Mehe kulul elamine

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 18 Juul 2024 10:45
Külaline kirjutas: 18 Juul 2024 10:00 Spaasse kutsumisega on selline lugu. Kui üksteist vähe tuntakse ja mees kutsub naise spaasse, siis reeglina tähendab see teise linna sõitmist ja ööbimist (üks öö vähemalt). Mehest oleks viisakas see hotelliarve ja õhtusöök kinni maksta. Naine peab sel juhul arvestama sellega, et mehele oleks viisakas tasuda natuuras. See eeldab, et mees naisele meeldib ja on sümpaatne.
Appi. Kui üksteist vähe tuntakse, siis veedetakse koos aega, mitte mees ei suru naist prostituudi rolli. Ilge ihnus ja primitiivsus ikka.
Sellise suhtumisega mees hakkab järjest vähem meeldima ja korralik naine ei tahagi voodisse minna sellisega. Sellisel mehel jälle kööga ja raha raisatud.
Lähevad ja kuidas veel lähevad. Üritavad voodis endast kõik anda.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Juul 2024 11:29
Külaline kirjutas: 18 Juul 2024 10:45
Külaline kirjutas: 18 Juul 2024 10:00 Spaasse kutsumisega on selline lugu. Kui üksteist vähe tuntakse ja mees kutsub naise spaasse, siis reeglina tähendab see teise linna sõitmist ja ööbimist (üks öö vähemalt). Mehest oleks viisakas see hotelliarve ja õhtusöök kinni maksta. Naine peab sel juhul arvestama sellega, et mehele oleks viisakas tasuda natuuras. See eeldab, et mees naisele meeldib ja on sümpaatne.
Appi. Kui üksteist vähe tuntakse, siis veedetakse koos aega, mitte mees ei suru naist prostituudi rolli. Ilge ihnus ja primitiivsus ikka.
Sellise suhtumisega mees hakkab järjest vähem meeldima ja korralik naine ei tahagi voodisse minna sellisega. Sellisel mehel jälle kööga ja raha raisatud.
Lähevad ja kuidas veel lähevad. Üritavad voodis endast kõik anda.
Eks oleneb, kellega suhtled. Äkki mõni on tõesti töötu või midagi.
Külaline

Ei ole töötud. On hoopis igatepidi edukad naised. Aga meeleheitlikult otivad õrnust,m kallistamisi, lähedust, seksi ja kõike muud mis käib normaalse elu juurde. Selle elu juurde mille nad on endal ära rikkunud, aga mäletavad veel milline see oli. Otsitakse suhet, aga kuna ollakse nii vaimustuses meedias kirjutatust ja sõbrannade jutust siis neile ei sobigi eriti keegi. Noo ja siis see vaimne pool.Tööl on edukas. Eraelus vaimselt täitsa katki. Ausalt öeldes arvab selline, et talle keegi ei sobi ja ta väärib alati parimat ja paremat kui hetkel olev. Mehed mõtlevad peaaegu sama. Nemad mõtlevad. Ohhh miks. Miks küll ometi peaksin endale sellise taaga selga võtma. ravigu keegi teine teda.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Juul 2024 12:03 Ei ole töötud. On hoopis igatepidi edukad naised. Aga meeleheitlikult otivad õrnust,m kallistamisi, lähedust, seksi ja kõike muud mis käib normaalse elu juurde. Selle elu juurde mille nad on endal ära rikkunud, aga mäletavad veel milline see oli. Otsitakse suhet, aga kuna ollakse nii vaimustuses meedias kirjutatust ja sõbrannade jutust siis neile ei sobigi eriti keegi. Noo ja siis see vaimne pool.Tööl on edukas. Eraelus vaimselt täitsa katki. Ausalt öeldes arvab selline, et talle keegi ei sobi ja ta väärib alati parimat ja paremat kui hetkel olev. Mehed mõtlevad peaaegu sama. Nemad mõtlevad. Ohhh miks. Miks küll ometi peaksin endale sellise taaga selga võtma. ravigu keegi teine teda.
Ma ei viitsiks oma aega vaimselt katkiste inimeste peale üldse raisata. Nad on energiavampiirid, mingit positiivsust pole. Eelistan aega veeta tervete inimestega.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Juul 2024 12:03 Ei ole töötud. On hoopis igatepidi edukad naised. Aga meeleheitlikult otivad õrnust,m kallistamisi, lähedust, seksi ja kõike muud mis käib normaalse elu juurde. Selle elu juurde mille nad on endal ära rikkunud, aga mäletavad veel milline see oli. Otsitakse suhet, aga kuna ollakse nii vaimustuses meedias kirjutatust ja sõbrannade jutust siis neile ei sobigi eriti keegi. Noo ja siis see vaimne pool.Tööl on edukas. Eraelus vaimselt täitsa katki. Ausalt öeldes arvab selline, et talle keegi ei sobi ja ta väärib alati parimat ja paremat kui hetkel olev. Mehed mõtlevad peaaegu sama. Nemad mõtlevad. Ohhh miks. Miks küll ometi peaksin endale sellise taaga selga võtma. ravigu keegi teine teda.
Et edukas naine mingi spaa väljategemise pärast hullult sillas on ja sellepärast voodisse ronib, ei usu kohe kuidagi. Et paljud keskealised on haiget saanud ja katki, kehtib nii meeste kui naiste kohta, see on muidugi tõsi. Eriti kibestunud on mahajäetud mehed.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Juul 2024 12:03 Miks küll ometi peaksin endale sellise taaga selga võtma. ravigu keegi teine teda.
Täpselt sama mõtlevad need naised sinust. Neil on kõik olemas niigi. Sulle jäi mulje, et keegi tahab sind päriseks? Küllap su enda luul... spa ja seks on maksimum, mida sust tahetakse.
Ja jälle, mida puutub su mulin teemasse, need naised on rikkamad kui sinusugune elus kõrbenud mees ju. Teemas püsimist õpetatakse põhikoolis.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Juul 2024 12:20
Külaline kirjutas: 18 Juul 2024 12:03 Miks küll ometi peaksin endale sellise taaga selga võtma. ravigu keegi teine teda.
Täpselt sama mõtlevad need naised sinust. Neil on kõik olemas niigi. Sulle jäi mulje, et keegi tahab sind päriseks? Küllap su enda luul... spa ja seks on maksimum, mida sust tahetakse.
Ja jälle, mida puutub su mulin teemasse, need naised on rikkamad kui sinusugune elus kõrbenud mees ju. Teemas püsimist õpetatakse põhikoolis.
Ega tema endast ei räägi. Ta lihtsalt arvab, et kui suudaks spa välja teha, siis tal oleks neid voodipartnereid küll, praegu kahjuks pole ju raha. Võlglane ja mis ta kõik oli, PK päevist ju elulugu teada. Tema kulul ei saa keegi elada, ma ei tea, mis asja tal siia teemasse on kogu aeg.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Juul 2024 11:15
Spaasse kutsumisega on selline lugu. Kui üksteist vähe tuntakse ja mees kutsub naise spaasse, siis reeglina tähendab see teise linna sõitmist ja ööbimist (üks öö vähemalt). Mehest oleks viisakas see hotelliarve ja õhtusöök kinni maksta. Naine peab sel juhul arvestama sellega, et mehele oleks viisakas tasuda natuuras. See eeldab, et mees naisele meeldib ja on sümpaatne.
Kui ma meest vähe tunneks ja ei oleks veel kindel, kas soovin temaga ööd veeta, ma ei läheks temaga spaasse. Veel vähem läheks ma sellise mehega spaasse, kes arvab, et kui tasub kulud, siis peab temaga kindlasti voodisse ronima.
Üldiselt on ikka nii, et kui naine juba võtab vastu kutse spaasse koos ööbimisega, siis ta arvestab sellega, et öösel tuleb mehele end kätte anda. Mees tasub loomulikult arved, mis on seotud ööbimisega. Kui aga mees ei meeldi, siis ei pea temaga spaassr minema.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Juul 2024 12:10
Et edukas naine mingi spaa väljategemise pärast hullult sillas on ja sellepärast voodisse ronib, ei usu kohe kuidagi. Et paljud keskealised on haiget saanud ja katki, kehtib nii meeste kui naiste kohta, see on muidugi tõsi. Eriti kibestunud on mahajäetud mehed.
Eks naisi on erinevaid. Mõni on n*kumaias ja selline läheb teisel kohtumisel mehega spaasse.
Külaline

Õige eesti naine ei seksi. Ja kui seksib siis aasta pärast ohtraid liili ja kätust kinni hoidmist. ja muidugi ilsuaid lubadusi kuidas sina kullake oled see kõige, kõige. ja ainuke, ainuke
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Juul 2024 13:48
Spaasse kutsumisega on selline lugu. Kui üksteist vähe tuntakse ja mees kutsub naise spaasse, siis reeglina tähendab see teise linna sõitmist ja ööbimist (üks öö vähemalt). Mehest oleks viisakas see hotelliarve ja õhtusöök kinni maksta. Naine peab sel juhul arvestama sellega, et mehele oleks viisakas tasuda natuuras. See eeldab, et mees naisele meeldib ja on sümpaatne.
Kui ma meest vähe tunneks ja ei oleks veel kindel, kas soovin temaga ööd veeta, ma ei läheks temaga spaasse. Veel vähem läheks ma sellise mehega spaasse, kes arvab, et kui tasub kulud, siis peab temaga kindlasti voodisse ronima.
Üldiselt on ikka nii, et kui naine juba võtab vastu kutse spaasse koos ööbimisega, siis ta arvestab sellega, et öösel tuleb mehele end kätte anda. Mees tasub loomulikult arved, mis on seotud ööbimisega. Kui aga mees ei meeldi, siis ei pea temaga spaassr minema.
Ja kui spaas selgub, et mees ikkagi ei meeldi, on okei sealt koju minna.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Juul 2024 13:55 Õige eesti naine ei seksi. Ja kui seksib siis aasta pärast ohtraid liili ja kätust kinni hoidmist. ja muidugi ilsuaid lubadusi kuidas sina kullake oled see kõige, kõige. ja ainuke, ainuke
Kahju muidugi, et mõni mees saab seksi ainult näkku valetamise peale! Vastik armupetis oled, ei muud.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Juul 2024 14:03

Teoreetiliselt võib ikka koju minna. Kui mees oma käitumisega ei meeldi. Kui mees on sümpaatne ja viisaka käitumisega, siis 40+ naise jaoks ei ole misjonäri või ratsapoosis seksimine just ületamatu raskus. eriti kui veel aasta enne seda on kuival oldud. Suuseksi ehk päris alguses veel teha ei maksaks, aga eks mõni naine teeb sedagi...
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Juul 2024 14:08
Külaline kirjutas: 18 Juul 2024 14:03

Teoreetiliselt võib ikka koju minna. Kui mees oma käitumisega ei meeldi. Kui mees on sümpaatne ja viisaka käitumisega, siis 40+ naise jaoks ei ole misjonäri või ratsapoosis seksimine just ületamatu raskus. eriti kui veel aasta enne seda on kuival oldud. Suuseksi ehk päris alguses veel teha ei maksaks, aga eks mõni naine teeb sedagi...
Ma mingi sümpaatse ja viisaka käitumisega mehega küll seksima ei hakka. Kui armunud pole, ei seksi. Siis võib niisama suhelda.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Juul 2024 13:52
Külaline kirjutas: 18 Juul 2024 12:10
Eks naisi on erinevaid. Mõni on n*kumaias ja selline läheb teisel kohtumisel mehega spaasse.
lähevad lähevad. suur osa läheb. ei pea just spa olema. mõni kutsub enda juurda ka. ja asi pole kui maias on. asi selles, et ta on otsingutel ja kiire taga. tal korraga käsil mitmed tutvused ja kõik vaja ju ära proovida, et siis teaks keda võtta või keda jätta. bioloogiline kell on armutult kiire ja ega üksi on ikka kurb küll. varsti pimedas sügisõhtud ka tulemas ja konuta siis üksi kodus. muidugi et keskenduda esialgu ühele ja järgemööda ju ajada selle peale ta ei tule. arvab, et kui huli kahmata siis ikka nael põhukuhjast kunagi välja tuleb.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Juul 2024 14:08
Külaline kirjutas: 18 Juul 2024 13:55 Õige eesti naine ei seksi. Ja kui seksib siis aasta pärast ohtraid liili ja kätust kinni hoidmist. ja muidugi ilsuaid lubadusi kuidas sina kullake oled see kõige, kõige. ja ainuke, ainuke
Kahju muidugi, et mõni mees saab seksi ainult näkku valetamise peale! Vastik armupetis oled, ei muud.
Mis armupetis? Miks? Selgita palun. Naine tahab komplimente ja ilusaid sõnu. Igaüks tahab ainuke olla. Kui on valitud selline strateegia ja see sihile viib miks siis mitte.
Kas see on ausam kui küsida naiselt kas sul on kedagi. Ja vastust kas ei tule (tegelikult on) või siis vastuseks on "ei midagi kindlat". See viimane tähendab muidugi, et ka sinust ei saa midagi kindlat. Sest ta on otsingutel ja otsib ja proovib. Järgmise nädalavahetuse ta veedab kellegi teisega. Üldjuhul on sellistel prouadel õhtuti lahti 3-4 akent erinevaid suhtlusrakendusi + mõni portaal. Ja kõikides suheldakse kõigiga. Ja korraga. Teisel pool olev mees aga eeldab, et suheldakse ainult temaga. Naine ei kinnita ja ei lükka seda ka ümber.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Juul 2024 14:24 See viimane tähendab muidugi, et ka sinust ei saa midagi kindlat.
Vähemalt ühest lausest suudad sa õigesti aru saada.
Juustup

Postitus Postitas Juustup »

Külaline kirjutas: 18 Juul 2024 08:48
Juustup kirjutas: 17 Juul 2024 20:26
Külaline kirjutas: 17 Juul 2024 19:28

Minu meelest on elementaarne, et maksab kutsuja, ükskõik kas mees või naine. Sest kutsujal ei ole võimalik teada teise rahalisi võimalusi ja eeldamine on kõigi ämbrite ema.
Hmm, huvitav lähenemine. Mina näiteks lihtsalt keeldun viisakalt kutsest, kui ma tean, et mul raha pole. Päris häbi on mina välja sööma vmi kuhugi üritusele EELDADES et kutsuja tasub arve.. Ma ei taha mõelda ka kui häbi oleks, kui kohapeal selgub et kutsuja eeldas et igaüks maksab oma arve ise...

/Juustup
Sellest ma ju räägingi. Sellepärast peabki kutsuja olema valmis mõlema arve maksma ja kui ta seda ei soovi/ taha/saa, siis ärgu kutsugu..
Tõsi, aga ikkagi oleks loogiline ise ka mingi raha kaasa võtta. Mina nii välja ei läheks, et mul endal raha pole.

/Juustup
Külaline

Juustup kirjutas: 18 Juul 2024 15:09

Hmm, huvitav lähenemine. Mina näiteks lihtsalt keeldun viisakalt kutsest, kui ma tean, et mul raha pole. Päris häbi on mina välja sööma vmi kuhugi üritusele EELDADES et kutsuja tasub arve.. Ma ei taha mõelda ka kui häbi oleks, kui kohapeal selgub et kutsuja eeldas et igaüks maksab oma arve ise...

/Juustup
Sellest ma ju räägingi. Sellepärast peabki kutsuja olema valmis mõlema arve maksma ja kui ta seda ei soovi/ taha/saa, siis ärgu kutsugu..
Tõsi, aga ikkagi oleks loogiline ise ka mingi raha kaasa võtta. Mina nii välja ei läheks, et mul endal raha pole.

/Juustup
Külaline

Juustup kirjutas: 18 Juul 2024 15:09

/Juustup

/Juustup
Ei tea, mis raha peab eraldi kaasa võtma? Telefon ikka kaasas on, et maksta. Või peate enne restorani minekut küla pealt raha kokku laenama?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Triibu ja 2 külalist