Janusoov, näljasoov, külmasoov, väsimusesoov - mis asjad need on?Külaline kirjutas: ↑04 Mai 2026 08:15Noh, mōni tilliga inimene ei suuda taluda ka naise janu-, nälja-, külma-, väsimuse- ja lähedusesoovi. Need tegelased kukuvad pirtsutama, et naine vingub. Selliseid mehe tundeid korduvalt taluda küll ei viitsi.
Mehed ja tunnetest rääkimine.
-
Külaline
-
Külaline
Loen ka imestusega. Tundub, et selle kirjutaja arvates on naine nagu mingi lõputu vingats, kes iga janu, külma vms puhul jubedalt virisema hakkab. Ma ise olen naine, aga ei suudaks ka seda teise inimese puhul taluda, kui ta just kolmene ei ole.Guest kirjutas: ↑06 Mai 2026 06:10Janusoov, näljasoov, külmasoov, väsimusesoov - mis asjad need on?Külaline kirjutas: ↑04 Mai 2026 08:15Noh, mōni tilliga inimene ei suuda taluda ka naise janu-, nälja-, külma-, väsimuse- ja lähedusesoovi. Need tegelased kukuvad pirtsutama, et naine vingub. Selliseid mehe tundeid korduvalt taluda küll ei viitsi.
-
Külaline
Millised need ausad tunded siis on, mis on solvavad? Et ma naabrimallet ei saanud, tal on oma mees, aga noh, sina oled ka päris okei. Midagi sellist või?Guest kirjutas: ↑04 Mai 2026 00:25Millistest tunnetest mees peaks sinuga rääkima? Ma mõtlen, kas sa mitte kohe ei solvu kui mees suu lahti teeb? Miks mehed tunnetest ei räägi on ju tekkinud põhjusega kuna naised ei talu meeste ausust.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2026 16:28 Kas teie mehed räägivad teiega tunnetest? Teevad nad seda kergelt või raskelt? Räägivad nad seda mis on nende soovid ja vajadused?
-
Külaline
Lihtsad tunded, näiteks ära tee nii ja tee näiteks naa. Ära kingi mulle sünnipäevaks sokke ja voodilinu, kingi parem midagi muud. Ära räägi teistest inimestest halvasti. Väga suur osa eesti naisi solvub kohe kui nende valikuid kergelt kritiseerida. Kodurahu hoidmise nimel mehed ei räägi oma tunnetest eesti naisega, sest see on konflikt. Aga samas ameeriklannaga räägi kõike, kasvõi pissimise asendist. Suur vabameelsus.Külaline kirjutas: ↑06 Mai 2026 06:43Millised need ausad tunded siis on, mis on solvavad? Et ma naabrimallet ei saanud, tal on oma mees, aga noh, sina oled ka päris okei. Midagi sellist või?Guest kirjutas: ↑04 Mai 2026 00:25Millistest tunnetest mees peaks sinuga rääkima? Ma mõtlen, kas sa mitte kohe ei solvu kui mees suu lahti teeb? Miks mehed tunnetest ei räägi on ju tekkinud põhjusega kuna naised ei talu meeste ausust.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2026 16:28 Kas teie mehed räägivad teiega tunnetest? Teevad nad seda kergelt või raskelt? Räägivad nad seda mis on nende soovid ja vajadused?
-
Külaline
Kui minuga hakata rääkima armastuse, läheduse, õrnuste ja intiimsuse teemadest, siis see on mulle ebamugav. Ma pole neist asjadest kunagi kellegagi rääkinud ja ma väldin seda juttu.
-
Külaline
Need pole mingid tunded, sa patrad oma argielulisi mõtteid. Päris hirmus ikka, kui inimene isegi ei tea, mida tunnetest rääkimine tähendab.Lihtsad tunded, näiteks ära tee nii ja tee näiteks naa. Ära kingi mulle sünnipäevaks sokke ja voodilinu, kingi parem midagi muud. Ära räägi teistest inimestest halvasti. Väga suur osa eesti naisi solvub kohe kui nende valikuid kergelt kritiseerida. Kodurahu hoidmise nimel mehed ei räägi oma tunnetest eesti naisega, sest see on konflikt. Aga samas ameeriklannaga räägi kõike, kasvõi pissimise asendist. Suur vabameelsus.
-
Külaline
Imestad miks mehed sulle tunnetest ei räägi, sul ei olegi neid, sa oled nagu masin.Külaline kirjutas: ↑06 Mai 2026 15:20Need pole mingid tunded, sa patrad oma argielulisi mõtteid. Päris hirmus ikka, kui inimene isegi ei tea, mida tunnetest rääkimine tähendab.Lihtsad tunded, näiteks ära tee nii ja tee näiteks naa. Ära kingi mulle sünnipäevaks sokke ja voodilinu, kingi parem midagi muud. Ära räägi teistest inimestest halvasti. Väga suur osa eesti naisi solvub kohe kui nende valikuid kergelt kritiseerida. Kodurahu hoidmise nimel mehed ei räägi oma tunnetest eesti naisega, sest see on konflikt. Aga samas ameeriklannaga räägi kõike, kasvõi pissimise asendist. Suur vabameelsus.
-
Külaline
Lisaks on sul suur vajadus teisi alandada ja alavääristada.Külaline kirjutas: ↑06 Mai 2026 15:20Need pole mingid tunded, sa patrad oma argielulisi mõtteid. Päris hirmus ikka, kui inimene isegi ei tea, mida tunnetest rääkimine tähendab.Lihtsad tunded, näiteks ära tee nii ja tee näiteks naa. Ära kingi mulle sünnipäevaks sokke ja voodilinu, kingi parem midagi muud. Ära räägi teistest inimestest halvasti. Väga suur osa eesti naisi solvub kohe kui nende valikuid kergelt kritiseerida. Kodurahu hoidmise nimel mehed ei räägi oma tunnetest eesti naisega, sest see on konflikt. Aga samas ameeriklannaga räägi kõike, kasvõi pissimise asendist. Suur vabameelsus.
-
Külaline
Mulle räägib minu mees oma tunnetest minu vastu. Ta ei arva, et tema tunne on see, et ära kingi mulle sokke. Sa ei oska ennast väljendada, selles ei ole teised süüdi.Guest kirjutas: ↑06 Mai 2026 15:54Imestad miks mehed sulle tunnetest ei räägi, sul ei olegi neid, sa oled nagu masin.Külaline kirjutas: ↑06 Mai 2026 15:20Need pole mingid tunded, sa patrad oma argielulisi mõtteid. Päris hirmus ikka, kui inimene isegi ei tea, mida tunnetest rääkimine tähendab.Lihtsad tunded, näiteks ära tee nii ja tee näiteks naa. Ära kingi mulle sünnipäevaks sokke ja voodilinu, kingi parem midagi muud. Ära räägi teistest inimestest halvasti. Väga suur osa eesti naisi solvub kohe kui nende valikuid kergelt kritiseerida. Kodurahu hoidmise nimel mehed ei räägi oma tunnetest eesti naisega, sest see on konflikt. Aga samas ameeriklannaga räägi kõike, kasvõi pissimise asendist. Suur vabameelsus.
-
Külaline
A mis see sinu asi on?Guest kirjutas: ↑06 Mai 2026 16:58 Millistest tunnetest ta sulle siis räägib?
-
Külaline
Ma TA. See meeste tunnetest rääkimise küsimus tuli mul kui kuulasin podcastist Naistejutud osa 443, aeg 11:27Külaline kirjutas: ↑06 Mai 2026 16:58 Millistest tunnetest ta sulle siis räägib?
Kõige väekamad mehed on kes julgevad oma tundeid ja emotsioone välja näidata
https://digiajakirjad.postimees.ee/8415 ... -olla-saab
-
Külaline
Kui te ei oska ise öelda mis need tunded ja emotsioonid on milleks mees peaks teiega rääkima...
-
Külaline
Nii, ja kuidas edeneb selle teemaga?Külaline kirjutas: ↑10 Mai 2026 13:09Kõige väekamad mehed on kes julgevad oma tundeid ja emotsioone välja näidata
-
Külaline
Ei kuidagi ei edene. Teadmiseks ainult.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist