Mounjaro kasutajad

sh kaaluga seotud teemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 22 Apr 2026 12:32
KollaneBanaan kirjutas: 12 Apr 2026 18:45 Minu langus väga aeglane olnud, 5 kuuga 7kg ning nüüd pigem seisab pikemalt.
4 kuud sellest 5mg olnud, ei ole hinna tõttu tahtnud üles minna kui pole tingimata vaja.
Nüüd täna otsustasin katsetada 7.5mg (süstin lihtsalt poolteist annust) ja kui sellel mingi efekt on ning organism talub, siis lasen arstil kirjutada 7.5 ikkagi välja.

Teemaalgataja, milline on esimene mulje 7.5st?
Olen TA. Mulle 2,5 ja 5 ei toiminud ka, aga siis kui 7,5 peale sain läks kaalulangus väga ilusaks. Seega olen 7,5 peal ja kõrvaltoimeid pole.
TA jälle. Heitsin pilgu retseptikeskusesse ja avastasin, et arst on mulle järgmised retseptid 10mg juba kirjutanud. Et siis jätkan hoopis 10mg varsti.
Külaline

minul nüüd lõpetamisest kolm kuud möödas. kaal püsib endine. kuidas teistel, kes enam ei süsti?
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Mai 2026 14:13 minul nüüd lõpetamisest kolm kuud möödas. kaal püsib endine. kuidas teistel, kes enam ei süsti?
Tule pooleteist aasta pärast tagasi.
Külaline

Guest kirjutas: 30 Mai 2026 17:16
Külaline kirjutas: 30 Mai 2026 14:13 minul nüüd lõpetamisest kolm kuud möödas. kaal püsib endine. kuidas teistel, kes enam ei süsti?
Tule pooleteist aasta pärast tagasi.
ok. kas sul on kaal selle ajaga tõusnud?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist