Mehe abi

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Selle sportautoga ja "kodumasinad alates 1500 eurot" tädi mees on 16 aastat noorem. Ta kuulutab seda pea igas võimalikus teemas. Nii nagu sedagi, kui tohutult rikas ta on. Ja kui lollid ja vaesed kõik teised on.
Siin ka tükk aega õngitses, et saaks ikka sae käima tõmmata, ma juba ootasin, millal hakkab ette lugemine, mis tädil kõik kodus on :) Ei pidanud pettuma. Algab alati nii, et raha pole siis maksta või.
Külaline

Guest kirjutas: 27 Mär 2026 06:43
Selle sportautoga ja "kodumasinad alates 1500 eurot" tädi mees on 16 aastat noorem. Ta kuulutab seda pea igas võimalikus teemas. Nii nagu sedagi, kui tohutult rikas ta on. Ja kui lollid ja vaesed kõik teised on.
Siin ka tükk aega õngitses, et saaks ikka sae käima tõmmata, ma juba ootasin, millal hakkab ette lugemine, mis tädil kõik kodus on :) Ei pidanud pettuma. Algab alati nii, et raha pole siis maksta või.
Ja ilunurgas tegutseb ka aktiivselt. Kui mõni ütleb, et ei süsti oma nägu ega poolda ilukirurgiat, siis hakkab kohe jaur peale - sa oled vaene, sa oled kade, sul ei ole raha, et neid asju omale lubada. Inimese pähe lihtsalt ei mahu, et mõni inimene tõepoolest ise ei taha lasta endaga selliseid protseduure teha.
Külaline

Guest kirjutas: 26 Mär 2026 23:34
Külaline kirjutas: 26 Mär 2026 23:28
Guest kirjutas: 26 Mär 2026 23:04
Mina ei ole mingist mehest mitte midagi näinud, üks häiritud naine hakkab iga kord, kui närvi läheb, jahuma mingitest kellegi teise 16 aastast noorematest meestest ja suurtest majadest, see on juba õuduseni tüütu. See kodanik on häirega, ma olen näinud seda kuude viisi. Tema põhiline jutt on, et keegi räägib konstantselt oma majast ja mehest, tõde on see, et ainus, kes sellest räägib, on tema. Skisofreenik?
Mis sa siis nüüd tahad öelda, et see inimene ei olegi rikas või? Ja et tal ei olegi endast palju nooremat meest? Miks sa inimest niimoodi solvad ometi?
Külaline

Guest kirjutas: 26 Mär 2026 22:34
Külaline kirjutas: 26 Mär 2026 22:26
Guest kirjutas: 26 Mär 2026 22:17
Appi! Millest sa aru ei saa? Keegi ei oota kedagi, transport tuppa hõlmab ka paigaldust. Kas tuleb vennike koos pesumasina ja paigaldusega või ei tule nagunii. Kas sina teed kõik asjad ise, mida sa oskad? :D Issand, kui õudne elu.
Jah, ma teen kõik asjad, mida ma ise oskan teha, ise. Minu tööd ja tegemised ei sisalda ebamugavaid ja nõmedaid asju. Sellepärast ei ole mul ka probleemi ise asju teha. Pesumasinat ma ei vaheta ise, sest seni on selle töö ära teinud mees. Ilma nurisemiseta! Tema jaoks ei ole see mingi probleem.

Imestan, et sina suudad tühise asja nii keeruliseks mõelda ja suureks puhuda. Ühtlasi saan aru, et sa leiad ka, et TA mees käitubki täiesti õigesti.
Vastupidi, sina keerad tühised asjad suureks. Loomulikult käitub TA mees õigesti, tänapäeval kõpitseb ise vaid see, kes pole raha teenuse eest maksta.
Mis puutub sinusse, siis jah, oled vaene ja kooner. Meie elu on nii mugav, et ei pea mitte midagi tegema.
Sina aga oled nii toru, et sa ei saa isegi aru, et asi ei ole mitte niivõrd selles, et TA mees ei oska asju teha, vaid selles, kuidas ta suhtub naisesse üleüldiselt. Selline suhtumine, nagu naine oleks nähtamatu ning tema soovid ja olemasolu ei oled üldse olulised ega vaja mingit tähelepanu, näitab ikka ülipalju mehe enda ja suhte kvaliteedi kohta.

Muidugi TA mees käitub "õigesti"! Sellise jutu peale ma isegi saan aru, miks sa siin foorumis nii nõmedalt käitud. Aga sellepärast, et sinu mees käitub sinuga ülihalvasti ja sina pead seda normaalseks. Klammerdud oma palju aastaid noorema mehe külge - peaasi, et ta oleks olemas... Siis käid siin oma isikliku elu puudujääkide frustratsiooni välja elamas.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist