väikese pudeli kohta.Külaline kirjutas: ↑18 Mär 2026 16:52 Ma sain tuttava käest ühe palsami, tal oli üleliigne ost. Aga püha püss, kui ma nüüd googeldasin, poleks ma nii kallist toodet vastu võtnudki![]()
-
Külaline
Antud postitus tõestab suurepäraselt, et need, kes kallimat kosmeetikat eelistavad, haridustasemega eriti ei hiilga: mõlemas lauses kosmeetikatoote nimetus valesti kirjutatud.
-
Külaline
Minu jaoks on, sest ma ei kasuta tegelikult palsamit üldse. Pole vajadust. Mu oma juuksed on juba niigi libedad, et patsikumm peas ei püsi. Nüüd ei püsi kohe üldseKülaline kirjutas: ↑18 Mär 2026 18:11See ei ole üldse kallis, tegu ju 4-5x suurema profitootega ja lisaks veel balsam. Kallis shampoon maksab sama, aga väikese pudeli kohta.Külaline kirjutas: ↑18 Mär 2026 16:52 Ma sain tuttava käest ühe palsami, tal oli üleliigne ost. Aga püha püss, kui ma nüüd googeldasin, poleks ma nii kallist toodet vastu võtnudki![]()
-
Külaline
B täht tuli otsetõlgituna balmist, ma ise neid ei kasuta, kasutan intensiivseid maske. Shampoon tuleneb sellest, et ma ei otsi š tähte, pean selleks Macil vajutama ja peal hoidma. Kas sa tõesti arvad, et on inimesi, kes ei oska seda õigesti kirjutada? Mul on magistrikraad, seega on kogu su postitus lausjama. Kallist kosmeetikat kasutavad inimesed, kes raatsivad kvaliteedi eest maksta, mitte harimatud jõmmid.Külaline kirjutas: ↑18 Mär 2026 18:37Antud postitus tõestab suurepäraselt, et need, kes kallimat kosmeetikat eelistavad, haridustasemega eriti ei hiilga: mõlemas lauses kosmeetikatoote nimetus valesti kirjutatud.
-
Külaline
Kas sina oled see kuulus Kübeme stalker?Külaline kirjutas: ↑18 Mär 2026 18:37Antud postitus tõestab suurepäraselt, et need, kes kallimat kosmeetikat eelistavad, haridustasemega eriti ei hiilga: mõlemas lauses kosmeetikatoote nimetus valesti kirjutatud.
-
Külaline
Täpselt nii. Olen kasutanud nii kalleid kui odavaid tooteid. Suurt vahet küll ei ole märganud. See Olaplex- sari mulle näiteks üldse ei sobinud. Nüüd olen juba tükk aega odavama sarja peal ja juuksed näevad head välja.Külaline kirjutas: ↑09 Mär 2026 15:15 Pudeli/pakendi ja reklaamikampaania kalliduses on vahe.
-
Külaline
Mina olen pidanud katse-eksituse meetodil (proovinud läbi erinevaid, nii kalleid kui ka odavamaid) endale sobiva šampooni leidma. Igatahes ei ole minu puhul sellist reeglit, et kui šamoon on kallis "salongi" või"profi" ja kirjade järgi peaks nagu juuksetüübile sobima, siis raudselt sobib. Ei pruugi sobida! Samuti ei pruugi suvaline toidupoes müügil olev odav šampoon sobida. Aga see kõik on minu puhul läbiproovimise teema - teisiti pole mul võimalik teada saada, kas šampoon mulle sobib. Ainult hind või uhke firmamärk ei garanteeri sobivust.
Hetkel on lemmikšampoon ökokas - Urtekram Intense Moisture Shampoo Wild Lemongrass. Tootekirjelduses on öeldud: "Niisutav šampoon normaalsetele juustele. Aaloe, hüaluroonhape ja glütseriin aitavad taastada juuste niiskust, pehmust ja sära." Nii et iseenesest seal mingit imet nagu pole, üsna levinud komponendid - aaloe, hüaluroonhape ja glütseriin - aga tundub töötavat. Seda šampooni võin tõesti kuid ja aastaid järjest kasutada, ikka sobib.
Aa, üks Tigi šampoon (Epic Volume või midagi sellist) oli ka hea - aga see võeti tootmisest maha (mingi sarnane pudel on müügil, aga koostis ei ole enam sama). Vahemärkusena, et parfüüm, mis mulle meeldis, võeti ka tootmisest maha. Nüüd mingi firma (Dua?) tootvat selle kunagise lõhna koopiat, mida vist kuskilt Briti netipoest saaks Eestisse tellida (kogemus puudub).
Hetkel on lemmikšampoon ökokas - Urtekram Intense Moisture Shampoo Wild Lemongrass. Tootekirjelduses on öeldud: "Niisutav šampoon normaalsetele juustele. Aaloe, hüaluroonhape ja glütseriin aitavad taastada juuste niiskust, pehmust ja sära." Nii et iseenesest seal mingit imet nagu pole, üsna levinud komponendid - aaloe, hüaluroonhape ja glütseriin - aga tundub töötavat. Seda šampooni võin tõesti kuid ja aastaid järjest kasutada, ikka sobib.
Aa, üks Tigi šampoon (Epic Volume või midagi sellist) oli ka hea - aga see võeti tootmisest maha (mingi sarnane pudel on müügil, aga koostis ei ole enam sama). Vahemärkusena, et parfüüm, mis mulle meeldis, võeti ka tootmisest maha. Nüüd mingi firma (Dua?) tootvat selle kunagise lõhna koopiat, mida vist kuskilt Briti netipoest saaks Eestisse tellida (kogemus puudub).
-
Külaline
Pigem kõik tooted ei sobi alati ja juustega on selline lugu, et tihti tuleb tooteid vahetada, sest juuksed harjuvad tootega ära ja toote omadused kahanevad.Tolmukübe kirjutas: ↑09 Mär 2026 14:51 Ma olen kasutanud nii kalleid šampoone, kui odavaid, ja ega neil vahet ei ole. Mõlemi seas on näiteks, et saab juukseid peale pesu halvasti kammida, jne. Ainuke vahe, mida olen märganud, et kui šampooni veega lahjendada, siis odavam tuleb lahjem, ehk et šampoon saab rutem otsa. Aga ta nii palju lahjem ka ei tule, et neil hinnavahe võrdselt jaguneks. Kallim jääb ikka kallimaks.
-
Külaline
Kallistel ja odavatel šampoonidel on küll vahe. Ühed on kallid, teised odavad. See on peamine vahe.
-
Külaline
Oled sina alles naljakas. Jutumärkides. Tark sa pole, naljakas ka mitte, mis mõte sul üldse siis on?Külaline kirjutas: ↑09 Mai 2026 22:17 Kallistel ja odavatel šampoonidel on küll vahe. Ühed on kallid, teised odavad. See on peamine vahe.
-
Külaline
Suur tähelepanek, Sherlock! Järgmisena selgitad äkki, et märg vesi on märjem kui kuiv jää?Külaline kirjutas: ↑09 Mai 2026 22:17Kallistel ja odavatel šampoonidel on küll vahe. Ühed on kallid, teised odavad. See on peamine vahe.
-
Külaline
Ühed on mõeldud juustele, teised on mõeldud naabritele näitamiseks, kui nad su vannitoa kappi revideerivad.
-
Külaline
Kas sul on tulnud ette olukordi, et naabrid revideerivad kappe? See on küll rumalaim põhjus, mida välja tuua, et miks ostetakse kallimaid tooteid. Mina isiklikult olen märganud, et profitooted on ikkagi paremad. Kallimad nad ei pruugi ollagi, sest kui ostad suure pudeli, on hind sama, kui toidupoe tootel. Ka ei pea neid nii palju panema, seega tegelik hind võib tulla isegi odavam.Guest kirjutas: ↑09 Mai 2026 23:58 Ühed on mõeldud juustele, teised on mõeldud naabritele näitamiseks, kui nad su vannitoa kappi revideerivad.
-
Külaline
Aga mina näiteks ei ole märganud. Mida me nüüd teeme?Külaline kirjutas: ↑10 Mai 2026 09:59Mina isiklikult olen märganud, et profitooted on ikkagi paremad. Kallimad nad ei pruugi ollagi, sest kui ostad suure pudeli, on hind sama, kui toidupoe tootel. Ka ei pea neid nii palju panema, seega tegelik hind võib tulla isegi odavam.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline