Botased

köök, kodu korrashoid ja aed
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 29 Apr 2026 15:46
Guest kirjutas: 29 Apr 2026 14:04
Mittekeegi kirjutas: 29 Apr 2026 12:43 Eks alati ole olnud inimesi, kellele nende välimus pole tähtis - ei värvi juukseid, ei meigi, ei kanna ilusaid riideid ega ei meigi. Inimene, kellele meeldib Rieker, nojah, eeldan et oled sinna 70 kanti. Vaevalt sulle ainult oversize ja kõrge värvel vastumeelne on, tõenäoliselt ka alt laiad püksid, madal värvel, lõhkised teksad jm,

70-ni on mul hea mitukümmend aastat veel minna kusjuures! Olen siis enneaegne mutt??!
Lõhkised ja/või madala värvliga teksad mulle aga väga meeldivad. Plaanin neid siis kanda ka kõrges vanuses, et keegi jumala eest mutiks ei peaks ega arvaks, et ma ei hooli oma välimusest.
Tasub vaadata, mis on moes ja käia ajaga kaasas.
Jah, aga mingist vanusest alates ei ole enam sobilik moodi järgida, küüsi lakkida jne.
Mis lollus see nüüd veel on, et küüsi ei sobi lakkida? Moodi sobib alati järgida, riided peavad lihtsalt inimesele sobima. Kuulge, lõpetage ära!
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 29 Apr 2026 15:46
Guest kirjutas: 29 Apr 2026 14:04
Mittekeegi kirjutas: 29 Apr 2026 12:43 Eks alati ole olnud inimesi, kellele nende välimus pole tähtis - ei värvi juukseid, ei meigi, ei kanna ilusaid riideid ega ei meigi. Inimene, kellele meeldib Rieker, nojah, eeldan et oled sinna 70 kanti. Vaevalt sulle ainult oversize ja kõrge värvel vastumeelne on, tõenäoliselt ka alt laiad püksid, madal värvel, lõhkised teksad jm,

70-ni on mul hea mitukümmend aastat veel minna kusjuures! Olen siis enneaegne mutt??!
Lõhkised ja/või madala värvliga teksad mulle aga väga meeldivad. Plaanin neid siis kanda ka kõrges vanuses, et keegi jumala eest mutiks ei peaks ega arvaks, et ma ei hooli oma välimusest.
Tasub vaadata, mis on moes ja käia ajaga kaasas.
Jah, aga mingist vanusest alates ei ole enam sobilik moodi järgida, küüsi lakkida jne.
Mis lollus see nüüd veel on, et küüsi ei sobi lakkida? Moodi sobib alati järgida, riided peavad lihtsalt inimesele sobima. Kuulge, lõpetage ära! Siin on mingi troll või peast soe inimene.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist