Mehed ja tunnetest rääkimine.
-
Külaline
Mehed ja tunnetest rääkimine.
Kas teie mehed räägivad teiega tunnetest? Teevad nad seda kergelt või raskelt? Räägivad nad seda mis on nende soovid ja vajadused?
-
Külaline
See veel puudus, et hakkaksid oma tunnetest rääkima. Niigi mölisevad katkematult.
-
Külaline
Aga kas sul kaasa on? On teil tunnetest juttu olnud või põgened sellest teemast?Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2026 17:55 Postitus on kustutatud
-
Külaline
Kas sa ei taha, et räägitakse armastuse juttu? Ebameeldiv?Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2026 17:51 See veel puudus, et hakkaksid oma tunnetest rääkima. Niigi mölisevad katkematult.
-
Külaline
Ei taha.
Kui tahaksin, vestleksin "ameerika kolonelidega". Raha loomulikult ei saadaks (mängiks lolli vastu).
-
Külaline
Pakun, et sa mees. Tunnetest raske rääkida? Ei suuda?
-
Külaline
Milleks?
Aga ei, ma pole kapihome whatever it is. Olen naine, kes ei vaja tundlevat meest.
-
Külaline
Meesenergias?Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2026 19:02Aga ei, ma pole kapihome whatever it is. Olen naine, kes ei vaja tundlevat meest.
Mees on? Tahad maha ja taha kähkukat?
Silitamisi, õrnusi, kaisus olemist ei taha?
Raske lapsepõlv? Naised ei seksi?
-
Külaline
Mudilased pidada esitama keskmiselt 107 küsimust tunnis.
-
Külaline
Mõtle ise.
-
Külaline
Ei taha, kui sellega kaasneb lakkamatu jutuvadin.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2026 19:26Silitamisi, õrnusi, kaisus olemist ei taha?
-
Külaline
Tõsi
-
Külaline
Ei mõtlegi asja tegemise ajal midagi tunnetest rääkimist.
Aga olete te lähedased, on teil vastastikused tunded, tahate teinetseisega koos olla?
-
Külaline
Armastuse jutt on minu jaoks see, kui mees rahulikult kuulab või rahulikult räägib millestki, mis toetab ka mind. Räägib millestki, mida on ilus kuulata. Unistusest, raamatuanalüüsist, elujuhtumist, helgetest hetkedest, oma tunnetest. Ja ma tunnen, et õhus on armastust.
-
Külaline
Ma küsin siis veel.
Kui mehed ütlevad teile, et “ma armastan sind” kui muidugi üldse ütlevad, siis kas ütlevad seda nii muuseas mööda minnes. Või siis sellepärast, et nii öeldakse naistele. Midagi vaja öelda ju. Saate aru kui on öeldud tunnetega, et ikka päriselt armastab või ütlemise pärast.
-
Külaline
Häh...veider küsimine...Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2026 20:09Ma küsin siis veel.
Kui mehed ütlevad teile, et “ma armastan sind” kui muidugi üldse ütlevad, siis kas ütlevad seda nii muuseas mööda minnes. Või siis sellepärast, et nii öeldakse naistele. Midagi vaja öelda ju. Saate aru kui on öeldud tunnetega, et ikka päriselt armastab või ütlemise pärast.
-
Külaline
Miks on vaja öelda? Mis eesmärgil?Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2026 20:09Midagi vaja öelda ju.
Ma küll ei leia, et peaks ütlema midagi, mida päriselt ei tunne.
-
Külaline
Jah nii mõtlen. Et kui mees tunneb tundeid, siis tal on tunnetest rääkida.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2026 20:06……oma tunnetest. Ja ma tunnen, et õhus on armastust.
Kui ei tunne tundeid, siis pole midagi rääkida. Kui nüüd naine midagi räägib oma tunnetest mehele ja tahab teada mida mees tunneb, siis mehel pole midagi rääkida. Siis hakkab ta juttu mujale ajama ja vingerdama. On nii?
-
Külaline
Selleks et teada, kas teine sind armastab või mitte, pole seda vaja sõnadesse panna. See on tuntav ja tunnetatav.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2026 20:22Jah nii mõtlen. Et kui mees tunneb tundeid, siis tal on tunnetest rääkida.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2026 20:06……oma tunnetest. Ja ma tunnen, et õhus on armastust.
Kui ei tunne tundeid, siis pole midagi rääkida. Kui nüüd naine midagi räägib oma tunnetest mehele ja tahab teada mida mees tunneb, siis mehel pole midagi rääkida. Siis hakkab ta juttu mujale ajama ja vingerdama. On nii?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Metskits ja 3 külalist