Sa see suur häbeneja siin?Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2026 20:56Lausa häbi lugeda teemaalgataja juttu!
Mehe abi
-
Külaline
-
Külaline
Miks mõnitad inimest, kel pole probleemi ka lihtsamate tööde eest võõrale maksta (masina paigaldus)? Kadedus?
-
Külaline
Ei ole. Foorum on lõbus ajaviide, ma ei tööta 24/7/365. Mingite masinate remontimine ja paigaldamine ei ole mulle huvitav, ma ei viitsi sellist asja teha. Pesumasina paigaldamine ei ole minu jaoks lõbus ajaviide, sinu jaoks siis imselt on.Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2026 20:53Aga kuskil foorumis passida... siis ei ole oma ajast kahju?
Rumal jutt!
-
Külaline
Sul pole meest ka, kes selle töö ära teeks? Elategi nii, et kojamees pühib maja ümbrust, koristaja koristab, pesunaine peseb pesu, kokk teeb kodus süüa, san tehnik ühendab pesumasinat jne?Guest kirjutas: ↑26 Mär 2026 21:01Ei ole. Foorum on lõbus ajaviide, ma ei tööta 24/7/365. Mingite masinate remontimine ja paigaldamine ei ole mulle huvitav, ma ei viitsi sellist asja teha. Pesumasina paigaldamine ei ole minu jaoks lõbus ajaviide, sinu jaoks siis imselt on.Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2026 20:53Aga kuskil foorumis passida... siis ei ole oma ajast kahju?
Rumal jutt!
Jube elu oleks, kui mingi võõras seltskond koguaeg isiklikus kodus ringi siiberdab.
Selge see, et on töid, mille tegemisel on vaja spetsialist. Aga, kui inimene ei suuda mingit lihtsat ja elementaarset liigutust ise teha, siis tundub see kummaline.
Pesumasina paigaldaja tuleb sul ilmsel tööpäeval, töö ajal. Mind ajaks närvi, kui ma peaks mingi inimese taha ootama ja mingeid aegu kokku leppima. Kui masin tuleb tuppa, siis mees ühendab selle kohe ära, mitte me ei oota, millal mõnel töömehel on aega kohale tulla.
-
Külaline
Issand kui õudne jutt. Kas sinu mees siis eeldab, et sa koristad, pesed pesu, nõelud ja õmbled, kantseldad lapsed, hoolitsed aia ja taimede eest?Külaline kirjutas: ↑24 Mär 2026 13:25Minu jaoks kõlab see väga veidralt. Mida see mees siis ise teeb? Miks teda üldse pidada? Paljugi mis mees ütleb ise hakkama saamise kohta, ega siis naine ei saa mingi lammas olla! Tõenäoliselt sellisel allaheitlikkusel on ajaloolised põhjused. Mu ema ka samasugune, mõlemad vennad elavad üsna lähedal, aga selle asemel, et kutsuda appi puid lõhkuma või mingit kõrvalhoonet tühjaks tassima, rabab ise.Külaline kirjutas: ↑24 Mär 2026 10:50Mind on kaks meest välja treeninud " miks sa ise ei tee", "milleks sul mind selle tegevuse jaoks vaja on", "kui ei oska, õpi" , "selg valus? tee trenni"". Ma ei tülita mehi enam. Mulle pole midagi tehtud kah. Tunnevad end väga hästi, kui ma puid vean, seina saen või üksi masinat tassin. Ostan ka ise, pole keegi mulle kunagi midagi välja teinud.Guest kirjutas: ↑24 Mär 2026 10:33
Minu jaoks see ei ole käsutamine. Sa annad enda soovist mehele teada. Mees rõõmuga tahab sind aidata. Ütleb sulle veel jah kallis.
Nii, et naised rabajad, võtke end kätte ja ütelge, mida sellisest käitumisest arvate, elu muutub hoopis teiseks. Ühel või teisel viisil.![]()
-
Külaline
20-30 eurot, vali kust tahad. Kohe näha, et sa pole selliseid teenuseid kasutanud.
-
Külaline
Mingit tola, kes mängib arvutimängu, ma üldse oma koju ei lubaks. Ma pole koos mingi 18-aastasega muidugi ka vaid ikka mehega. Ma oskan ka igasuguseid asju, mis see nüüd tähendab, et pean neid seetõttu tegema ka?Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2026 20:50Selles asi ongi, et iga mees oskab seda tööd teha, kui ta vähegi mees on. Milleks siis peaks mingi paigaldaja tellima? Oma mees mängib arvutimängu samal ajal, kui mingi teine mees tema kodus toimetab?Guest kirjutas: ↑26 Mär 2026 12:55Misa sul nüüd hakkas? Minu jaoks on täoesti elementaarne, et kõiki asju teevad inimesed, kel on sellekohased oskused. Paigaldaja paigaldab, transporttööline veab, kojamees pühib lehed ja roogib lume, esindus remondib auto.Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2026 08:24
Mul mees vajuks häbi pärast maa alla, kui mingi teine mees tuleks nii lihtsat tööd tema koju tegema.
TA, palun täpsusta, kas sa räägid ikka oma suhtepartnerist, kellega koos elad? Või lihtsalt tuttavast meesterahvast, keda omale appi palusid? Või mis toimub?
Kui sa räägid oma suhtepartnerist, siis on küsimus, et mis on see faktor, miks sa nii mölaka inimesega koos tahad elada? Kuidas tema pereellu panustab? Mis sind tema juures köidab? Või sa oledki rahul, et sul istub mingi tomp toanurgas, kes joob sõbraga õlut ja mängib arvutimänge? Et inimene on just nagu olemas, aga tegelikult teda ei ole?
Miks sa ennast alandad?
Vabandust, aga mis elu te küll elate? Või milleks te sellist meest küll kodus peate, kes mitte midagi ei oska ega viitsi?
-
Külaline
Ma ei ole see, kellele vastasid, aga foorumis passitud aeg on tasustatud. Kodus mingi masina lohistamine mitte, seega kui mulle ei meeldi, siis ma ei tee. Nii on lihtne elada, proovi ka.Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2026 20:53Aga kuskil foorumis passida... siis ei ole oma ajast kahju?
Rumal jutt!
-
Külaline
Ma ei saa aru, kuidas sa nii eluvõõras oled? Mitte mingi töömees ei tule siis, kui on aega, vaid ostan kodumasina koos vana äraveo ning uue tuppa tassimise ja paigaldusega. Kõik, finiito, kui tuleb, on kohe paigaldatud ning vana minema viidud ja utiliseeritud. Korraga, ühe ostuklikiga. Päriselt, mõni võtab vana selga, lohistab kuhugi tellitud bolt drive bussi ja viib kuhugi jäätmejaama?Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2026 21:14Sul pole meest ka, kes selle töö ära teeks? Elategi nii, et kojamees pühib maja ümbrust, koristaja koristab, pesunaine peseb pesu, kokk teeb kodus süüa, san tehnik ühendab pesumasinat jne?Guest kirjutas: ↑26 Mär 2026 21:01Ei ole. Foorum on lõbus ajaviide, ma ei tööta 24/7/365. Mingite masinate remontimine ja paigaldamine ei ole mulle huvitav, ma ei viitsi sellist asja teha. Pesumasina paigaldamine ei ole minu jaoks lõbus ajaviide, sinu jaoks siis imselt on.Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2026 20:53Aga kuskil foorumis passida... siis ei ole oma ajast kahju?
Rumal jutt!
Jube elu oleks, kui mingi võõras seltskond koguaeg isiklikus kodus ringi siiberdab.
Selge see, et on töid, mille tegemisel on vaja spetsialist. Aga, kui inimene ei suuda mingit lihtsat ja elementaarset liigutust ise teha, siis tundub see kummaline.
Pesumasina paigaldaja tuleb sul ilmsel tööpäeval, töö ajal. Mind ajaks närvi, kui ma peaks mingi inimese taha ootama ja mingeid aegu kokku leppima. Kui masin tuleb tuppa, siis mees ühendab selle kohe ära, mitte me ei oota, millal mõnel töömehel on aega kohale tulla.
-
Külaline
Ehk siis, su mehel ei ole piinlik, kui mingi võõras mees tuleb teie koju lihtsat liigutust tegema? Tööd, mida mees ise ka oskab? Ootate vbl mitu päeva, kuni mingi mehike saab tulla? Selle asemel, et see max poole tunni töö ise ära teha?Guest kirjutas: ↑26 Mär 2026 21:25Mingit tola, kes mängib arvutimängu, ma üldse oma koju ei lubaks. Ma pole koos mingi 18-aastasega muidugi ka vaid ikka mehega. Ma oskan ka igasuguseid asju, mis see nüüd tähendab, et pean neid seetõttu tegema ka?Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2026 20:50Selles asi ongi, et iga mees oskab seda tööd teha, kui ta vähegi mees on. Milleks siis peaks mingi paigaldaja tellima? Oma mees mängib arvutimängu samal ajal, kui mingi teine mees tema kodus toimetab?Guest kirjutas: ↑26 Mär 2026 12:55
Misa sul nüüd hakkas? Minu jaoks on täoesti elementaarne, et kõiki asju teevad inimesed, kel on sellekohased oskused. Paigaldaja paigaldab, transporttööline veab, kojamees pühib lehed ja roogib lume, esindus remondib auto.
Vabandust, aga mis elu te küll elate? Või milleks te sellist meest küll kodus peate, kes mitte midagi ei oska ega viitsi?Mõni ikka peksab täiesti segast.
Kohe näha, et olete mingi kamp saamatuid, kes ise ei oska ega saa hakkama.
-
Külaline
Ei mingit mõnitamist isegi ei mõelnud. Vaid kas ise üldse midagi teed kodus? Olgu raha palju tahes.Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2026 20:58Miks mõnitad inimest, kel pole probleemi ka lihtsamate tööde eest võõrale maksta (masina paigaldus)? Kadedus?
-
Külaline
Ei proovi! Mu mehe käed ei ole p...sest välja kasvanud ja tal ei ole mitte mingi probleem selline lihtne liigutus ise ära teha.Guest kirjutas: ↑26 Mär 2026 21:27Ma ei ole see, kellele vastasid, aga foorumis passitud aeg on tasustatud. Kodus mingi masina lohistamine mitte, seega kui mulle ei meeldi, siis ma ei tee. Nii on lihtne elada, proovi ka.
-
Külaline
Jutt ei käi praegu vana masina utiliseerimisest. Loomulikult viib vana masina ära kuller, kes toob uue masina. Iga kuller siiski samas isikus san tehnik ei ole. Ja, kui oleks, siis mis mõte on lasta teha võõral tööd, mida sa ka ise oskaks teha?Guest kirjutas: ↑26 Mär 2026 21:31Ma ei saa aru, kuidas sa nii eluvõõras oled? Mitte mingi töömees ei tule siis, kui on aega, vaid ostan kodumasina koos vana äraveo ning uue tuppa tassimise ja paigaldusega. Kõik, finiito, kui tuleb, on kohe paigaldatud ning vana minema viidud ja utiliseeritud. Korraga, ühe ostuklikiga. Päriselt, mõni võtab vana selga, lohistab kuhugi tellitud bolt drive bussi ja viib kuhugi jäätmejaama?Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2026 21:14Sul pole meest ka, kes selle töö ära teeks? Elategi nii, et kojamees pühib maja ümbrust, koristaja koristab, pesunaine peseb pesu, kokk teeb kodus süüa, san tehnik ühendab pesumasinat jne?Guest kirjutas: ↑26 Mär 2026 21:01
Ei ole. Foorum on lõbus ajaviide, ma ei tööta 24/7/365. Mingite masinate remontimine ja paigaldamine ei ole mulle huvitav, ma ei viitsi sellist asja teha. Pesumasina paigaldamine ei ole minu jaoks lõbus ajaviide, sinu jaoks siis imselt on.
-
Külaline
Appi! Millest sa aru ei saa? Keegi ei oota kedagi, transport tuppa hõlmab ka paigaldust. Kas tuleb vennike koos pesumasina ja paigaldusega või ei tule nagunii. Kas sina teed kõik asjad ise, mida sa oskad?Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2026 21:40Ehk siis, su mehel ei ole piinlik, kui mingi võõras mees tuleb teie koju lihtsat liigutust tegema? Tööd, mida mees ise ka oskab? Ootate vbl mitu päeva, kuni mingi mehike saab tulla? Selle asemel, et see max poole tunni töö ise ära teha?Guest kirjutas: ↑26 Mär 2026 21:25Mingit tola, kes mängib arvutimängu, ma üldse oma koju ei lubaks. Ma pole koos mingi 18-aastasega muidugi ka vaid ikka mehega. Ma oskan ka igasuguseid asju, mis see nüüd tähendab, et pean neid seetõttu tegema ka?Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2026 20:50
Selles asi ongi, et iga mees oskab seda tööd teha, kui ta vähegi mees on. Milleks siis peaks mingi paigaldaja tellima? Oma mees mängib arvutimängu samal ajal, kui mingi teine mees tema kodus toimetab?
Vabandust, aga mis elu te küll elate? Või milleks te sellist meest küll kodus peate, kes mitte midagi ei oska ega viitsi?Mõni ikka peksab täiesti segast.
Kohe näha, et olete mingi kamp saamatuid, kes ise ei oska ega saa hakkama.
-
Külaline
Meil oleks nii:
Mina: Pesumasin ei tööta.
Mees: Aa, ok.
Hiljemalt sama päeva õhtul oleks masin kas korda tehtud või järgmisel päeval uus ostetud.
Loo lõpp.
Hiljemalt sama päeva õhtul oleks masin kas korda tehtud või järgmisel päeval uus ostetud.
Loo lõpp.
-
Külaline
Teate, mina, TA, olen küll saamatu. Siin on palju ägedamaid naisi. Need, kes ise ei tee, neil teevad mehed ja need, kel mehed ei tee, teevad ise. Väga tublid naised!
-
Külaline
Milleks? Sul on kahju maksta see mõnikümmend eurot, nagu päriselt? Nojah ma loen siit, et mõni peab ka taksoga sõitmist mingiks kalliks teenuseks ja luksuseks. Fakt on see, et Eestis on see pm ilma rahata. Mul on küll auto, aga linna teatrisse, kinno, restosse või külla ei lähe mitte kunagi oma autoga, sest taksoga on kordades odavam, kui parkida 6 eurot tund.Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2026 21:43Jutt ei käi praegu vana masina utiliseerimisest. Loomulikult viib vana masina ära kuller, kes toob uue masina. Iga kuller siiski samas isikus san tehnik ei ole. Ja, kui oleks, siis mis mõte on lasta teha võõral tööd, mida sa ka ise oskaks teha?Guest kirjutas: ↑26 Mär 2026 21:31Ma ei saa aru, kuidas sa nii eluvõõras oled? Mitte mingi töömees ei tule siis, kui on aega, vaid ostan kodumasina koos vana äraveo ning uue tuppa tassimise ja paigaldusega. Kõik, finiito, kui tuleb, on kohe paigaldatud ning vana minema viidud ja utiliseeritud. Korraga, ühe ostuklikiga. Päriselt, mõni võtab vana selga, lohistab kuhugi tellitud bolt drive bussi ja viib kuhugi jäätmejaama?Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2026 21:14
Sul pole meest ka, kes selle töö ära teeks? Elategi nii, et kojamees pühib maja ümbrust, koristaja koristab, pesunaine peseb pesu, kokk teeb kodus süüa, san tehnik ühendab pesumasinat jne?
-
Külaline
Loodan, et see mees oskab valida korraliku asja, mitte mingi odava 500 eur maksva junni, et lihtsalt teema listist maha saada.Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2026 22:17 Meil oleks nii:
Loo lõpp.
-
Külaline
Kas enamik poed pakuvad sellist teenust?Guest kirjutas: ↑26 Mär 2026 22:17Appi! Millest sa aru ei saa? Keegi ei oota kedagi, transport tuppa hõlmab ka paigaldust. Kas tuleb vennike koos pesumasina ja paigaldusega või ei tule nagunii. Kas sina teed kõik asjad ise, mida sa oskad?Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2026 21:40Ehk siis, su mehel ei ole piinlik, kui mingi võõras mees tuleb teie koju lihtsat liigutust tegema? Tööd, mida mees ise ka oskab? Ootate vbl mitu päeva, kuni mingi mehike saab tulla? Selle asemel, et see max poole tunni töö ise ära teha?Guest kirjutas: ↑26 Mär 2026 21:25
Mingit tola, kes mängib arvutimängu, ma üldse oma koju ei lubaks. Ma pole koos mingi 18-aastasega muidugi ka vaid ikka mehega. Ma oskan ka igasuguseid asju, mis see nüüd tähendab, et pean neid seetõttu tegema ka?Mõni ikka peksab täiesti segast.
Kohe näha, et olete mingi kamp saamatuid, kes ise ei oska ega saa hakkama.Issand, kui õudne elu.
Ja mis saab siis, kui eelnevalt pesumasinat pole olnud? Tõmbavad kraanid ka peale?
-
Külaline
Jah, ma teen kõik asjad, mida ma ise oskan teha, ise. Minu tööd ja tegemised ei sisalda ebamugavaid ja nõmedaid asju. Sellepärast ei ole mul ka probleemi ise asju teha. Pesumasinat ma ei vaheta ise, sest seni on selle töö ära teinud mees. Ilma nurisemiseta! Tema jaoks ei ole see mingi probleem.Guest kirjutas: ↑26 Mär 2026 22:17Appi! Millest sa aru ei saa? Keegi ei oota kedagi, transport tuppa hõlmab ka paigaldust. Kas tuleb vennike koos pesumasina ja paigaldusega või ei tule nagunii. Kas sina teed kõik asjad ise, mida sa oskad?Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2026 21:40Ehk siis, su mehel ei ole piinlik, kui mingi võõras mees tuleb teie koju lihtsat liigutust tegema? Tööd, mida mees ise ka oskab? Ootate vbl mitu päeva, kuni mingi mehike saab tulla? Selle asemel, et see max poole tunni töö ise ära teha?Guest kirjutas: ↑26 Mär 2026 21:25
Mingit tola, kes mängib arvutimängu, ma üldse oma koju ei lubaks. Ma pole koos mingi 18-aastasega muidugi ka vaid ikka mehega. Ma oskan ka igasuguseid asju, mis see nüüd tähendab, et pean neid seetõttu tegema ka?Mõni ikka peksab täiesti segast.
Kohe näha, et olete mingi kamp saamatuid, kes ise ei oska ega saa hakkama.Issand, kui õudne elu.
Imestan, et sina suudad tühise asja nii keeruliseks mõelda ja suureks puhuda. Ühtlasi saan aru, et sa leiad ka, et TA mees käitubki täiesti õigesti.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist