Kogemused meestega seksi vallas

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 21 Mär 2026 17:13
Külaline kirjutas: 21 Mär 2026 12:46Lisaks, kui palju on seksihuvita naisi. Eriti just vanemate naiste hulgas. Mees võiks endale vabalt sarnase paarilise leida.
Ilmselt ongi 60+ naiste seas palju selliseid, kes voodirõõmudest enam lugu ei pea, aga ega nad 52 aastast vanapoissi ka omale kaela peale ei soovi.
Võivad soovida küll. Mul on ka üks selline sõber, ei ole tal elus naist olnud ja muidu ka tiba imelik, joob ka palju. Ja temal on pakkumisi küll. Mitu prouat on pakkunud, et mees ära surnud, tule minu majja meestetöid tegema. Proua siis toidab ja peseb pesu. Ükski selline pakkumine pole sobinud, sest sõber tahab ikka vaba olla, prouad kukuvad ju käsutama. Mine pesema, mine juuksurisse, pane normaalsed riided, korista enda järelt. See ei sobi.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Mär 2026 17:23a temal on pakkumisi küll. Mitu prouat on pakkunud, et mees ära surnud, tule minu majja meestetöid tegema.
Et nagu see Harald seriaalist Õnne 13? :D
Külaline

Guest kirjutas: 21 Mär 2026 17:26
Külaline kirjutas: 21 Mär 2026 17:23a temal on pakkumisi küll. Mitu prouat on pakkunud, et mees ära surnud, tule minu majja meestetöid tegema.
Et nagu see Harald seriaalist Õnne 13? :D
Ei oska pakkuda, ma Õnnet ei vaata.
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Külaline kirjutas: 21 Mär 2026 17:13
Külaline kirjutas: 21 Mär 2026 12:46Lisaks, kui palju on seksihuvita naisi. Eriti just vanemate naiste hulgas. Mees võiks endale vabalt sarnase paarilise leida.
Ilmselt ongi 60+ naiste seas palju selliseid, kes voodirõõmudest enam lugu ei pea, aga ega nad 52 aastast vanapoissi ka omale kaela peale ei soovi.
Loogiliselt võttes soovivad. 60+ ja 52 on 10-15 aastat noorem, nooremaga suheldes tunned end ise ka nooremana, kes siis nii ei tahaks? Ja kui vanapoiss, siis elus seksi vähe olnud, selline ei hakka ligi ka tikkuma, saab rahus elatud.
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 22 Mär 2026 08:31Loogiliselt võttes soovivad. 60+ ja 52 on 10-15 aastat noorem, nooremaga suheldes tunned end ise ka nooremana, kes siis nii ei tahaks? Ja kui vanapoiss, siis elus seksi vähe olnud, selline ei hakka ligi ka tikkuma, saab rahus elatud.
Tippspetsialist on rääkinud.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Mär 2026 10:58Tippspetsialist on rääkinud.
Ma arvan ka, et nii on nagu ta kirjutas.
Külaline

Guest kirjutas: 22 Mär 2026 11:06
Saage siis kokku TK-ga, vanapoiss ja vanatüdruk nagu te olete. Pole seksiprobleemi, saate niisama juttu vesta.
Külaline

Guest kirjutas: 22 Mär 2026 11:12
Guest kirjutas: 22 Mär 2026 11:06
Saage siis kokku TK-ga, vanapoiss ja vanatüdruk nagu te olete. Pole seksiprobleemi, saate niisama juttu vesta.
Nad saavad arutada, kas nõukaajal olid banaanid ja konservherned paremad ja miks. Aa, keeduvorst ka.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Mär 2026 17:51Nad saavad arutada, kas nõukaajal olid banaanid ja konservherned paremad ja miks. Aa, keeduvorst ka.
Tõsta näpp ka püsti kui nalja tegid.
Külaline

Guest kirjutas: 25 Mär 2026 17:56
Külaline kirjutas: 25 Mär 2026 17:51Nad saavad arutada, kas nõukaajal olid banaanid ja konservherned paremad ja miks. Aa, keeduvorst ka.
Tõsta näpp ka püsti kui nalja tegid.
Sa ise just tõstsid?
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 15 Mär 2026 17:44Mulle kirjutas üks vend, kes küsis, kuidas mulle meeldiks, kui tal sukad jalas oleksid.
Täiskasvanute voodirõõmud on ju pingete maandamiseks ja üksteisele rõõmu valmistamiseks. Kui kellelegi on mingi erisoov, siis miks mitte talle seda rõõmu valmistada, kui see aitab tal paremini pingeid maandada, olgu need siis sukad, rinnahoidja või mingi muu aksessuaar, andku minna, mängi kaasa. Samas kui tema oli julge ja rääkis oma soovidest, siis kasuta võimalust ja küsi mis sulle meeldib, vajadusel juhenda ja saa ka ise parem kogemus. Kõik võidavad.
Külaline

Guest kirjutas: 13 Mai 2026 18:38
Tolmukübe kirjutas: 15 Mär 2026 17:44Mulle kirjutas üks vend, kes küsis, kuidas mulle meeldiks, kui tal sukad jalas oleksid.
Täiskasvanute voodirõõmud on ju pingete maandamiseks ja üksteisele rõõmu valmistamiseks. Kui kellelegi on mingi erisoov, siis miks mitte talle seda rõõmu valmistada, kui see aitab tal paremini pingeid maandada, olgu need siis sukad, rinnahoidja või mingi muu aksessuaar, andku minna, mängi kaasa. Samas kui tema oli julge ja rääkis oma soovidest, siis kasuta võimalust ja küsi mis sulle meeldib, vajadusel juhenda ja saa ka ise parem kogemus. Kõik võidavad.
Mind mingi sukkadega mees eriti ei rõõmustaks.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Mai 2026 18:38
Sellisel juhul peab see ka naisele sobima. Erisoovi ma siis mõtlen.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Mai 2026 18:38Kui kellelegi on mingi erisoov, siis miks mitte talle seda rõõmu valmistada, kui see aitab tal paremini pingeid maandada, olgu need siis sukad,
Sedand küll, aga ainult siis kui sukad on naise jalas. Kui on ilusate jalgadega naine, siis sukas on justkui boonus.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Mai 2026 19:08Sellisel juhul peab see ka naisele sobima. Erisoovi ma siis mõtlen.
Suure raha eest saab tegelikult kõiki soove täita :D
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Mai 2026 19:09Suure raha eest saab tegelikult kõiki soove täita
Aga mitte kõigiga mõtlesin.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Mai 2026 19:21
Külaline kirjutas: 13 Mai 2026 19:09Suure raha eest saab tegelikult kõiki soove täita
Aga mitte kõigiga mõtlesin.
Nojah. Selleks oma fetišite jaoks on ilmselt ka oma saidid olemas, kes ka raha eest või isegi tasuta neid täide viivad.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Mai 2026 20:15 Selleks oma fetišite jaoks on ilmselt ka oma saidid olemas,
Ei usu et Eestis selliseid saite on.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Mai 2026 21:05
Külaline kirjutas: 13 Mai 2026 20:15 Selleks oma fetišite jaoks on ilmselt ka oma saidid olemas,
Ei usu et Eestis selliseid saite on.

Aga sa tee “Sukad 65+”
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Adierol, kiisu, Triibu ja 8 külalist