Kas sul oma kodu pole või miks sa peaksid kolima? Elad oma kodus samamoodi edasi, aga kellegi teisega.Külaline kirjutas: ↑13 Apr 2026 17:57Imestan sama asja üle. Minu jaoks oleks pidev partnerite vahetamine kohutavalt tüütu. Jõuad sisse kolida ja kohe hakka jälle välja kolima. Õudne.Külaline kirjutas: ↑12 Apr 2026 09:28 Kuidas nad jaksavad kohaneda?
Ma olen nii rahul, et mul on pikaajaline partner ja suurepärane suhe. Ei kujutaks ettegi ennast kusagil Tinderis ringi sebimas või iga reede kusagil pubis-ööklubis uut meest otsimas.
Nendel pidevalt partnereid vahetavatel tüüpidel on adrenaliinisõltuvus. Kogu aeg otsitakse uut elamust, värsket seksi, uut energiat. Tegelikkuses tundub mulle, et tegu on kõige pesuehtsamate energiaröövlitega. Tõmbavad ühe tühjaks ja suunduvad järgmise juurde.
Need, kel järjest uued partnerid
-
Külaline
-
Külaline
Sa oled selle jutu juba teise teema all ilusti ära rääkinud. Ära hakka jälle peale! Mõnel inimesel on nii hea kooselu, et neil on ühine kodu. Saime juba aru, et sinu jaoks on see utoopia.Guest kirjutas: ↑13 Apr 2026 18:14Kas sul oma kodu pole või miks sa peaksid kolima? Elad oma kodus samamoodi edasi, aga kellegi teisega.Külaline kirjutas: ↑13 Apr 2026 17:57Imestan sama asja üle. Minu jaoks oleks pidev partnerite vahetamine kohutavalt tüütu. Jõuad sisse kolida ja kohe hakka jälle välja kolima. Õudne.Külaline kirjutas: ↑12 Apr 2026 09:28 Kuidas nad jaksavad kohaneda?
Ma olen nii rahul, et mul on pikaajaline partner ja suurepärane suhe. Ei kujutaks ettegi ennast kusagil Tinderis ringi sebimas või iga reede kusagil pubis-ööklubis uut meest otsimas.
Nendel pidevalt partnereid vahetavatel tüüpidel on adrenaliinisõltuvus. Kogu aeg otsitakse uut elamust, värsket seksi, uut energiat. Tegelikkuses tundub mulle, et tegu on kõige pesuehtsamate energiaröövlitega. Tõmbavad ühe tühjaks ja suunduvad järgmise juurde.
-
Külaline
Ära hakka jälle peale. Minu jaoks on kokkukolimine tõesti utoopia, mina oma heast kodust ei loobu. Küllap kui sul oleks hea isiklik kodu olnud, oleksid samamoodi mõelnud.Tõenäoliselt kolisid muidugi juba vanemate juurest otse mehe juurde.Külaline kirjutas: ↑13 Apr 2026 21:30Sa oled selle jutu juba teise teema all ilusti ära rääkinud. Ära hakka jälle peale! Mõnel inimesel on nii hea kooselu, et neil on ühine kodu. Saime juba aru, et sinu jaoks on see utoopia.Guest kirjutas: ↑13 Apr 2026 18:14Kas sul oma kodu pole või miks sa peaksid kolima? Elad oma kodus samamoodi edasi, aga kellegi teisega.Külaline kirjutas: ↑13 Apr 2026 17:57
Imestan sama asja üle. Minu jaoks oleks pidev partnerite vahetamine kohutavalt tüütu. Jõuad sisse kolida ja kohe hakka jälle välja kolima. Õudne.
-
Külaline
Selge! Saime veel kord valgustatud! Loodame, et nüüd on sul kõik vajalik ära öeldud ja sa ei hakka teemat oma joruga - ma olen rikas ja sina oled vaene, rikkuma.Guest kirjutas: ↑13 Apr 2026 21:36Ära hakka jälle peale. Minu jaoks on kokkukolimine tõesti utoopia, mina oma heast kodust ei loobu. Küllap kui sul oleks hea isiklik kodu olnud, oleksid samamoodi mõelnud.Tõenäoliselt kolisid muidugi juba vanemate juurest otse mehe juurde.Külaline kirjutas: ↑13 Apr 2026 21:30Sa oled selle jutu juba teise teema all ilusti ära rääkinud. Ära hakka jälle peale! Mõnel inimesel on nii hea kooselu, et neil on ühine kodu. Saime juba aru, et sinu jaoks on see utoopia.Guest kirjutas: ↑13 Apr 2026 18:14
Kas sul oma kodu pole või miks sa peaksid kolima? Elad oma kodus samamoodi edasi, aga kellegi teisega.
-
Külaline
Saa juba üle, kaua sa jauradKülaline kirjutas: ↑14 Apr 2026 00:10Selge! Saime veel kord valgustatud! Loodame, et nüüd on sul kõik vajalik ära öeldud ja sa ei hakka teemat oma joruga - ma olen rikas ja sina oled vaene, rikkuma.Guest kirjutas: ↑13 Apr 2026 21:36Ära hakka jälle peale. Minu jaoks on kokkukolimine tõesti utoopia, mina oma heast kodust ei loobu. Küllap kui sul oleks hea isiklik kodu olnud, oleksid samamoodi mõelnud.Tõenäoliselt kolisid muidugi juba vanemate juurest otse mehe juurde.Külaline kirjutas: ↑13 Apr 2026 21:30
Sa oled selle jutu juba teise teema all ilusti ära rääkinud. Ära hakka jälle peale! Mõnel inimesel on nii hea kooselu, et neil on ühine kodu. Saime juba aru, et sinu jaoks on see utoopia.
-
Külaline
Jaurab ju ikka see kodanik, kes mitmes teemas üht ja sama hakkab jälle heietama ja teistele ainuõige valikuna peale suruma. Ja, kui sa temaga samamoodi ei arva, siis oled järelikult vaene, kes sõltub materiaalselt teistest inimestest. Tohutult tüütu!Guest kirjutas: ↑14 Apr 2026 10:12Saa juba üle, kaua sa jauradKülaline kirjutas: ↑14 Apr 2026 00:10Selge! Saime veel kord valgustatud! Loodame, et nüüd on sul kõik vajalik ära öeldud ja sa ei hakka teemat oma joruga - ma olen rikas ja sina oled vaene, rikkuma.Guest kirjutas: ↑13 Apr 2026 21:36
Ära hakka jälle peale. Minu jaoks on kokkukolimine tõesti utoopia, mina oma heast kodust ei loobu. Küllap kui sul oleks hea isiklik kodu olnud, oleksid samamoodi mõelnud.Tõenäoliselt kolisid muidugi juba vanemate juurest otse mehe juurde.
Mina ju kinnitasin, et ta on tubli ja rikas (see asjaolu on tema jaoks veel eriti oluline alati ära märkida), miks sa seda siis jauramiseks pead?
-
Külaline
Minu meelest jaurad sina, järgmisena hakkad tavaliselt 16 aastat nooremast mehest rääkima, jube tüütu.Külaline kirjutas: ↑14 Apr 2026 10:50Jaurab ju ikka see kodanik, kes mitmes teemas üht ja sama hakkab jälle heietama ja teistele ainuõige valikuna peale suruma. Ja, kui sa temaga samamoodi ei arva, siis oled järelikult vaene, kes sõltub materiaalselt teistest inimestest. Tohutult tüütu!
Mina ju kinnitasin, et ta on tubli ja rikas (see asjaolu on tema jaoks veel eriti oluline alati ära märkida), miks sa seda siis jauramiseks pead?
-
Külaline
Näedsa! Kiidad inimest tubliks ja rikkaks, aga ikka ei sobi!Guest kirjutas: ↑14 Apr 2026 12:07Minu meelest jaurad sina, järgmisena hakkad tavaliselt 16 aastat nooremast mehest rääkima, jube tüütu.Külaline kirjutas: ↑14 Apr 2026 10:50Jaurab ju ikka see kodanik, kes mitmes teemas üht ja sama hakkab jälle heietama ja teistele ainuõige valikuna peale suruma. Ja, kui sa temaga samamoodi ei arva, siis oled järelikult vaene, kes sõltub materiaalselt teistest inimestest. Tohutult tüütu!
-
Külaline
Väga inetu lugu ikkagi on see siin. Minna kahe lapse kõrvalt minema armukese juurde, teist last allesnaine ootamas ja rõõmsalt figureerida eesti poliitika ladvikus. Ja mis naine nii teeb teisele naisele ja emale? Ei kujuta ette, mis laste ema tundis kõik need aastad. Häbi!
https://www.ohtuleht.ee/melu/1061998/uh ... se-naisega
-
Külaline
Ei arvanud sellest mehest juba tema ministriksoleku ajal midagi positiivset. Nüüd on ta oma margi ikka täiesti maha teinud. Fui.Külaline kirjutas: ↑16 Apr 2026 06:44Väga inetu lugu ikkagi on see siin. Minna kahe lapse kõrvalt minema armukese juurde, teist last allesnaine ootamas ja rõõmsalt figureerida eesti poliitika ladvikus.
-
Külaline
Pildil olev naine on ülikena, maitsekalt riides ja armsa olemisega. Inimeste valikud on ikka vahel väga üllatavad.Külaline kirjutas: ↑16 Apr 2026 06:44 Väga inetu lugu ikkagi on see siin. Minna kahe lapse kõrvalt minema armukese juurde, teist last allesnaine ootamas ja rõõmsalt figureerida eesti poliitika ladvikus. Ja mis naine nii teeb teisele naisele ja emale? Ei kujuta ette, mis laste ema tundis kõik need aastad. Häbi!
-
Külaline
Tõenäoliselt siis naine sai teada ja soovis lahutust. Tavaliselt käivad mehed rasedate naiste kõrvalt teiste juures, aga vahele üldiselt ei jää.Külaline kirjutas: ↑16 Apr 2026 06:44 Väga inetu lugu ikkagi on see siin. Minna kahe lapse kõrvalt minema armukese juurde, teist last allesnaine ootamas ja rõõmsalt figureerida eesti poliitika ladvikus. Ja mis naine nii teeb teisele naisele ja emale? Ei kujuta ette, mis laste ema tundis kõik need aastad. Häbi!
-
Külaline
Jätta ema kahe väikese pojaga... vastsündinuga.
Aeg on, et just sellised naised saaksid Aasta emadeks, mitte vaid valitud liiki emad, pereinimesed.
Aeg on, et just sellised naised saaksid Aasta emadeks, mitte vaid valitud liiki emad, pereinimesed.
-
Külaline
Vägisi pole võimalik kokku jääda, kui näiteks naine enam eu tahtnud.Külaline kirjutas: ↑16 Apr 2026 09:01 Jätta ema kahe väikese pojaga... vastsündinuga.
-
Külaline
Noor mees, küll tabab uut naist veel sama saatus.
-
Külaline
Mida? Kas kindel k*pp on ainus asi, miks mõni mees suhtes on? See nagu üldse ei huvita, et tal nüüd lapsed on, kelle ees on vastutus? Nojah.Külaline kirjutas: ↑16 Apr 2026 10:51Vägisi pole võimalik kokku jääda, kui näiteks naine enam eu tahtnud.
-
Külaline
Millest sa räägid? Jutt on sellest, et kui naine soovib lahku minna, pole võimalik ju kokku jääda.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑16 Apr 2026 15:07Millest sa räägid? Jutt on sellest, et kui naine soovib lahku minna, pole võimalik ju kokku jääda.
Ei, jutt on sellest, MIKS naine lahku soovis minna ja mida meediast lugeda tuli. Täiesti arusaadav seega.
-
Külaline
Ja millest see soov sinu arust tuleb? Mees ju põrutas teist ja reetis oma naise ja lapsed. Kuidas sellisega saaks veel koos olla. Mees otsustas lahkumineku oma käitumisega. Väga inetu välimusega mees, ka iseloom on sitt, ma arvan, et naisel vedas, et lahti sai. Naine ise on väga sümpaatne ja kena.Millest sa räägid? Jutt on sellest, et kui naine soovib lahku minna, pole võimalik ju kokku jääda.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 1 külaline