Kui ma oleks naine, kes elab aastaid mingi mehepoolse klatšhihimulise suguseltsiga “ühe katuse all”, ning kellega mehel on kombeks rutiinselt ja avalikult oma intiimelu arutada, siis mul kaoks ka vist igasugune libiido ära. Sealt oleks pidanud neid untsuläinud voodielu algpõhjuseid otsima hakkama.Guest kirjutas: ↑02 Apr 2026 16:03No, kui mees avalikult oma lahkumineku põhjustest rääkis (korduvalt kusjuures), siis mul ei ole põhjust arvata, et ta valetas.Guest kirjutas: ↑02 Apr 2026 16:01Tundub, et mitte ainult ühe katuse all, vaid lausa samas magamistoas, et nii hästi teiste voodieluga kursis oled.Guest kirjutas: ↑02 Apr 2026 00:26
Kui me oleme-elame aegajalt ühe katuse all, siis ei ole vaja kedagi nuhkida.
See, et ma sellist elukorraldust õigeks ei pea, ei tähenda, et ma oleksin madu.
Võimekusest
-
Külaline
-
Külaline
Nõrk!Guest kirjutas: ↑02 Apr 2026 20:13Kui ma oleks naine, kes elab aastaid mingi mehepoolse klatšhihimulise suguseltsiga “ühe katuse all”, ning kellega mehel on kombeks rutiinselt ja avalikult oma intiimelu arutada, siis mul kaoks ka vist igasugune libiido ära. Sealt oleks pidanud neid untsuläinud voodielu algpõhjuseid otsima hakkama.Guest kirjutas: ↑02 Apr 2026 16:03No, kui mees avalikult oma lahkumineku põhjustest rääkis (korduvalt kusjuures), siis mul ei ole põhjust arvata, et ta valetas.Guest kirjutas: ↑02 Apr 2026 16:01
Tundub, et mitte ainult ühe katuse all, vaid lausa samas magamistoas, et nii hästi teiste voodieluga kursis oled.
-
Külaline
Mulle tundub, et naine lihtsalt tahtis last ja meest, kes neid üleval peaks. Lapse sai, milleks edasi seksida.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Semrush [Bot] ja 3 külalist