Need, kel järjest uued partnerid

vana hea klassika
Külaline

Need, kel järjest uued partnerid

Postitus Postitas Külaline »

Kuidas nad jaksavad kohaneda?
Kas te tunnete kedagi sellist inimest lähedalt, mis tüüpi inimesed nad on?
Mul on selline tunne, et nemad ajavad mingit oma joont ja siis see teine kohaneb. No nii palju ei saa inimesel energiat olla, et planeerib abielu, lahutab sellest, planeerib uut abielu, lahutab sellest. Et pole vaja liigselt mõtestada. Või olen mina liiga süvenev tüüp sellest arusaamiseks?

Pidev uue inimese otsimine - kuidas aju üle ei kee?
Külaline

Las Laura ja Silvia vastavad ise.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Apr 2026 09:28 Kuidas nad jaksavad kohaneda?
Mul on selline tunne, et nemad ajavad mingit oma joont ja siis see teine kohaneb. No nii palju ei saa inimesel energiat olla, et planeerib abielu, lahutab sellest, planeerib uut abielu, lahutab sellest. Et pole vaja liigselt mõtestada. Või olen mina liiga süvenev tüüp sellest arusaamiseks?

Sellised inimesed ei otsi kedagi, partnerikandidaadid lihtsalt satuvad nende teele.
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

See on nagu small talk, eriti pole midagi kohaneda. Ei ole erilisi tundeid, lihtsalt vaatad, et keegi sinuga suhtleb, veedab aega, käristab välja... Ongi elukaaslase kandidaat valmis. Mingi aja pärast kumbki tüdineb, pole enam uus ja huvitav, siis vaadatakse järgmise järele, kõik algab otsast peale. Aga selleks, et neid kandidaate leida, peavad need sotsiaalsed inimesed olema, kuskil käima, aktiivselt sebima.. Võib ka olla, nagu prostitutsioon. Keppi saab, siis koos püsivad. Mingi aja pärast kaob põnevus ära, siis vaadatakse järgmist, pole ju raske. Prostidel on ka palju (lühiajalisi) partnereid.
Külaline

Guest kirjutas: 12 Apr 2026 10:21

Sellised inimesed ei otsi kedagi, partnerikandidaadid lihtsalt satuvad nende teele.
See otsimise küsimus oli eraldi küsimus nende kohta, kes otsivad.
No mul ka satuvad teele, aga ma kohe üldse ei viitsi. See vajab ju tähelepanu. Ümberlülitumisi. Vahest lille löömist ja koketeerimist. Ma vist pole anduv tüüp, või on tihe elu mul ja tahan omaette ka olla (justnimelt liigsest tähelepanust). Kindlasti ka see mitteandumine ja teistel mitteäratehalaskmine. Abielude vahel on ju ebaõnnestunud proove ka, erinevad kehad lased läbi. Oeh, mul viskaks küll üle.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Apr 2026 10:35
Guest kirjutas: 12 Apr 2026 10:21

Abielude vahel on ju ebaõnnestunud proove ka, erinevad kehad lased läbi. Oeh, mul viskaks küll üle.
Miks sa nii arvad? Kellega seksid, sellega ka oled koos või abiellud.
Külaline

Ei oska vastata. Ise ainult maratoni jooksnud. Esimene abielu kümme aastat, teine viieteiskümnes aasta.
Külaline

Guest kirjutas: 12 Apr 2026 10:06 Las Laura ja Silvia vastavad ise.
Kes on Laura?
Külaline

Ma arvan, et nemad viitsivad ja elavadki just selle põnevuse ja särina pärast. Koguaeg on vaja uut ja sellist tähelepanu.
Nad ilmselt just ei oska teistmoodi.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Apr 2026 11:20Kes on Laura?
Kus on sinu mälu ja mõistus :)
Külaline

Valikut jätkub:
Küsimus "palju partnereid vahetanud Laurast" viitab tõenäoliselt ühele neist tuntud Eesti naistest, kelle kirevat suhteminevikku on meedias korduvalt kajastatud:
Laura Põldvere: Populaarne lauljanna, kelle suhted on meedias suurt tähelepanu saanud. Kroonika on koostanud ülevaateid tema "endistest meestest", sealhulgas on juttu olnud lahutusest Joel Rasmus Remmelist, suhtest piloot Märt Soplepmanniga ja mitmetest teistest kaaslastest.
Laura Kõrgemäe: Endine miss ja modell, kelle eraelu on olnud väga avalik ja muutlik. Ta on olnud mitmes lühiajalises abielus ja suhtes, sealhulgas abiellunud vanglas karistust kandva mehega ja kihlunud peagi pärast eelmiste suhete purunemist.
Laura Valk: Sotsiaalmeedia mõjutaja ja endine "seksiterapeut", kes on avameelselt rääkinud oma suhtemustritest, sealhulgas korduvatest valikutest teatud tüüpi meeste osas ja sellest tulenevatest sagedastest suhete vahetumistest minevikus.
Külaline

Guest kirjutas: 12 Apr 2026 11:29
Tõesti ei löö praegu ette. Kas sellel Laural on perekonnanimi ka?
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Apr 2026 11:33
Guest kirjutas: 12 Apr 2026 11:29
Tõesti ei löö praegu ette. Kas sellel Laural on perekonnanimi ka?
Ilmselt mõeldi seda lauljannat. Sest just hiljuti oli uudis, et ta on elukaaslasest lahku läinud.
Külaline

Mis see Randvere poiss teeb selle daamega üks ühele kahekesi proove ve?

https://annestiil.delfi.ee/artikkel/120 ... HVldWYwJye
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Apr 2026 14:21 Mis see Randvere poiss teeb selle daamega üks ühele kahekesi proove ve?

Ja kui teeb mis siis, vaba mees ju.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Apr 2026 14:24
Külaline kirjutas: 12 Apr 2026 14:21 Mis see Randvere poiss teeb selle daamega üks ühele kahekesi proove ve?

Ja kui teeb mis siis, vaba mees ju.

Et see vabaduseihalus ka alati siis peale tule, kui ümber vastasoo liikumist juhtub olema. Kahju.
Külaline

Vaatasin, et Maria juba 37.
Eraelu teemal jääb Maria diskreetseks. Ütleb, et on mõelnud lastele. Lisab klausli.

„Siis, kui ma saan aru, kuidas kasvavale inimesele kirjeldada kirjeldamatut ja mõtestada üle mõistuse asju. Sest praegu mul ei ole seda tarkust,“ väidab ta. „Aga see on lapsevanema ülesanne, kui ta otsustab, et ülitore on mõned inimesed siia maailma juurde teha.“

Kell tiksub halastamatult....
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Apr 2026 14:50

Vaatasin, et Maria juba 37.
Eraelu teemal jääb Maria diskreetseks. Ütleb, et on mõelnud lastele. Lisab klausli.

„Siis, kui ma saan aru, kuidas kasvavale inimesele kirjeldada kirjeldamatut ja mõtestada üle mõistuse asju. Sest praegu mul ei ole seda tarkust,“ väidab ta. „Aga see on lapsevanema ülesanne, kui ta otsustab, et ülitore on mõned inimesed siia maailma juurde teha.“

Kell tiksub halastamatult....

Mis see daam sellise lehepealkirjaga öelda tahtis???
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Apr 2026 09:28Pidev uue inimese otsimine - kuidas aju üle ei kee?
Eks on ka häid külgi, saab uusi ja erinevaid riistasid proovida. Vaheldus missugune kas pole? :lol:
Külaline

Imestan sama asja üle. Minu jaoks oleks pidev partnerite vahetamine kohutavalt tüütu. Jõuad sisse kolida ja kohe hakka jälle välja kolima. Õudne.

Ma olen nii rahul, et mul on pikaajaline partner ja suurepärane suhe. Ei kujutaks ettegi ennast kusagil Tinderis ringi sebimas või iga reede kusagil pubis-ööklubis uut meest otsimas.

Nendel pidevalt partnereid vahetavatel tüüpidel on adrenaliinisõltuvus. Kogu aeg otsitakse uut elamust, värsket seksi, uut energiat. Tegelikkuses tundub mulle, et tegu on kõige pesuehtsamate energiaröövlitega. Tõmbavad ühe tühjaks ja suunduvad järgmise juurde.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Google [Bot] ja 8 külalist