Vangide komme suguelunditesse palle panna

vana hea klassika
Vasta
Juustup

Vangide komme suguelunditesse palle panna

Postitus Postitas Juustup »

On Teil kogemusi? On see Teie arvates pigem normaalne või mitte? Mina seda ei mõista. Sain shoki kui sellist võmpa nägin. Lisaks teatas võmba omanik mulle et tal võttis tükk aega selle "valmistamiseks" ja tegu on ühe tükiga oral-b hambaharjast.

PS. Pole mingi libateema või provokatsioon, aga reaalselt huvitab kas keegi teab milles asja mõte on.
Appi

Postitus Postitas Appi »

Ma isegi ei tea, millest sa räägid..
Miks sa üldse vangidega suhtled?
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Mis see võmp on üldse, peenis? Ei, meil pole kogemusi vangide “võmpadega” 🤢
Juustup

Appi kirjutas: 04 Juun 2024 00:09 Ma isegi ei tea, millest sa räägid..
Miks sa üldse vangidega suhtled?
Ma ei teadnud, et tegu vangiga on. Tundus igati viisakas inimene. Kui hakkasin selle banaanikujulise juraka kohta uurima, muutus jutt kahtlaseks. Hiljem riigiteataja reetis ta ja sain teada et on vanglas olnud.
Juustup

Külaline kirjutas: 04 Juun 2024 00:47 Mis see võmp on üldse, peenis? Ei, meil pole kogemusi vangide “võmpadega” 🤢
Peenis jah. Eesnaha alla topivad mingeid kujundeid- pidavat naistele rohkem mõnu tekitama.
Tõutäkk
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Tõutäkk »

Juustup kirjutas: 04 Juun 2024 00:51
Külaline kirjutas: 04 Juun 2024 00:47 Mis see võmp on üldse, peenis? Ei, meil pole kogemusi vangide “võmpadega” 🤢
Peenis jah. Eesnaha alla topivad mingeid kujundeid- pidavat naistele rohkem mõnu tekitama.
Mitte eesnaha alla vaid enamvähem keskele, et kliitorit stimuleeriks. Olen ühel tuttaval saunas seda näinud, tal pandi (või pani ise) see vene kroonus.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Katerin
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Katerin »

Endal mingit kogemust selle teemaga ei ole, aga tekkis küsimus, miks on mingid vägivallatsejad ja pätid naise rahuldamisest nii kangesti huvitatud? Tavaline normaalne armunud mees tassib naisele lilli ja peseb ta eest nõud ära ja püüab lugeda ta soove silmadest - aga oma keha vigastama ei hakka. Tavaline mees tavaliselt ikka teab, et naise tupp on suhteliselt tundetu organ ja kliitorini ulatumiseks on vaja ikka päris pikka lisaseadet.

Kui vanglas kaak selliseid asju teeb, siis kahtlustaks, et pigem tahab äkki mõnele "kolleegile" mõnu tekitada, naised ei puutu asjasse.
Juustup

Tõutäkk kirjutas: 04 Juun 2024 05:35
Mitte eesnaha alla vaid enamvähem keskele, et kliitorit stimuleeriks. Olen ühel tuttaval saunas seda näinud, tal pandi (või pani ise) see vene kroonus.
Antud juhul on tegu alla 40 aastase mehega, kes vene ajal kinni ei istunud. Järelikult on see siiani moes..
Juustup

Katerin kirjutas: 04 Juun 2024 08:39 Endal mingit kogemust selle teemaga ei ole, aga tekkis küsimus, miks on mingid vägivallatsejad ja pätid naise rahuldamisest nii kangesti huvitatud? Tavaline normaalne armunud mees tassib naisele lilli ja peseb ta eest nõud ära ja püüab lugeda ta soove silmadest - aga oma keha vigastama ei hakka. Tavaline mees tavaliselt ikka teab, et naise tupp on suhteliselt tundetu organ ja kliitorini ulatumiseks on vaja ikka päris pikka lisaseadet.

Kui vanglas kaak selliseid asju teeb, siis kahtlustaks, et pigem tahab äkki mõnele "kolleegile" mõnu tekitada, naised ei puutu asjasse.
Ei tahaks uskuda. Kuidas see muna kaasvangi p.rses peaks midagi stimuleerima?
Külaline

Juustup kirjutas: 05 Juun 2024 11:31
Tõutäkk kirjutas: 04 Juun 2024 05:35

Antud juhul on tegu alla 40 aastase mehega, kes vene ajal kinni ei istunud. Järelikult on see siiani moes..
Oot, mis ajal meil see vene aeg sinu arvates oli? Või su võmba-sõber läks juba lasteaias vangimajja ja hakkas ennast tuunima?
Külaline

Juustup kirjutas: 05 Juun 2024 11:32
Katerin kirjutas: 04 Juun 2024 08:39 Endal mingit kogemust selle teemaga ei ole, aga tekkis küsimus, miks on mingid vägivallatsejad ja pätid naise rahuldamisest nii kangesti huvitatud? Tavaline normaalne armunud mees tassib naisele lilli ja peseb ta eest nõud ära ja püüab lugeda ta soove silmadest - aga oma keha vigastama ei hakka. Tavaline mees tavaliselt ikka teab, et naise tupp on suhteliselt tundetu organ ja kliitorini ulatumiseks on vaja ikka päris pikka lisaseadet.

Ei tahaks uskuda. Kuidas see muna kaasvangi p.rses peaks midagi stimuleerima?
Eesnääret stimuleerib.
Külaline

Katerin kirjutas: 04 Juun 2024 08:39 Tavaline mees tavaliselt ikka teab, et naise tupp on suhteliselt tundetu organ
Ma olen naine ja tean omadest kogemustest, et naise tupp pole päris kindlasti tundetu organ. Millest sa räägid?
Külaline

Natuke kompetentsemat juttu sel teemal: https://epl.delfi.ee/artikkel/50820147/ ... pringimaks
Huviline
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Huviline »

On kogemus seksiga šarikutega mehega. Mitte mingit tunnet polnud neist.
Juustup

Huviline kirjutas: 05 Juun 2024 15:09 On kogemus seksiga šarikutega mehega. Mitte mingit tunnet polnud neist.
Kas tegu oli vangi või sõjaväelasega ja kas juttu ka tegite neist objektidest?
Ma tahaks puhtast huvist teada
Huviline
Teerajaja
Kontakt:

Juustup kirjutas: 05 Juun 2024 15:20
Huviline kirjutas: 05 Juun 2024 15:09 On kogemus seksiga šarikutega mehega. Mitte mingit tunnet polnud neist.
19a poevarguse eest pool aastat kinni istunud kutiga oli tegu. Ei rääkinud neist, aga olemas nad olid ilmselgelt.
Juustup

Huviline kirjutas: 05 Juun 2024 15:24
Juustup kirjutas: 05 Juun 2024 15:20
19a poevarguse eest pool aastat kinni istunud kutiga oli tegu. Ei rääkinud neist, aga olemas nad olid ilmselgelt.
Mis temast tänaseks saanud on?
Muide, see isik kellest ma teema tegin on täpselt samamoodi poevarguste eest kinni istunud, küll mitte nii kaua. Huvitav kas see on neil mingi spetsiifiline trend :D palju tal neid palle oli muidu?
Sellel kellest mina kirjutasin on üks. Mingi banaanikujuline.
Külaline

Sul on jõledad mehevalikud, kas sellest oledki kibestunud? Aga vähemalt trennis said orgasmi, mehega pole sa kunagi saanud.
Huviline
Teerajaja
Kontakt:

Külaline kirjutas: 17 Juun 2024 11:39
Sul on jõledad mehevalikud, kas sellest oledki kibestunud? Aga vähemalt trennis said orgasmi, mehega pole sa kunagi saanud.
Oi Perekooli jälkurmees ka siia jõudnud, miks te selle kasutaja aktsepteerisite moded?
Lasete selle foorumi ka selle meesterahva poolt selliseks solgiämbriks muuta, nagu seda viimased kuud oli Perekool?
Külaline

Mine minema siit juba, oled selle foorumi juba ära haisutanud.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 5 külalist