No ma ei tea, miks Mirtel mulle Fionat meenutab ja kade ma küll ei ole - ma ei tahaks olla nagu Fiona, välimuselt. Ega nagu Mirtel - ta ei ole kindlasti inetu, aga nagu varemgi öeldud, siiis inimeste maitsed on erinevad ja minu jaoks on just need peened näojooned nagu Saara ja Karin ja Maiken Pius ilusad. Ise ma ei ole kummagi nö võrdlusgrupi moodi, midagi seal vahepeal.Külaline kirjutas: ↑22 Apr 2026 21:45No siin räägib küll selge kadedus. Fiona oli ju hoopis jämedate näojoonte ja suure ninaga punapea. Ehk MP vastand.
Mind näiteks ei kõneta selline välimus nagu Saara Piusil, aga ma ei saa kuidagi öelda, et ta oleks inetu. Vastupidi. Aga lihtsalt pole minu maitse.
Ilus on minu meelest veel Karin Rask. Nooremate hulgas on palju ilusaid, aga ei tule ühtegi konkreetset nime pähe.
50. juubelit tähistav Elisabet Reinsalu
-
Külaline
Kui aus olla, siis Eestis ei ole ühtki klassikaliselt ilusat naist. On mõned armsad, omapäraselt kenad.
-
Külaline
Mis on siis sinu arvates see klassikaline ilu? Too mõni näide, kui ikka laias maailmaski peale sinu enda mõni klassikaliselt ilus naine leidub.Guest kirjutas: ↑22 Apr 2026 22:03 Kui aus olla, siis Eestis ei ole ühtki klassikaliselt ilusat naist. On mõned armsad, omapäraselt kenad.
-
Külaline
Mirtel Pohla ei meenuta Fionat. Selle seose oled sa oma peas ise loonud. Mina arvan, et sa ise meenutad Fionat, seetõttu on see teema sulle ka tuttav.Nõiamoor kirjutas: ↑22 Apr 2026 22:00No ma ei tea, miks Mirtel mulle Fionat meenutab ja kade ma küll ei ole - ma ei tahaks olla nagu Fiona, välimuselt. Ega nagu Mirtel - ta ei ole kindlasti inetu, aga nagu varemgi öeldud, siiis inimeste maitsed on erinevad ja minu jaoks on just need peened näojooned nagu Saara ja Karin ja Maiken Pius ilusad. Ise ma ei ole kummagi nö võrdlusgrupi moodi, midagi seal vahepeal.Külaline kirjutas: ↑22 Apr 2026 21:45No siin räägib küll selge kadedus. Fiona oli ju hoopis jämedate näojoonte ja suure ninaga punapea. Ehk MP vastand.
Mind näiteks ei kõneta selline välimus nagu Saara Piusil, aga ma ei saa kuidagi öelda, et ta oleks inetu. Vastupidi. Aga lihtsalt pole minu maitse.
Ilus on minu meelest veel Karin Rask. Nooremate hulgas on palju ilusaid, aga ei tule ühtegi konkreetset nime pähe.
-
Külaline
Kes?
-
Külaline
See, kes koguaeg ärasuremist kardab ja sellest siin foorumis kirjutab.
-
Külaline
klassikaline iluKülaline kirjutas: ↑22 Apr 2026 22:08Mis on siis sinu arvates see klassikaline ilu? Too mõni näide, kui ikka laias maailmaski peale sinu enda mõni klassikaliselt ilus naine leidub.
Mõiste "klassikaline ilu" viitab tavaliselt ajatule esteetikale, mis ei sõltu hetketrendidest. See rõhutab tasakaalu, sümmeetriat ja harmooniat.
Siin on mõned selle peamised tunnused:
Sümmeetria ja proportsioon: Inimese näo puhul peetakse klassikaliselt ilusaks selgeid piirjooni, proportsionaalseid näojooni ja sümmeetriat, mis on silmale loomulikult meeldiv.
Loomulikkus: Klassikaline ilu eelistab sageli "vähem on rohkem" lähenemist. See tähendab puhast nahka, hoolitsetud välimust ja rõhutatud loomulikke tugevusi, mitte liialdatud meiki.
Ajalooline seos: Juured ulatuvad Antiik-Kreeka ja -Rooma kunsti, kus ilu defineeriti läbi matemaatiliste suhete (näiteks kuldlõige).
Riietus ja stiil: Moes tähendab see puhtaid lõikeid, kvaliteetseid materjale ja neutraalseid toone (nt väike must kleit, valge triiksärk, pärlid), mis mõjuvad elegantselt ka aastakümnete pärast.
Tuntud näidetena tuuakse sageli esile selliseid ikoone nagu Audrey Hepburn, Grace Kelly või Ingrid Bergman, kelle stiil ja välimus on jäänud imetlusväärseks läbi aegade.
-
Külaline
Tore, et AI abiga jõudsime lõpuks kuhugi. Tubli.Guest kirjutas: ↑22 Apr 2026 23:26klassikaline iluKülaline kirjutas: ↑22 Apr 2026 22:08Mis on siis sinu arvates see klassikaline ilu? Too mõni näide, kui ikka laias maailmaski peale sinu enda mõni klassikaliselt ilus naine leidub.
Mõiste "klassikaline ilu" viitab tavaliselt ajatule esteetikale, mis ei sõltu hetketrendidest. See rõhutab tasakaalu, sümmeetriat ja harmooniat.
Sümmeetria ja proportsioon: Inimese näo puhul peetakse klassikaliselt ilusaks selgeid piirjooni, proportsionaalseid näojooni ja sümmeetriat, mis on silmale loomulikult meeldiv.
Loomulikkus: Klassikaline ilu eelistab sageli "vähem on rohkem" lähenemist. See tähendab puhast nahka, hoolitsetud välimust ja rõhutatud loomulikke tugevusi, mitte liialdatud meiki.
Ajalooline seos: Juured ulatuvad Antiik-Kreeka ja -Rooma kunsti, kus ilu defineeriti läbi matemaatiliste suhete (näiteks kuldlõige).
Riietus ja stiil: Moes tähendab see puhtaid lõikeid, kvaliteetseid materjale ja neutraalseid toone (nt väike must kleit, valge triiksärk, pärlid), mis mõjuvad elegantselt ka aastakümnete pärast.
Tuntud näidetena tuuakse sageli esile selliseid ikoone nagu Audrey Hepburn, Grace Kelly või Ingrid Bergman, kelle stiil ja välimus on jäänud imetlusväärseks läbi aegade.
Et siis Eestis ei ole ühtegi harmoonilise, sümmeetriliste näojoontega ja ilusa nahaga naist?
Huvitav väide. Ise tean lausa mitmeid.
Mis sellesse stiilijuttu puutub, siis on see puhas jama. Meik ega riided ei tee kedagi ilusaks ega inetuks. On olemas klassikaline stiil riietuses, aga mis on sellel iluga pistmist? Pintsak ei tee sind ilusaks.
-
Külaline
Miks krt peab keegi siia pidevalt mingit AI teksti kopima?
Nõme ja tüütu.
Nõme ja tüütu.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑22 Apr 2026 23:26klassikaline iluKülaline kirjutas: ↑22 Apr 2026 22:08Mis on siis sinu arvates see klassikaline ilu? Too mõni näide, kui ikka laias maailmaski peale sinu enda mõni klassikaliselt ilus naine leidub.
Eestis on vastupidi väga palju ilusaid inimesi, sest geene on sõdade ja sissetungidega korralikult segatud. Audrey ja Kelly on sellised armsakesed hiirekesed pigem.
Klassikaliselt ilusad olid Sophia Loren, Marylin Monroe, Elisabeth Mis ta nimi oligi. Brigitte Bardot seksisümbolina. Cindy Crafford, Carla Bruny, Linda Evangelista meenutas Sophia Loreni. Monaco printsess Stefani ja Rootsi noorim printsess olid noorematena väga kaunid. See ei tähenda, et nad mulle meeldiks kõik, aga kauniteks on neid peetud.
Eestis tõelisi kaunitare ka nähtud nagu Joan Hint (tipp!), Beatrice ja Simona, Eve Kivi, Cathy Korju.
Mirtel Pohla Fionaks pidamiseks peab vist ajukahjustus olema, seega annane andeks.
-
Külaline
Mirtel oli nooruses ikka ilus naine. Mäletan teda filmis "Jan Uuspõld läheb Tartusse" Seal oli üks stseen, kui mindi ujuma ja ...
Mulle meenutab ja ma ise ei ole nn Fiona-tüüp. Aga miks ma ei või öelda oma arvamust? Kui ütlen, siis pean "karistuseks" Fiona olema või? Kuigi minu üks lemmik tüpaaze on Cathy Korju ja Heidi Klum.Külaline kirjutas: ↑22 Apr 2026 22:16Mirtel Pohla ei meenuta Fionat. Selle seose oled sa oma peas ise loonud. Mina arvan, et sa ise meenutad Fionat, seetõttu on see teema sulle ka tuttav.Nõiamoor kirjutas: ↑22 Apr 2026 22:00No ma ei tea, miks Mirtel mulle Fionat meenutab ja kade ma küll ei ole - ma ei tahaks olla nagu Fiona, välimuselt. Ega nagu Mirtel - ta ei ole kindlasti inetu, aga nagu varemgi öeldud, siiis inimeste maitsed on erinevad ja minu jaoks on just need peened näojooned nagu Saara ja Karin ja Maiken Pius ilusad. Ise ma ei ole kummagi nö võrdlusgrupi moodi, midagi seal vahepeal.Külaline kirjutas: ↑22 Apr 2026 21:45
No siin räägib küll selge kadedus. Fiona oli ju hoopis jämedate näojoonte ja suure ninaga punapea. Ehk MP vastand.
-
Külaline
Teine kelle meeletut ilu ja menu ma ei suuda mõista on Liis Lass.Guest kirjutas: ↑22 Apr 2026 08:22Huvitav, mina mõtlen täpselt sama, aga ei julgenud seda öelda, sest kõik kiidavad tema puhul alati imetabast ilu. Üldse ei ole minu arust ilus. Pigem lihtsalt sümpaatne, aga mitte välimuse, vaid olemuse tõttu. Ja päris hea näitleja on ka.Guest kirjutas: ↑22 Apr 2026 05:24 Absoluutselt mitte minu maitse naine. Ilu on ikka nii suhteline ja vaatajate silmades kinni. Ilusad näitlejannad on Britta Soll, Mirtel Pohla, Maiken Pius. Rohkem ei keenu praegu. Korolev näeb kaua noor välja, aga ta kuidagi vimkaga ja naljakalt ilus.
Selliseid tuntud inimesi on veel, kelle puhul paljud ütlevad, et on välimuselt väga ilus, aga kelle puhul mina seda ei näe.
-
Külaline
+1Külaline kirjutas: ↑23 Apr 2026 21:47 Teine kelle meeletut ilu ja menu ma ei suuda mõista on Liis Lass.
-
Külaline
No aga ütlesid ju oma arvamuse välja. Keegi ei keelanud.Nõiamoor kirjutas: ↑23 Apr 2026 20:59Mulle meenutab ja ma ise ei ole nn Fiona-tüüp. Aga miks ma ei või öelda oma arvamust? Kui ütlen, siis pean "karistuseks" Fiona olema või? Kuigi minu üks lemmik tüpaaze on Cathy Korju ja Heidi Klum.Külaline kirjutas: ↑22 Apr 2026 22:16Mirtel Pohla ei meenuta Fionat. Selle seose oled sa oma peas ise loonud. Mina arvan, et sa ise meenutad Fionat, seetõttu on see teema sulle ka tuttav.Nõiamoor kirjutas: ↑22 Apr 2026 22:00
No ma ei tea, miks Mirtel mulle Fionat meenutab ja kade ma küll ei ole - ma ei tahaks olla nagu Fiona, välimuselt. Ega nagu Mirtel - ta ei ole kindlasti inetu, aga nagu varemgi öeldud, siiis inimeste maitsed on erinevad ja minu jaoks on just need peened näojooned nagu Saara ja Karin ja Maiken Pius ilusad. Ise ma ei ole kummagi nö võrdlusgrupi moodi, midagi seal vahepeal.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑23 Apr 2026 21:47Teine kelle meeletut ilu ja menu ma ei suuda mõista on Liis Lass.Guest kirjutas: ↑22 Apr 2026 08:22Huvitav, mina mõtlen täpselt sama, aga ei julgenud seda öelda, sest kõik kiidavad tema puhul alati imetabast ilu. Üldse ei ole minu arust ilus. Pigem lihtsalt sümpaatne, aga mitte välimuse, vaid olemuse tõttu. Ja päris hea näitleja on ka.Guest kirjutas: ↑22 Apr 2026 05:24 Absoluutselt mitte minu maitse naine. Ilu on ikka nii suhteline ja vaatajate silmades kinni. Ilusad näitlejannad on Britta Soll, Mirtel Pohla, Maiken Pius. Rohkem ei keenu praegu. Korolev näeb kaua noor välja, aga ta kuidagi vimkaga ja naljakalt ilus.
Selliseid tuntud inimesi on veel, kelle puhul paljud ütlevad, et on välimuselt väga ilus, aga kelle puhul mina seda ei näe.
Sest seda ei ole olemas seal.
-
Külaline
Huvitav, pole kunagi märganud, et teda oleks ilusaks nimetatud. Edukaks ärinaiseks, seda küll, aga mitte ilusaks.Külaline kirjutas: ↑23 Apr 2026 21:47Teine kelle meeletut ilu ja menu ma ei suuda mõista on Liis Lass.Guest kirjutas: ↑22 Apr 2026 08:22Huvitav, mina mõtlen täpselt sama, aga ei julgenud seda öelda, sest kõik kiidavad tema puhul alati imetabast ilu. Üldse ei ole minu arust ilus. Pigem lihtsalt sümpaatne, aga mitte välimuse, vaid olemuse tõttu. Ja päris hea näitleja on ka.Guest kirjutas: ↑22 Apr 2026 05:24 Absoluutselt mitte minu maitse naine. Ilu on ikka nii suhteline ja vaatajate silmades kinni. Ilusad näitlejannad on Britta Soll, Mirtel Pohla, Maiken Pius. Rohkem ei keenu praegu. Korolev näeb kaua noor välja, aga ta kuidagi vimkaga ja naljakalt ilus.
-
Külaline
Mina ei saa jälle Merle Palmiste fenomenist aru - teda ka vahepeal kiideti hirmsasti. Minu maitse jaoks pigem inetu kui ilus. Mulle meeldis Megan Fox väga, aga enne neid plastilisi operatsioone või misiganes ta teinud on.
-
Külaline
Merle Palmiste juba 55. Nooremana oli ta ikka väga ilus. Ütleksin, et just klassikalises mõttes, mida keegi siin Eesti naiste puhul võimatuks pidasGuest kirjutas: ↑24 Apr 2026 12:35 Mina ei saa jälle Merle Palmiste fenomenist aru - teda ka vahepeal kiideti hirmsasti. Minu maitse jaoks pigem inetu kui ilus. Mulle meeldis Megan Fox väga, aga enne neid plastilisi operatsioone või misiganes ta teinud on.
Aga vanus teeb oma töö ja võib-olla ei ole ta ka kõige õnnestunumalt vananenud.
-
Külaline
Siin on vist läinud segi näitleja Liis Lass (Reinsalu) ja keegi blond Liis Lass.Guest kirjutas: ↑24 Apr 2026 11:57Huvitav, pole kunagi märganud, et teda oleks ilusaks nimetatud. Edukaks ärinaiseks, seda küll, aga mitte ilusaks.Külaline kirjutas: ↑23 Apr 2026 21:47Teine kelle meeletut ilu ja menu ma ei suuda mõista on Liis Lass.Guest kirjutas: ↑22 Apr 2026 08:22
Huvitav, mina mõtlen täpselt sama, aga ei julgenud seda öelda, sest kõik kiidavad tema puhul alati imetabast ilu. Üldse ei ole minu arust ilus. Pigem lihtsalt sümpaatne, aga mitte välimuse, vaid olemuse tõttu. Ja päris hea näitleja on ka.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Semrush [Bot], මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් ja 15 külalist