Kas keegi on hiljuti Silja Serenade'iga Rootsis käinud?
-
Külaline
Kas keegi on hiljuti Silja Serenade'iga Rootsis käinud?
Kas keegi on hiljuti Silja Serenade'iga Rootsis käinud ja oskab öelda, kas seal on endiselt need 2-eurostega kasutatavad külmikud 7. tekil liftide juures? Tahaks Rootsist toidukaupu kaasa osta, aga ilma külmikuta pole see ilmselt hea mõte. Ise kasutasin seda laeva viimati aastal 2024 ja siis olid külmikud olemas ja ka soomekeelsel kodukal laeva teenuste loetelus, aga nüüd enam mitte. Tahaks teada, et kas nad lihtsalt enam ei promo seda võimalust või ongi ära kaotatud.
-
Külaline
Kirjuta Tallinkile ja küsi.
Ma ise pole Tallinki laevadega mitu aastat sõitnud, sest mulle ei meeldi nende vilets teenindus.
Ma ise pole Tallinki laevadega mitu aastat sõitnud, sest mulle ei meeldi nende vilets teenindus.
-
Külaline
Helsingi-Stockholm-Helsingi liinil Silja Serenade'i ja Silja Symphony peal on teenindus küll alati väga hea olnud.Guest kirjutas: ↑07 Apr 2026 23:08
-
Külaline
Inimene küsis külmiku kohta ja teie hakkate rääkima teeninduskultuurist 
-
Külaline
Inimene võiks ju alustuseks teenuse pakkuja poole pöörduda. Vaevalt, et nad vastamast keelduvad.Külaline kirjutas: ↑08 Apr 2026 10:18 Inimene küsis külmiku kohta ja teie hakkate rääkima teeninduskultuurist![]()
Aga teenindus on seal tõesti varieeruv.
-
Külaline
Inimene siinpool.Guest kirjutas: ↑08 Apr 2026 13:18 Inimene võiks ju alustuseks teenuse pakkuja poole pöörduda. Vaevalt, et nad vastamast keelduvad.
-
Külaline
ilm on selline, et peida pamp näiteks päästepaati, säilivad küll.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Ahrefs [Bot] ja 2 külalist