Mounjaro kasutajad

sh kaaluga seotud teemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 22 Apr 2026 12:32
KollaneBanaan kirjutas: 12 Apr 2026 18:45 Minu langus väga aeglane olnud, 5 kuuga 7kg ning nüüd pigem seisab pikemalt.
4 kuud sellest 5mg olnud, ei ole hinna tõttu tahtnud üles minna kui pole tingimata vaja.
Nüüd täna otsustasin katsetada 7.5mg (süstin lihtsalt poolteist annust) ja kui sellel mingi efekt on ning organism talub, siis lasen arstil kirjutada 7.5 ikkagi välja.

Teemaalgataja, milline on esimene mulje 7.5st?
Olen TA. Mulle 2,5 ja 5 ei toiminud ka, aga siis kui 7,5 peale sain läks kaalulangus väga ilusaks. Seega olen 7,5 peal ja kõrvaltoimeid pole.
TA jälle. Heitsin pilgu retseptikeskusesse ja avastasin, et arst on mulle järgmised retseptid 10mg juba kirjutanud. Et siis jätkan hoopis 10mg varsti.
Külaline

minul nüüd lõpetamisest kolm kuud möödas. kaal püsib endine. kuidas teistel, kes enam ei süsti?
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Mai 2026 14:13 minul nüüd lõpetamisest kolm kuud möödas. kaal püsib endine. kuidas teistel, kes enam ei süsti?
Tule pooleteist aasta pärast tagasi.
Külaline

Guest kirjutas: 30 Mai 2026 17:16
Külaline kirjutas: 30 Mai 2026 14:13 minul nüüd lõpetamisest kolm kuud möödas. kaal püsib endine. kuidas teistel, kes enam ei süsti?
Tule pooleteist aasta pärast tagasi.
ok. kas sul on kaal selle ajaga tõusnud?
Külaline

Olen teemaalgataja.
Läksin doosini 10mg ja nüüd tulen tasapisi maha, arsti kirjutas alustuseks 5mg doosi välja, mõtlen kas selle ostan või lõpetan paugupealt n.ö. Viimane on lubatud arsti sõnul ka.
Ideaalkaalu sain kätte kahe aastaga, alustasin Rybelsuysega, katsetasin Ozempicut ja lõpuks viimase suurema kaalulanguse sain Mounjaroga.
Elumuutev ravim.

-25kg.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Juul 2026 08:23 Olen teemaalgataja.
Läksin doosini 10mg ja nüüd tulen tasapisi maha, arsti kirjutas alustuseks 5mg doosi välja, mõtlen kas selle ostan või lõpetan paugupealt n.ö. Viimane on lubatud arsti sõnul ka.
Ideaalkaalu sain kätte kahe aastaga, alustasin Rybelsuysega, katsetasin Ozempicut ja lõpuks viimase suurema kaalulanguse sain Mounjaroga.
Elumuutev ravim.

-25kg.
Mina olen kahe aastaga, ilma ravimiteta, vaid toitumist muutes, täpselt sama palju alla saanud.
Lihtsalt tahtejõudu on vaja, et ei näkitseks õhtul raamatut lugedes või teleka ees ära liitrist karpi jäätis, mitut pakki küpsiseid või pakenditäit grillvorste :-)

Kaalujälgimisravimitega on mul kokkupuude vaid investeerimisvallas - oman nii Eli Lilly kui NovoNordiiski aktsiaid.
Külaline

Guest kirjutas: 21 Juul 2026 11:36 Lihtsalt tahtejõudu on vaja
Need ravimid ongi ju inimestele, kellel seda tahtejõudu ei ole. Kui seda kõigil oleks, siis meil sõltlasi ei eksisteeriks, eks ole.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Juul 2026 11:36Lihtsalt tahtejõudu on vaja, et ei näkitseks õhtul raamatut lugedes või teleka ees ära liitrist karpi jäätis, mitut pakki küpsiseid või pakenditäit grillvorste
Mina olin paks, aga ma ei näkistenud igapäeva tegevuste kõrvale, magusat ei söönud ja grillvorste ega valmistooteid üldse mitte. Täitsa tavaliselt kodutoidust sõin end suureks. Lihtsalt kogused olid minu jaoks suured. Alla võtsin Ozempicu abiga 900kcal päeval süües. Vaid tahtejõuga ma nii vähe ei suutnuks süüa. 1200 kcal juures kaal seisis. Olen kasvult lühike muidugi ka, kui see peaks teema olema.
Nüüd toitun 1500kcal ja mõni päev kaalul käies näen ebameeldivaid üllatusi ka, aga siiski püsin +- 2kg piires stabiilselt.
Tüütuks on see kalorite jälgimine, toidu ja enda kaalumine muutunud, aga tuleb endale aru anda, et muud moodi ei saa. Jätkuvalt on Ozempic abiks selle juures.

Näitena toon välja, et enne sõin 2 võileiba hommikul, aga ravimi abil pool võileiba ja sellest piisas.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Juul 2026 18:30
Külaline kirjutas: 21 Juul 2026 11:36Lihtsalt tahtejõudu on vaja, et ei näkitseks õhtul raamatut lugedes või teleka ees ära liitrist karpi jäätis, mitut pakki küpsiseid või pakenditäit grillvorste
Mina olin paks, aga ma ei näkistenud igapäeva tegevuste kõrvale, magusat ei söönud ja grillvorste ega valmistooteid üldse mitte. Täitsa tavaliselt kodutoidust sõin end suureks. Lihtsalt kogused olid minu jaoks suured. Alla võtsin Ozempicu abiga 900kcal päeval süües. Vaid tahtejõuga ma nii vähe ei suutnuks süüa. 1200 kcal juures kaal seisis. Olen kasvult lühike muidugi ka, kui see peaks teema olema.
Nüüd toitun 1500kcal ja mõni päev kaalul käies näen ebameeldivaid üllatusi ka, aga siiski püsin +- 2kg piires stabiilselt.
Tüütuks on see kalorite jälgimine, toidu ja enda kaalumine muutunud, aga tuleb endale aru anda, et muud moodi ei saa. Jätkuvalt on Ozempic abiks selle juures.

Näitena toon välja, et enne sõin 2 võileiba hommikul, aga ravimi abil pool võileiba ja sellest piisas.
2 võileiba on ju igati okei, mitte palju. Söön iga teine päev hommikul 2 viilu rukkipala, peal 100g lõhefileed ja 2 keedumuna, 500 kcal.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Juul 2026 19:15

2 võileiba on ju igati okei, mitte palju. Söön iga teine päev hommikul 2 viilu rukkipala, peal 100g lõhefileed ja 2 keedumuna, 500 kcal.
Kui su päeva norm on 900kcal, siis hommikusöögiks 500 on juba üle poole päeva normist. Nagu minu puhul.
Heidit Kaio on selle kohta ka artilli avaldanud
https://ekspress.delfi.ee/artikkel/1203 ... ikku-kaalu
Tsitaat:
"Väikest kasvu naisena arvasin, et see on ainult minu probleem – ma ei vaja nii palju kaloreid, kui toidupüramiid soovitab. Peaksin sööma iga päev 2000 kilokalori jagu. Tegelikult, et püsida normaalkaalus, pean olema järjepidevalt alakaloraažis. Oleme perearsti juures arvutanud, et optimaalne number minu puhul on 1250. Sellest olen lähtunud, et saaksin teinekord ka pitsat nautida ja sõpradega mõnusalt õhtut veeta."

Minu puhul ongi see kaaluspüsimise norm. Kui vaja alla võtta, siis peab veel vähem olema. Jäängi korrutama, et ravimi abita ma seda ei suudaks.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Juul 2026 19:30
Külaline kirjutas: 21 Juul 2026 19:15

Kui su päeva norm on 900kcal, siis hommikusöögiks 500 on juba üle poole päeva normist. Nagu minu puhul.
Heidit Kaio on selle kohta ka artilli avaldanud
https://ekspress.delfi.ee/artikkel/1203 ... ikku-kaalu
Tsitaat:
"Väikest kasvu naisena arvasin, et see on ainult minu probleem – ma ei vaja nii palju kaloreid, kui toidupüramiid soovitab. Peaksin sööma iga päev 2000 kilokalori jagu. Tegelikult, et püsida normaalkaalus, pean olema järjepidevalt alakaloraažis. Oleme perearsti juures arvutanud, et optimaalne number minu puhul on 1250. Sellest olen lähtunud, et saaksin teinekord ka pitsat nautida ja sõpradega mõnusalt õhtut veeta."

Minu puhul ongi see kaaluspüsimise norm. Kui vaja alla võtta, siis peab veel vähem olema. Jäängi korrutama, et ravimi abita ma seda ei suudaks.
Mina söön 1400-1500 kcal. Alla selle oleks keha ja elundite mõrv.
Külaline

Ma olen ka viimsed 5a kaaluga kinpus olnud. 30kg ülekaalu. Olen ka lühike. 160cm.
Nüüd poole aastaga olen -13kg alla saanud. Ja lihtsalt suurema liikumise ja teadliku toitumisega. Jah, ma ka aegajalt patutstan ka pitsa või krõpsudega. Komm ja magus ei ole mulle kunagi meeldinud. Samuti ei ole mul probleem kogustega. Pigem valel ajal söömine. Pool päeva nälgin ja siis enne magaminekut söön.
AGA ma hakkasin reguaalrselt sööma. Ja oh need joogid. Maitseveed jne. Need on saatanast.
Fitlap minul ei toimi! Olen mitmeid kordi proovinud.
Ideaalis -10kg veel ja siis ma olen ülimalt rahul. Tegelt olen juba praegu rahul.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Juul 2026 21:10 Ma olen ka viimsed 5a kaaluga kinpus olnud. 30kg ülekaalu. Olen ka lühike. 160cm.
Nüüd poole aastaga olen -13kg alla saanud. Ja lihtsalt suurema liikumise ja teadliku toitumisega. Jah, ma ka aegajalt patutstan ka pitsa või krõpsudega. Komm ja magus ei ole mulle kunagi meeldinud. Samuti ei ole mul probleem kogustega. Pigem valel ajal söömine. Pool päeva nälgin ja siis enne magaminekut söön.
AGA ma hakkasin reguaalrselt sööma. Ja oh need joogid. Maitseveed jne. Need on saatanast.
Ideaalis -10kg veel ja siis ma olen ülimalt rahul. Tegelt olen juba praegu rahul.
Miks Fitlap ei toiminud? St kuidas see üldse võimalik on, sest kaloraaž on seal paigas?
Mis jook on maitsevesi ja miks nad saatanast on? Joon igapäevaselt laimi või sidruniga vett ja see on pigem tervislik.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Juul 2026 21:42
Külaline kirjutas: 21 Juul 2026 21:10 Ma olen ka viimsed 5a kaaluga kinpus olnud. 30kg ülekaalu. Olen ka lühike. 160cm.
Miks Fitlap ei toiminud? St kuidas see üldse võimalik on, sest kaloraaž on seal paigas?
Mis jook on maitsevesi ja miks nad saatanast on? Joon igapäevaselt laimi või sidruniga vett ja see on pigem tervislik.
Ma ei tea, miks ei toiminud. Minu norm oli 1450kcal päevas. Jah muutsin isegi defitsiiti seal 1200 peale aga ikka ei toiminud 🤷
1kg sain alla sellega. Olen kuulnud, et osadel tõesti see ei toimigi. Vb mu keha siis pole sellise toiduga harjunud. Hakkasin iseseisvalt "ülimalt tervislikult" toituma ja siis hakkas ka kaal langem.

Maitsevee all pean silmas neid poe omasid ikka. Aura veed näiteks. Mustika ja sindruni omad näiteks. Suhkurt täis tegelikult.
Nüüdseks ma olen kraaniveele täielikult ümber harjunud.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 0 külalist