ikka - mitu korda päevas ütleb, et armastab mind ja ma olen maailma parimGuest kirjutas: ↑11 Apr 2026 16:28 Kas teie mehed räägivad teiega tunnetest? Teevad nad seda kergelt või raskelt? Räägivad nad seda mis on nende soovid ja vajadused?
Mehed ja tunnetest rääkimine.
-
Külaline
-
Külaline
Kas sa oled klammerduja? Kaua koos olete?Külaline kirjutas: ↑12 Apr 2026 09:03Mul tundub ka, et kõik oleneb kuidas kellegil kogemused on nendes asjades.Külaline kirjutas: ↑12 Apr 2026 00:59Kohe nii vahvasti genereerib see ajukene su peas.Külaline kirjutas: Teie olete armastuse ära devalveerinud, ilmselgelt su mees seda nii ei mõtle vaid ütleb, sest sa oled teda käskinud ja ta tahab sulle meele järgi olla. Või on siis mingi tsurka, nemad ongi sellised libedad.
Aga neid sõnu et “ma armastan sind” peab ütlema vabatahtlikult, ilma sunnita, et peab ju. Kui tunnen, et armastan, siis tahangi seda öelda. Ma ütlen neid sõnu oma armastatule mitu korda päevas ja veel teisigi ilusaid sõnu mida tunnen.
-
Külaline
Kas ära ei tüüta?
Kindlasti kallistab ja suudleb sind ka kirglikult kui neid sõnu ütleb?
-
Külaline
Ma ei tea seda. Kas sulle tundub nii?Külaline kirjutas: ↑12 Apr 2026 09:18Kas sa oled klammerduja?
Võib see olla miski lapsepõlvetrauma?
Saaksin ma seda endas tervendada?
Ma ise tunnen küll, et mingi probleem mul on.
-
Külaline
Mul on mees ammu olemas, kellele ma olen nii kujundlikult kui otseselt see üks ja ainus. Nii et seda muret õnneks hetkel pole, et peaks tegelema mõne mehe tundepursetega veel muudele asjatoimetustele lisaksGuest kirjutas: ↑12 Apr 2026 09:08Mida sa siis kahtlustaks? Liiga ilus, et olla tõsi? Aga kui tunnebki suuri tundeid? Äkki sa oledki talle üks ja ainus keda ta tahaks.Külaline kirjutas: ↑12 Apr 2026 08:59Kui uus meestuttav- eestlane- liiga palju oma suuri tundeid kirjeldaks, hakkaks küll midagi ebameeldivat kahtlustama.
-
Külaline
Jah, tunded kaovad. Siis pole see armastan sind enam see.Külaline kirjutas: ↑12 Apr 2026 10:08Järgmises elu faasis on “ma armastan sind” rohkem selline käibefraas, mida öeldakse umbes sama suure tundega nagu “head und” või “tere hommikust”.
-
Külaline
Las nad siis õhkavad ja armastavad, elatakse vaid ühe korra. Miks peaks oma tundeid vaka all hoidma selle pärast, et äkki mõni Maali saab pahandatud? Paljud selliseid tundeid niisuguses vanuses tõenäoliselt ei saagi enam tundma, nii et mul on ainult hea meel. Mul on suguvõsas ka ühed 60ndates turteltuvid ja tore vaadata, abielluvad ka sel suvel. Mees ei olnud eelnevalt kõige õnnelikemates suhetes ja pole ka abielus varem olnud, kuigi on olnud pikad kooselud, nii et rõõm näha, et enne pensipõlve ka tõeline armastus leiti.Guest kirjutas: ↑12 Apr 2026 10:08Mul on mees ammu olemas, kellele ma olen nii kujundlikult kui otseselt see üks ja ainus. Nii et seda muret õnneks hetkel pole, et peaks tegelema mõne mehe tundepursetega veel muudele asjatoimetustele lisaksGuest kirjutas: ↑12 Apr 2026 09:08Mida sa siis kahtlustaks? Liiga ilus, et olla tõsi? Aga kui tunnebki suuri tundeid? Äkki sa oledki talle üks ja ainus keda ta tahaks.Külaline kirjutas: ↑12 Apr 2026 08:59Kui uus meestuttav- eestlane- liiga palju oma suuri tundeid kirjeldaks, hakkaks küll midagi ebameeldivat kahtlustama.Puhtalt minu arvamus- keskealised inimesed noorte armastajate rollis, kus suuri tundeid üksteisele õhatakse (ja sel ajal see mõjubki armsalt), mõjuvad minu jaoks natuke perversselt. Mingid 50a Romeo ja menopausis Julia õhkamas rõdult üksteise poole… see on rohkem nagu karikatuur. Sellised tundepahvakud eeldavad mingit kriitilist kogust naiivsust, võimet punastada ainult oma kallima nägemisest, teatud süütust jne. Järgmises elu faasis on “ma armastan sind” rohkem selline käibefraas, mida öeldakse umbes sama suure tundega nagu “head und” või “tere hommikust”.
See on ka kuidagi kummaline arusaam, et armastust peab avaldama ainult suurte žestide saatel, muidu on kõik kohe võlts ja käibefraasilik. Me ei ela USA-s, kus igaühele öeldakse "I love you" ning küsimusele "kuidas läheb" vastatakse ainult ühe sõnaga. Eestlane suhtub sellistesse fraasidesse hoopis tõsisemalt, nii et mingist devalveerimisest rääkida pole küll asjakohane. Ainuke vahe tuleb sisse siis, kui tegemist on suhtega, kus toimub mingit sorti vaimne vägivald (=sõnad ja teod ei lähe kokku) või juba tutvuse alguses hakkab pihta lovebombing. Aga sellisel juhul on juba muidki asju, mida inimene suust ei saa uskuda, nii et üks armastuseavaldus - siiras või mitte - on seejuures tühine probleem.
-
Külaline
Kas mees ütleb sinule ka mitu korda päevas ja kaua juba koos olete?Külaline kirjutas: ↑12 Apr 2026 09:03Mul tundub ka, et kõik oleneb kuidas kellegil kogemused on nendes asjades.Külaline kirjutas: ↑12 Apr 2026 00:59Kohe nii vahvasti genereerib see ajukene su peas.Külaline kirjutas: Teie olete armastuse ära devalveerinud, ilmselgelt su mees seda nii ei mõtle vaid ütleb, sest sa oled teda käskinud ja ta tahab sulle meele järgi olla. Või on siis mingi tsurka, nemad ongi sellised libedad.
Aga neid sõnu et “ma armastan sind” peab ütlema vabatahtlikult, ilma sunnita, et peab ju. Kui tunnen, et armastan, siis tahangi seda öelda. Ma ütlen neid sõnu oma armastatule mitu korda päevas ja veel teisigi ilusaid sõnu mida tunnen.
-
Külaline
ära ei tüüta kunagi. mina armastan teda ka. vahel kallistab, vahel suudleb, vahel teeb mõlematGuest kirjutas: ↑12 Apr 2026 09:30Kas ära ei tüüta?
Kindlasti kallistab ja suudleb sind ka kirglikult kui neid sõnu ütleb?
-
Külaline
Ma olen seda mõelnud, et miks nii on. Miks alles nii hilja leitakse tõeline armastus kui juba enamik elu elatud. Et milleks seda enam vaja on. Nooremast peast oleks võinud armastust olla.Külaline kirjutas: ↑12 Apr 2026 12:35Mul on suguvõsas ka ühed 60ndates turteltuvid ja tore vaadata, abielluvad ka sel suvel. Mees ei olnud eelnevalt kõige õnnelikemates suhetes ja pole ka abielus varem olnud, kuigi on olnud pikad kooselud, nii et rõõm näha, et enne pensipõlve ka tõeline armastus leiti.
-
Külaline
Aga võib-olla on alles siis piisavalt elukogemust, et osata armastust ning ka teist inimest õigesti hinnata, suhtes paremini käituda ja häirivad pisiasjad tähelepanuta jätta?Külaline kirjutas: ↑15 Apr 2026 11:20Ma olen seda mõelnud, et miks nii on. Miks alles nii hilja leitakse tõeline armastus kui juba enamik elu elatud. Et milleks seda enam vaja on. Nooremast peast oleks võinud armastust olla.
-
Külaline
Mees peab tugev olema ja oma tundeid ja emotsioone mitte välja näitama.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2026 16:28 Kas teie mehed räägivad teiega tunnetest? Teevad nad seda kergelt või raskelt? Räägivad nad seda mis on nende soovid ja vajadused?
-
Külaline
Nõrk katse trollida.
-
Külaline
Ma räägin nagu on. Tundeid pole välja kunagi näidanud. Ega pole neid eriti olnud ka. Kui on olnud, siis varjan, muidu saab veel teada. Ma ei kujuta ette, et peaksin tunnetest kellelegi rääkima ja pole rääkinud ka. Mingid paarikesed avalikus ruumis kui ongi käsikäes ja peaksid suudlema, siis see häirib ka. Mingu suudelgu ja kabistagu mujal.
-
Külaline
Ja mis hirmus asi siis küll järgneda võiks?Külaline kirjutas: ↑15 Apr 2026 14:46Kui on olnud, siis varjan, muidu saab veel teada.
-
Külaline
Oled sina alles õnnetu inimene. Pole eriti tundeid olnud, misasja nagu :O Jube.Külaline kirjutas: ↑15 Apr 2026 14:46Ma räägin nagu on. Tundeid pole välja kunagi näidanud. Ega pole neid eriti olnud ka. Kui on olnud, siis varjan, muidu saab veel teada. Ma ei kujuta ette, et peaksin tunnetest kellelegi rääkima ja pole rääkinud ka. Mingid paarikesed avalikus ruumis kui ongi käsikäes ja peaksid suudlema, siis see häirib ka. Mingu suudelgu ja kabistagu mujal.
-
Külaline
Veel nõrgem katse trollida.Külaline kirjutas: ↑15 Apr 2026 14:46Ma räägin nagu on. Tundeid pole välja kunagi näidanud. Ega pole neid eriti olnud ka. Kui on olnud, siis varjan, muidu saab veel teada. Ma ei kujuta ette, et peaksin tunnetest kellelegi rääkima ja pole rääkinud ka. Mingid paarikesed avalikus ruumis kui ongi käsikäes ja peaksid suudlema, siis see häirib ka. Mingu suudelgu ja kabistagu mujal.
-
Külaline
Päriselt? Et miks 60+ vanuses armastust enam vaja on või mida sa täpsemalt küsisid? Oled ise 15?Külaline kirjutas: ↑15 Apr 2026 11:20Ma olen seda mõelnud, et miks nii on. Miks alles nii hilja leitakse tõeline armastus kui juba enamik elu elatud. Et milleks seda enam vaja on. Nooremast peast oleks võinud armastust olla.
-
Külaline
Mu enda tehtud teema, ei trolli ma miskit.Külaline kirjutas: ↑15 Apr 2026 15:29Veel nõrgem katse trollida.
Üritan midagi aru saada endale.
-
Külaline
Ikka võib. Mõte oli mul selles, et kui kuni selle ajani pole armastust olnud, siis mida enam sellega midagi peale hakata.Külaline kirjutas: ↑15 Apr 2026 15:30Päriselt? Et miks 60+ vanuses armastust enam vaja on või mida sa täpsemalt küsisid? Oled ise 15?
Varem oleks võinud juba olla.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], silli ja 4 külalist