Võivad soovida küll. Mul on ka üks selline sõber, ei ole tal elus naist olnud ja muidu ka tiba imelik, joob ka palju. Ja temal on pakkumisi küll. Mitu prouat on pakkunud, et mees ära surnud, tule minu majja meestetöid tegema. Proua siis toidab ja peseb pesu. Ükski selline pakkumine pole sobinud, sest sõber tahab ikka vaba olla, prouad kukuvad ju käsutama. Mine pesema, mine juuksurisse, pane normaalsed riided, korista enda järelt. See ei sobi.Guest kirjutas: ↑21 Mär 2026 17:13Ilmselt ongi 60+ naiste seas palju selliseid, kes voodirõõmudest enam lugu ei pea, aga ega nad 52 aastast vanapoissi ka omale kaela peale ei soovi.Külaline kirjutas: ↑21 Mär 2026 12:46Lisaks, kui palju on seksihuvita naisi. Eriti just vanemate naiste hulgas. Mees võiks endale vabalt sarnase paarilise leida.
Kogemused meestega seksi vallas
-
Külaline
-
Külaline
Et nagu see Harald seriaalist Õnne 13?Külaline kirjutas: ↑21 Mär 2026 17:23a temal on pakkumisi küll. Mitu prouat on pakkunud, et mees ära surnud, tule minu majja meestetöid tegema.
-
Külaline
Ei oska pakkuda, ma Õnnet ei vaata.
Loogiliselt võttes soovivad. 60+ ja 52 on 10-15 aastat noorem, nooremaga suheldes tunned end ise ka nooremana, kes siis nii ei tahaks? Ja kui vanapoiss, siis elus seksi vähe olnud, selline ei hakka ligi ka tikkuma, saab rahus elatud.Külaline kirjutas: ↑21 Mär 2026 17:13Ilmselt ongi 60+ naiste seas palju selliseid, kes voodirõõmudest enam lugu ei pea, aga ega nad 52 aastast vanapoissi ka omale kaela peale ei soovi.Külaline kirjutas: ↑21 Mär 2026 12:46Lisaks, kui palju on seksihuvita naisi. Eriti just vanemate naiste hulgas. Mees võiks endale vabalt sarnase paarilise leida.
-
Külaline
Tippspetsialist on rääkinud.
-
Külaline
Ma arvan ka, et nii on nagu ta kirjutas.Külaline kirjutas: ↑22 Mär 2026 10:58Tippspetsialist on rääkinud.
-
Külaline
Saage siis kokku TK-ga, vanapoiss ja vanatüdruk nagu te olete. Pole seksiprobleemi, saate niisama juttu vesta.
-
Külaline
Nad saavad arutada, kas nõukaajal olid banaanid ja konservherned paremad ja miks. Aa, keeduvorst ka.
-
Külaline
Tõsta näpp ka püsti kui nalja tegid.Külaline kirjutas: ↑25 Mär 2026 17:51Nad saavad arutada, kas nõukaajal olid banaanid ja konservherned paremad ja miks. Aa, keeduvorst ka.
-
Külaline
Sa ise just tõstsid?
-
Külaline
Täiskasvanute voodirõõmud on ju pingete maandamiseks ja üksteisele rõõmu valmistamiseks. Kui kellelegi on mingi erisoov, siis miks mitte talle seda rõõmu valmistada, kui see aitab tal paremini pingeid maandada, olgu need siis sukad, rinnahoidja või mingi muu aksessuaar, andku minna, mängi kaasa. Samas kui tema oli julge ja rääkis oma soovidest, siis kasuta võimalust ja küsi mis sulle meeldib, vajadusel juhenda ja saa ka ise parem kogemus. Kõik võidavad.
-
Külaline
Mind mingi sukkadega mees eriti ei rõõmustaks.Guest kirjutas: ↑13 Mai 2026 18:38Täiskasvanute voodirõõmud on ju pingete maandamiseks ja üksteisele rõõmu valmistamiseks. Kui kellelegi on mingi erisoov, siis miks mitte talle seda rõõmu valmistada, kui see aitab tal paremini pingeid maandada, olgu need siis sukad, rinnahoidja või mingi muu aksessuaar, andku minna, mängi kaasa. Samas kui tema oli julge ja rääkis oma soovidest, siis kasuta võimalust ja küsi mis sulle meeldib, vajadusel juhenda ja saa ka ise parem kogemus. Kõik võidavad.
-
Külaline
Sellisel juhul peab see ka naisele sobima. Erisoovi ma siis mõtlen.Külaline kirjutas: ↑13 Mai 2026 18:38Täiskasvanute voodirõõmud on ju pingete maandamiseks ja üksteisele rõõmu valmistamiseks. Kui kellelegi on mingi erisoov, siis miks mitte talle seda rõõmu valmistada, kui see aitab tal paremini pingeid maandada, olgu need siis sukad, rinnahoidja või mingi muu aksessuaar, andku minna, mängi kaasa. Samas kui tema oli julge ja rääkis oma soovidest, siis kasuta võimalust ja küsi mis sulle meeldib, vajadusel juhenda ja saa ka ise parem kogemus. Kõik võidavad.
-
Külaline
Sedand küll, aga ainult siis kui sukad on naise jalas. Kui on ilusate jalgadega naine, siis sukas on justkui boonus.Külaline kirjutas: ↑13 Mai 2026 18:38Kui kellelegi on mingi erisoov, siis miks mitte talle seda rõõmu valmistada, kui see aitab tal paremini pingeid maandada, olgu need siis sukad,
-
Külaline
Suure raha eest saab tegelikult kõiki soove täitaKülaline kirjutas: ↑13 Mai 2026 19:08Sellisel juhul peab see ka naisele sobima. Erisoovi ma siis mõtlen.
-
Külaline
Aga mitte kõigiga mõtlesin.Külaline kirjutas: ↑13 Mai 2026 19:09Suure raha eest saab tegelikult kõiki soove täita
-
Külaline
Nojah. Selleks oma fetišite jaoks on ilmselt ka oma saidid olemas, kes ka raha eest või isegi tasuta neid täide viivad.
-
Külaline
Ei usu et Eestis selliseid saite on.Külaline kirjutas: ↑13 Mai 2026 20:15 Selleks oma fetišite jaoks on ilmselt ka oma saidid olemas,
-
Külaline
Aga sa tee “Sukad 65+”
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist