Vangide komme suguelunditesse palle panna
-
Juustup
Vangide komme suguelunditesse palle panna
On Teil kogemusi? On see Teie arvates pigem normaalne või mitte? Mina seda ei mõista. Sain shoki kui sellist võmpa nägin. Lisaks teatas võmba omanik mulle et tal võttis tükk aega selle "valmistamiseks" ja tegu on ühe tükiga oral-b hambaharjast.
PS. Pole mingi libateema või provokatsioon, aga reaalselt huvitab kas keegi teab milles asja mõte on.
PS. Pole mingi libateema või provokatsioon, aga reaalselt huvitab kas keegi teab milles asja mõte on.
-
Appi
Ma isegi ei tea, millest sa räägid..
Miks sa üldse vangidega suhtled?
-
Külaline
Mis see võmp on üldse, peenis? Ei, meil pole kogemusi vangide “võmpadega” 
-
Juustup
Ma ei teadnud, et tegu vangiga on. Tundus igati viisakas inimene. Kui hakkasin selle banaanikujulise juraka kohta uurima, muutus jutt kahtlaseks. Hiljem riigiteataja reetis ta ja sain teada et on vanglas olnud.Appi kirjutas: ↑04 Juun 2024 00:09 Ma isegi ei tea, millest sa räägid..
-
Juustup
Peenis jah. Eesnaha alla topivad mingeid kujundeid- pidavat naistele rohkem mõnu tekitama.Külaline kirjutas: ↑04 Juun 2024 00:47 Mis see võmp on üldse, peenis? Ei, meil pole kogemusi vangide “võmpadega”![]()
Mitte eesnaha alla vaid enamvähem keskele, et kliitorit stimuleeriks. Olen ühel tuttaval saunas seda näinud, tal pandi (või pani ise) see vene kroonus.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Endal mingit kogemust selle teemaga ei ole, aga tekkis küsimus, miks on mingid vägivallatsejad ja pätid naise rahuldamisest nii kangesti huvitatud? Tavaline normaalne armunud mees tassib naisele lilli ja peseb ta eest nõud ära ja püüab lugeda ta soove silmadest - aga oma keha vigastama ei hakka. Tavaline mees tavaliselt ikka teab, et naise tupp on suhteliselt tundetu organ ja kliitorini ulatumiseks on vaja ikka päris pikka lisaseadet.
Kui vanglas kaak selliseid asju teeb, siis kahtlustaks, et pigem tahab äkki mõnele "kolleegile" mõnu tekitada, naised ei puutu asjasse.
Kui vanglas kaak selliseid asju teeb, siis kahtlustaks, et pigem tahab äkki mõnele "kolleegile" mõnu tekitada, naised ei puutu asjasse.
-
Juustup
-
Juustup
Ei tahaks uskuda. Kuidas see muna kaasvangi p.rses peaks midagi stimuleerima?Katerin kirjutas: ↑04 Juun 2024 08:39 Endal mingit kogemust selle teemaga ei ole, aga tekkis küsimus, miks on mingid vägivallatsejad ja pätid naise rahuldamisest nii kangesti huvitatud? Tavaline normaalne armunud mees tassib naisele lilli ja peseb ta eest nõud ära ja püüab lugeda ta soove silmadest - aga oma keha vigastama ei hakka. Tavaline mees tavaliselt ikka teab, et naise tupp on suhteliselt tundetu organ ja kliitorini ulatumiseks on vaja ikka päris pikka lisaseadet.
-
Külaline
Oot, mis ajal meil see vene aeg sinu arvates oli? Või su võmba-sõber läks juba lasteaias vangimajja ja hakkas ennast tuunima?Juustup kirjutas: ↑05 Juun 2024 11:31Antud juhul on tegu alla 40 aastase mehega, kes vene ajal kinni ei istunud. Järelikult on see siiani moes..
-
Külaline
Eesnääret stimuleerib.Juustup kirjutas: ↑05 Juun 2024 11:32Ei tahaks uskuda. Kuidas see muna kaasvangi p.rses peaks midagi stimuleerima?Katerin kirjutas: ↑04 Juun 2024 08:39 Endal mingit kogemust selle teemaga ei ole, aga tekkis küsimus, miks on mingid vägivallatsejad ja pätid naise rahuldamisest nii kangesti huvitatud? Tavaline normaalne armunud mees tassib naisele lilli ja peseb ta eest nõud ära ja püüab lugeda ta soove silmadest - aga oma keha vigastama ei hakka. Tavaline mees tavaliselt ikka teab, et naise tupp on suhteliselt tundetu organ ja kliitorini ulatumiseks on vaja ikka päris pikka lisaseadet.
-
Külaline
Ma olen naine ja tean omadest kogemustest, et naise tupp pole päris kindlasti tundetu organ. Millest sa räägid?
-
Külaline
Natuke kompetentsemat juttu sel teemal: https://epl.delfi.ee/artikkel/50820147/ ... pringimaks
On kogemus seksiga šarikutega mehega. Mitte mingit tunnet polnud neist.
-
Juustup
Kas tegu oli vangi või sõjaväelasega ja kas juttu ka tegite neist objektidest?
Ma tahaks puhtast huvist teada
19a poevarguse eest pool aastat kinni istunud kutiga oli tegu. Ei rääkinud neist, aga olemas nad olid ilmselgelt.
-
Juustup
Mis temast tänaseks saanud on?
Muide, see isik kellest ma teema tegin on täpselt samamoodi poevarguste eest kinni istunud, küll mitte nii kaua. Huvitav kas see on neil mingi spetsiifiline trend
Sellel kellest mina kirjutasin on üks. Mingi banaanikujuline.
-
Külaline
Sul on jõledad mehevalikud, kas sellest oledki kibestunud? Aga vähemalt trennis said orgasmi, mehega pole sa kunagi saanud.
Oi Perekooli jälkurmees ka siia jõudnud, miks te selle kasutaja aktsepteerisite moded?
Lasete selle foorumi ka selle meesterahva poolt selliseks solgiämbriks muuta, nagu seda viimased kuud oli Perekool?
-
Külaline
Mine minema siit juba, oled selle foorumi juba ära haisutanud.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], elke, Kirile ja 7 külalist