Kas keegi on hiljuti Silja Serenade'iga Rootsis käinud?

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Kas keegi on hiljuti Silja Serenade'iga Rootsis käinud?

Postitus Postitas Külaline »

Kas keegi on hiljuti Silja Serenade'iga Rootsis käinud ja oskab öelda, kas seal on endiselt need 2-eurostega kasutatavad külmikud 7. tekil liftide juures? Tahaks Rootsist toidukaupu kaasa osta, aga ilma külmikuta pole see ilmselt hea mõte. Ise kasutasin seda laeva viimati aastal 2024 ja siis olid külmikud olemas ja ka soomekeelsel kodukal laeva teenuste loetelus, aga nüüd enam mitte. Tahaks teada, et kas nad lihtsalt enam ei promo seda võimalust või ongi ära kaotatud.
Külaline

Kirjuta Tallinkile ja küsi.
Ma ise pole Tallinki laevadega mitu aastat sõitnud, sest mulle ei meeldi nende vilets teenindus.
Külaline

Guest kirjutas: 07 Apr 2026 23:08
Ma ise pole Tallinki laevadega mitu aastat sõitnud, sest mulle ei meeldi nende vilets teenindus.
Helsingi-Stockholm-Helsingi liinil Silja Serenade'i ja Silja Symphony peal on teenindus küll alati väga hea olnud.
Külaline

Inimene küsis külmiku kohta ja teie hakkate rääkima teeninduskultuurist :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Apr 2026 10:18 Inimene küsis külmiku kohta ja teie hakkate rääkima teeninduskultuurist :lol:
Inimene võiks ju alustuseks teenuse pakkuja poole pöörduda. Vaevalt, et nad vastamast keelduvad.

Aga teenindus on seal tõesti varieeruv.
Külaline

Guest kirjutas: 08 Apr 2026 13:18 Inimene võiks ju alustuseks teenuse pakkuja poole pöörduda. Vaevalt, et nad vastamast keelduvad.
Inimene siinpool. :D Kirjutasin Rootsi klienditeenindusse ja sain vastuseks, et ei ole enam neid külmikuid.
Külaline

ilm on selline, et peida pamp näiteks päästepaati, säilivad küll.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: dmy, elke, kaegu, Triibu ja 8 külalist