Võimekusest

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 02 Apr 2026 16:03
Guest kirjutas: 02 Apr 2026 16:01
Guest kirjutas: 02 Apr 2026 00:26

Kui me oleme-elame aegajalt ühe katuse all, siis ei ole vaja kedagi nuhkida.

See, et ma sellist elukorraldust õigeks ei pea, ei tähenda, et ma oleksin madu.
Tundub, et mitte ainult ühe katuse all, vaid lausa samas magamistoas, et nii hästi teiste voodieluga kursis oled.
No, kui mees avalikult oma lahkumineku põhjustest rääkis (korduvalt kusjuures), siis mul ei ole põhjust arvata, et ta valetas.
Kui ma oleks naine, kes elab aastaid mingi mehepoolse klatšhihimulise suguseltsiga “ühe katuse all”, ning kellega mehel on kombeks rutiinselt ja avalikult oma intiimelu arutada, siis mul kaoks ka vist igasugune libiido ära. Sealt oleks pidanud neid untsuläinud voodielu algpõhjuseid otsima hakkama.
Külaline

Guest kirjutas: 02 Apr 2026 20:13
Guest kirjutas: 02 Apr 2026 16:03
Guest kirjutas: 02 Apr 2026 16:01

Tundub, et mitte ainult ühe katuse all, vaid lausa samas magamistoas, et nii hästi teiste voodieluga kursis oled.
No, kui mees avalikult oma lahkumineku põhjustest rääkis (korduvalt kusjuures), siis mul ei ole põhjust arvata, et ta valetas.
Kui ma oleks naine, kes elab aastaid mingi mehepoolse klatšhihimulise suguseltsiga “ühe katuse all”, ning kellega mehel on kombeks rutiinselt ja avalikult oma intiimelu arutada, siis mul kaoks ka vist igasugune libiido ära. Sealt oleks pidanud neid untsuläinud voodielu algpõhjuseid otsima hakkama.
Nõrk!
Külaline

Mulle tundub, et naine lihtsalt tahtis last ja meest, kes neid üleval peaks. Lapse sai, milleks edasi seksida.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Semrush [Bot] ja 3 külalist