50. juubelit tähistav Elisabet Reinsalu

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 22 Apr 2026 07:23
Külaline kirjutas: 22 Apr 2026 05:24Absoluutselt mitte minu maitse naine. Ilu on ikka nii suhteline ja vaatajate silmades kinni.
Sama siin. Minu maitse järgi samuti ei ole ta ilus, küll aga ehk hoolitsetud jne.
Minul on Palmistega nii!
Külaline

Nonii! https://kroonika.delfi.ee/artikkel/8968 ... d-palvinud

Kas siit tuleb mõni iluideaal siis teie jaokas? :D
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Apr 2026 13:33 Nonii! https://kroonika.delfi.ee/artikkel/8968 ... d-palvinud

Seksikusel ei ole iluga mitte mingisugust pistmist.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Apr 2026 13:15Siin on vist läinud segi näitleja Liis Lass (Reinsalu) ja keegi blond Liis Lass.
Mõlemad on ju ilusad inimesed.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Apr 2026 14:08Seksikusel ei ole iluga mitte mingisugust pistmist.
No mis loba nüüd see on. Seksikas saab olla ikka ilus inimene. Kas näiteks Jumalaema kiriku kellamees Quasimodo oli seksikas teie meelest?
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Apr 2026 14:27
Külaline kirjutas: 24 Apr 2026 14:08Seksikusel ei ole iluga mitte mingisugust pistmist.
No mis loba nüüd see on. Seksikas saab olla ikka ilus inimene. Kas näiteks Jumalaema kiriku kellamees Quasimodo oli seksikas teie meelest?
Loomulikult saab, aga see ei tähenda, et seksikas on automaatselt ka ilus inimene. Seksikate nimekirjas on palju inimesi, kes pole isegi mitte kenad.
Külaline

Guest kirjutas: 24 Apr 2026 13:33 Nonii! https://kroonika.delfi.ee/artikkel/8968 ... d-palvinud

Lea Liitmaa oli imeilus
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Apr 2026 13:33 Nonii! https://kroonika.delfi.ee/artikkel/8968 ... d-palvinud

Korolev ja Lichtfelt küll ilusad pole.
Külaline

Nancy ilus ja hästi vananeb.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Apr 2026 13:27
Guest kirjutas: 22 Apr 2026 07:23
Külaline kirjutas: 22 Apr 2026 05:24Absoluutselt mitte minu maitse naine. Ilu on ikka nii suhteline ja vaatajate silmades kinni.
Sama siin. Minu maitse järgi samuti ei ole ta ilus, küll aga ehk hoolitsetud jne.
Minul on Palmistega nii!

Mul ilvesega.
Külaline

Guest kirjutas: 24 Apr 2026 16:16 Nancy ilus ja hästi vananeb.
Jah, aga sellele tõmbab kriipsu peale vaatepilt, kuidas politsei ta läbi klaasikildude miskist majast välja vedas.
Külaline

Guest kirjutas: 24 Apr 2026 13:15
Guest kirjutas: 24 Apr 2026 11:57
Külaline kirjutas: 23 Apr 2026 21:47

Teine kelle meeletut ilu ja menu ma ei suuda mõista on Liis Lass.
Huvitav, pole kunagi märganud, et teda oleks ilusaks nimetatud. Edukaks ärinaiseks, seda küll, aga mitte ilusaks.
Siin on vist läinud segi näitleja Liis Lass (Reinsalu) ja keegi blond Liis Lass.
Esimene on küll täitsa kenake!
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Apr 2026 18:17blond Liis Lass
See kiilaspeaga või, aga näete kui palju tarkust selles oli.
Külaline

Guest kirjutas: 22 Apr 2026 22:16
Nõiamoor kirjutas: 22 Apr 2026 22:00
Külaline kirjutas: 22 Apr 2026 21:45

No siin räägib küll selge kadedus. Fiona oli ju hoopis jämedate näojoonte ja suure ninaga punapea. Ehk MP vastand.

Mind näiteks ei kõneta selline välimus nagu Saara Piusil, aga ma ei saa kuidagi öelda, et ta oleks inetu. Vastupidi. Aga lihtsalt pole minu maitse.

Ilus on minu meelest veel Karin Rask. Nooremate hulgas on palju ilusaid, aga ei tule ühtegi konkreetset nime pähe.
No ma ei tea, miks Mirtel mulle Fionat meenutab ja kade ma küll ei ole - ma ei tahaks olla nagu Fiona, välimuselt. Ega nagu Mirtel - ta ei ole kindlasti inetu, aga nagu varemgi öeldud, siiis inimeste maitsed on erinevad ja minu jaoks on just need peened näojooned nagu Saara ja Karin ja Maiken Pius ilusad. Ise ma ei ole kummagi nö võrdlusgrupi moodi, midagi seal vahepeal.
Mirtel Pohla ei meenuta Fionat. Selle seose oled sa oma peas ise loonud. Mina arvan, et sa ise meenutad Fionat, seetõttu on see teema sulle ka tuttav.
Mina saan küll aru, millist sarnasust silmas peetakse. Ja see ei ole midagi halba ega inetut.
Külaline

Ilus on Liisu Lass, keda ma koguaeg sassi ajan ilusa Eeva Essega.

Singapuri nimeversioon neist ilus küll ei ole.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Apr 2026 20:41Singapuri nimeversioon neist ilus küll ei ole
Just seda ülistati kaunitariks.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Apr 2026 20:41 Ilus on Liisu Lass, keda ma koguaeg sassi ajan ilusa Eeva Essega.

Esse pole absoluutselt ilus.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Apr 2026 21:23
Külaline kirjutas: 24 Apr 2026 20:41 Ilus on Liisu Lass, keda ma koguaeg sassi ajan ilusa Eeva Essega.

Esse pole absoluutselt ilus.

On ikka küll, liigitub silma jäävate kaunitaride sekka ja saan täiesti aru, miks nad koos Lassiga televisioonis tööd said.
Külaline

Esse on väga ilus. Minu arust on ta see tüüp, kellele sobib ülihästi poisipea. Siis on temas lausa see "miski".
Külaline

Guest kirjutas: 24 Apr 2026 20:47
Külaline kirjutas: 24 Apr 2026 20:41Singapuri nimeversioon neist ilus küll ei ole
Just seda ülistati kaunitariks.
Kes teda siin teemas kaunitariks ülistas? Keegi just ütles midagi vastupidist, aga sina said teisiti aru?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 11 külalist