Mehed ja tunnetest rääkimine.

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 11 Apr 2026 20:24
Külaline kirjutas: 11 Apr 2026 20:22
Külaline kirjutas: 11 Apr 2026 20:06……oma tunnetest. Ja ma tunnen, et õhus on armastust.
Jah nii mõtlen. Et kui mees tunneb tundeid, siis tal on tunnetest rääkida.
Kui ei tunne tundeid, siis pole midagi rääkida. Kui nüüd naine midagi räägib oma tunnetest mehele ja tahab teada mida mees tunneb, siis mehel pole midagi rääkida. Siis hakkab ta juttu mujale ajama ja vingerdama. On nii?
Selleks et teada, kas teine sind armastab või mitte, pole seda vaja sõnadesse panna. See on tuntav ja tunnetatav.
Alati küll mitte. Kui oma mehega kokku sain, siis esimesed kohtumised mõtlesin, et ta lausa vihkab mind, pärast kuulsin, et kohe esimesest korrast meeldisin väga. Aga kuna arvas, et nagunii asja ei saa, siis hoidis eemale ja käitus pigem ebameeldivalt.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Apr 2026 20:29
Guest kirjutas: 11 Apr 2026 20:24
Külaline kirjutas: 11 Apr 2026 20:22

Jah nii mõtlen. Et kui mees tunneb tundeid, siis tal on tunnetest rääkida.
Kui ei tunne tundeid, siis pole midagi rääkida. Kui nüüd naine midagi räägib oma tunnetest mehele ja tahab teada mida mees tunneb, siis mehel pole midagi rääkida. Siis hakkab ta juttu mujale ajama ja vingerdama. On nii?
Selleks et teada, kas teine sind armastab või mitte, pole seda vaja sõnadesse panna. See on tuntav ja tunnetatav.
Alati küll mitte. Kui oma mehega kokku sain, siis esimesed kohtumised mõtlesin, et ta lausa vihkab mind, pärast kuulsin, et kohe esimesest korrast meeldisin väga. Aga kuna arvas, et nagunii asja ei saa, siis hoidis eemale ja käitus pigem ebameeldivalt.
Mis on armastusel ja sinu ja mehe esimese kohtumise asjal pistmist? Mina räägin asjast ja sina aiaaugust.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Apr 2026 20:20
Külaline kirjutas: 11 Apr 2026 20:09Midagi vaja öelda ju.
Miks on vaja öelda? Mis eesmärgil?

Ma küll ei leia, et peaks ütlema midagi, mida päriselt ei tunne.
Ega ei peagi. Aga no näiteks seksi ajal või enne, et naine arvaks, et mehele ta ikka meeldib, kuigi mees tahab naiselt ainult kätte saada, aga tundeid tegelikult pole.

Ehk mees räägib naise ära.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Apr 2026 20:36
Külaline kirjutas: 11 Apr 2026 20:20
Külaline kirjutas: 11 Apr 2026 20:09Midagi vaja öelda ju.
Miks on vaja öelda? Mis eesmärgil?

Ma küll ei leia, et peaks ütlema midagi, mida päriselt ei tunne.
Ega ei peagi. Aga no näiteks seksi ajal või enne, et naine arvaks, et mehele ta ikka meeldib, kuigi mees tahab naiselt ainult kätte saada, aga tundeid tegelikult pole.

Ehk mees räägib naise ära.
Armastust avaldatakse selleks, et naine arvaks, et ta mehele meeldib? :lol: Mingi normaalselt pooletoobine jutt.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Apr 2026 21:27Armastust avaldatakse selleks, et naine arvaks, et ta mehele meeldib?
No muud jura siis mis naisele ilus tundub. Sa pole naist proovinud ära rääkida?
Räägi kasvõi abiellumisest.
Külaline

Guest kirjutas: 11 Apr 2026 16:28 Kas teie mehed räägivad teiega tunnetest? Teevad nad seda kergelt või raskelt? Räägivad nad seda mis on nende soovid ja vajadused?
Soove ja vajadusi ikka kommunikeerib. Iga päev ütleb, et armastab. Niisama üldises plaanis, kuidas miski teda tundma paneb, ei jahvata. Seega parasjagu ja eesti mehe kohta täitsa hästi.

Mul on olnud ka üks peika kandidaat, kes päevad läbi ainult soigus tunnetest ja armastusest. See jättis pigem sellise meeleheitliku mulje, oli muidu ka üliklammerduv ja liiga tundlik, s.t kergesti solvuv. Mulle selline kombinatsioon ei sobinud.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Apr 2026 21:35
Külaline kirjutas: 11 Apr 2026 21:27Armastust avaldatakse selleks, et naine arvaks, et ta mehele meeldib?
Kui õudne! Ma jookseks nii kuis jõuan. Selliste rumalate meeste ila on läbinähtav, teevad end vaid naerualuseks.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Apr 2026 21:38
Guest kirjutas: 11 Apr 2026 16:28 Kas teie mehed räägivad teiega tunnetest? Teevad nad seda kergelt või raskelt? Räägivad nad seda mis on nende soovid ja vajadused?
Soove ja vajadusi ikka kommunikeerib. Iga päev ütleb, et armastab. Niisama üldises plaanis, kuidas miski teda tundma paneb, ei jahvata. Seega parasjagu ja eesti mehe kohta täitsa hästi.

Mul on olnud ka üks peika kandidaat, kes päevad läbi ainult soigus tunnetest ja armastusest. See jättis pigem sellise meeleheitliku mulje, oli muidu ka üliklammerduv ja liiga tundlik, s.t kergesti solvuv. Mulle selline kombinatsioon ei sobinud.
Minu sõbranna mees oli samasugune, ütles iga päev, et armastab. Ostis kingitusi ja tõi lilli. Oli ikka ehmatus suur, kui tuli välja, et juba mitu aastat armuke. Nii nad pauguga lahku läksidki, mees läks armukesega kokku.
Mina ei suudaks iga päev midagi sellist kuulata, ei tundu enam tõsiseltvõetav vaid selline kohustuslik ütlemine.
Külaline

Guest kirjutas: 11 Apr 2026 21:35
Miks naist üldse ära rääkima peab? Ta niisama ei taha siis või?
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Apr 2026 21:40
Kui õudne! Ma jookseks nii kuis jõuan. Selliste rumalate meeste ila on läbinähtav, teevad end vaid naerualuseks.
Sellist abiellumise ja i love you juttu räägivad need tõmmumad välismaamehed. Läbi võib nähtav olla, aga seda ila kuulatakse neilt hea meelega.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Apr 2026 22:11Sellist abiellumise ja i love you juttu räägivad need tõmmumad välismaamehed. Läbi võib nähtav olla, aga seda ila kuulatakse neilt hea meelega.
Kuulata ju võib, kaasa mängida ka, aga see ei tähenda ju, et seda kohe tõsiselt peab võtma. See jutt on umbes nagu mingid südame-emotikonid sõnumivahetuses. Tore illustratsioon, aga ei rohkemat.
Külaline

Guest kirjutas: 11 Apr 2026 22:11
Külaline kirjutas: 11 Apr 2026 21:40
Sellist abiellumise ja i love you juttu räägivad need tõmmumad välismaamehed. Läbi võib nähtav olla, aga seda ila kuulatakse neilt hea meelega.
Ise küll ei viitsiks sellist bläma kuulata. Läheks kohe asja juurde.
Külaline

Guest kirjutas: 11 Apr 2026 21:43

Minu sõbranna mees oli samasugune, ütles iga päev, et armastab. Ostis kingitusi ja tõi lilli. Oli ikka ehmatus suur, kui tuli välja, et juba mitu aastat armuke. Nii nad pauguga lahku läksidki, mees läks armukesega kokku.
Mina ei suudaks iga päev midagi sellist kuulata, ei tundu enam tõsiseltvõetav vaid selline kohustuslik ütlemine.
Sina oled sina ning su sõbranna kogemused ei laiene kogu inimkonnale. Minu jaoks on see sama normaalne, nagu magama minnes head ööd soovida. Ühtlasi peame oluliseks ka seda, missuguse arusaama paarisuhtest me oma lastele eluks kaasa anname.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Apr 2026 22:34Ise küll ei viitsiks sellist bläma kuulata. Läheks kohe asja juurde.
Tahtsin öelda, et lähme. Aga kui sa nii kerge saak oled, siis ma vaatan veel natuke ringi, äkki on kedagi paremat. Sa oota natuke. Kui ei leia, siis lähme.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Apr 2026 22:37

Sina oled sina ning su sõbranna kogemused ei laiene kogu inimkonnale. Minu jaoks on see sama normaalne, nagu magama minnes head ööd soovida. Ühtlasi peame oluliseks ka seda, missuguse arusaama paarisuhtest me oma lastele eluks kaasa anname.
Teie olete armastuse ära devalveerinud, ilmselgelt su mees seda nii ei mõtle vaid ütleb, sest sa oled teda käskinud ja ta tahab sulle meele järgi olla. Või on siis mingi tsurka, nemad ongi sellised libedad.
Külaline

Teie olete armastuse ära devalveerinud, ilmselgelt su mees seda nii ei mõtle vaid ütleb, sest sa oled teda käskinud ja ta tahab sulle meele järgi olla. Või on siis mingi tsurka, nemad ongi sellised libedad.
[/quote]
Kohe nii vahvasti genereerib see ajukene su peas.
Külaline

Enamasti on ilusa jutu mehed ja ilusate tegude mehed. Ma valiks selle teise iga kell.

Kui uus meestuttav- eestlane- liiga palju oma suuri tundeid kirjeldaks, hakkaks küll midagi ebameeldivat kahtlustama.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Apr 2026 00:59
Külaline kirjutas: Teie olete armastuse ära devalveerinud, ilmselgelt su mees seda nii ei mõtle vaid ütleb, sest sa oled teda käskinud ja ta tahab sulle meele järgi olla. Või on siis mingi tsurka, nemad ongi sellised libedad.
Kohe nii vahvasti genereerib see ajukene su peas.
Mul tundub ka, et kõik oleneb kuidas kellegil kogemused on nendes asjades.
Aga neid sõnu et “ma armastan sind” peab ütlema vabatahtlikult, ilma sunnita, et peab ju. Kui tunnen, et armastan, siis tahangi seda öelda. Ma ütlen neid sõnu oma armastatule mitu korda päevas ja veel teisigi ilusaid sõnu mida tunnen.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Apr 2026 08:59Kui uus meestuttav- eestlane- liiga palju oma suuri tundeid kirjeldaks, hakkaks küll midagi ebameeldivat kahtlustama.
Mida sa siis kahtlustaks? Liiga ilus, et olla tõsi? Aga kui tunnebki suuri tundeid? Äkki sa oledki talle üks ja ainus keda ta tahaks.
Külaline

Guest kirjutas: 11 Apr 2026 23:14
Külaline kirjutas: 11 Apr 2026 22:37

Miks tahab mees naisele meelejärgi olla, kui naine talle ei meeldi ja ta ei hooli naisest?
Miks tahab mees keppida naist, kes talle ei meeldi?
Viide häirele, kas pole?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: taivopalm ja 5 külalist