Minuarust oled küll asjalik naine.Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2026 22:35 Kas teie võtaksite omale sellise naise nagu mina, TA olen?
Mehe abi
-
Külaline
-
Külaline
50 eurot on mingi suur raha? Kas sa teed praegu nalja? Selle raha eest ei saa sa isegi poolt paaki kütust. Ahjaa, sul polegi autot, eks.Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2026 23:02Ei oska lugeda? Ma kirjutasin: Pool summast saab siit nimekirjast kohe maha kriipsutada. Ehk siis paigaldus ja pakendite äravedu on tööd, mida suudame ise teha. 50 eurot kohe maha lisakuludest.Guest kirjutas: ↑26 Mär 2026 22:58Kas sa siis lähed ise veel järgi ka? Väga õudne. Minu sprtautosse mingid masinad ei mahu ja ei taha isegi siis, kui mahuksid. Isegi rehve ei vea, selleks on rehvihotellid.Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2026 22:44
See ei ole mõnikümmend eurot. Kõiksugu lisakulud kokku on vöhemalt 100 eurot.
Transport 35 eurot (väljaspool Tallinnat rohkem)
Lihtpaigaldus 40 eurot
Utiliseerimine 20
Pakendite äravedu 10
Miks ma peaksin tahtma nii palju juurde maksta ühe tühise kodumasina ostu pärast? Pool summast saab siit nimekirjast kohe maha kriipsutada.
Meie viimane ost oli näiteks nõudepesumasin, mis saabus kell 18 õhtul. Ei tule sellisel kellaajal enam keegi midagi paigaldama. Ja ega soovinudki. Mees hakkas paigaldama ja töö käigus selgus, et uue masina voolik oli kaks korda lühem kui vana oma ja see ei ulatunud kuidagi kanalisatsioonini. Mees tõmbas jope selga ning läks kohe poodi. Ostis uue vooliku ja pool tundi hiljem oli masin üles seatud. Kui selline ootamatus selgub aga siis, kui töömehe tunnihind juba jookseb, siis ma küll ei kujuta ette, kuidas see asi oleks lahenenud ja kui palju oleks pidanud lõpuks talle maksma.
Minu arust on sinu elu väga õudne!
-
Külaline
Ja üks on veel - tädi, kes elab 300-ruuduses majas, kes on püsti rikas, kellel on 16 aastat noorem mees. See tädi ei unusta iialgi teistele meelde tuletamast, kui rikas ta on ja kui lollid ja vaesed kõik teised on.Guest kirjutas: ↑26 Mär 2026 23:04Siin foorumis on 3 vaimsete häiretega prouat. Esimene ootab igapäevaselt surma, ulub ja loeb minuteid. Teine kardab, et täiskasvanud lapsed lahkuvad kodunt ja ulub põrandal. Kolmas jahvatab mingist mehest ja majast ning topib oma luulusid igale poole.Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2026 22:55Räägi, mis sul kodus veel on!? 300-ruudune maja on, 16 aastat noorem mees.... Mis veel?Guest kirjutas: ↑26 Mär 2026 22:36
Leidub, aga tuleb maksta 1500-2500 per asi. Minu kodus pole ükski suur masin alla 15a teeninud. Jura kohvimasina annan ise iga 5a tagant ära, sest see lihtsalt ei lähegi kunagi katki ega vaja never mingit parandust. Sony telerid ja Bosch kodumasinad samuti, need annan lihtsalt mingi aja tagant ära.
-
Külaline
Vaata, muta, sinul on tõsine probleem ja see on juba naljast kaugel. Tegele oma asjadega.Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2026 23:09Ja üks on veel - tädi, kes elab 300-ruuduses majas, kes on püsti rikas, kellel on 16 aastat noorem mees. See tädi ei unusta iialgi teistele meelde tuletamast, kui rikas ta on ja kui lollid ja vaesed kõik teised on.Guest kirjutas: ↑26 Mär 2026 23:04Siin foorumis on 3 vaimsete häiretega prouat. Esimene ootab igapäevaselt surma, ulub ja loeb minuteid. Teine kardab, et täiskasvanud lapsed lahkuvad kodunt ja ulub põrandal. Kolmas jahvatab mingist mehest ja majast ning topib oma luulusid igale poole.Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2026 22:55
Räägi, mis sul kodus veel on!? 300-ruudune maja on, 16 aastat noorem mees.... Mis veel?
-
Külaline
Mingi troll oled ilmselt.Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2026 22:58Kas sa siis lähed ise veel järgi ka? Väga õudne. Minu sprtautosse mingid masinad ei mahu ja ei taha isegi siis, kui mahuksid. Isegi rehve ei vea, selleks on rehvihotellid.
Aga sportautosse ei mahu niisamagi lihtsalt inimenegi sisse istuma.
-
Külaline
Ma läheks igavusest hulluks, kui päev otsa peaks siin foorumis istuma ja tööd kunagi ei teeks.Guest kirjutas: ↑26 Mär 2026 23:06Kohe näha, et oled sotsiaaltoetuste saaja, mitte ettevõtjaKülaline kirjutas: ↑26 Mär 2026 23:00Mida tähendab, et foorumis passitud aeg on tasustatud?Guest kirjutas: ↑26 Mär 2026 21:27
Ma ei ole see, kellele vastasid, aga foorumis passitud aeg on tasustatud. Kodus mingi masina lohistamine mitte, seega kui mulle ei meeldi, siis ma ei tee. Nii on lihtne elada, proovi ka.![]()
Kas sinu arust ongi kaks varianti - ettevõtja või sotsiaaltoetuste saaja?
Mina puutun oma igapäevatöös kokku väga paljude erinevate ettevõtjatega ja pigem ütleksin, et sa oled rumal, kui arvad, et ettevõtlus tähendab igal juhul hea elujärje.
-
Külaline
Soovitan kaalust alla võtta, siis mahub nii naine, kui 105 kg kaaluv partner. Aga mida sina sportautodest tead, eksKülaline kirjutas: ↑26 Mär 2026 23:12Mingi troll oled ilmselt.Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2026 22:58Kas sa siis lähed ise veel järgi ka? Väga õudne. Minu sprtautosse mingid masinad ei mahu ja ei taha isegi siis, kui mahuksid. Isegi rehve ei vea, selleks on rehvihotellid.
Aga sportautosse ei mahu niisamagi lihtsalt inimenegi sisse istuma.
-
Külaline
Aga sa ikka ei rääkinud, kas sul on oma pepupühkija ka palgatud?Guest kirjutas: ↑26 Mär 2026 23:0850 eurot on mingi suur raha? Kas sa teed praegu nalja? Selle raha eest ei saa sa isegi poolt paaki kütust. Ahjaa, sul polegi autot, eks.Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2026 23:02Ei oska lugeda? Ma kirjutasin: Pool summast saab siit nimekirjast kohe maha kriipsutada. Ehk siis paigaldus ja pakendite äravedu on tööd, mida suudame ise teha. 50 eurot kohe maha lisakuludest.Guest kirjutas: ↑26 Mär 2026 22:58
Kas sa siis lähed ise veel järgi ka? Väga õudne. Minu sprtautosse mingid masinad ei mahu ja ei taha isegi siis, kui mahuksid. Isegi rehve ei vea, selleks on rehvihotellid.
-
Külaline
Aga rinnad?Guest kirjutas: ↑26 Mär 2026 23:13Soovitan kaalust alla võtta, siis mahub nii naine, kui 105 kg kaaluv partner. Aga mida sina sportautodest tead, eksKülaline kirjutas: ↑26 Mär 2026 23:12Mingi troll oled ilmselt.Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2026 22:58Kas sa siis lähed ise veel järgi ka? Väga õudne. Minu sprtautosse mingid masinad ei mahu ja ei taha isegi siis, kui mahuksid. Isegi rehve ei vea, selleks on rehvihotellid.
Aga sportautosse ei mahu niisamagi lihtsalt inimenegi sisse istuma.![]()
-
Külaline
Jah, ei tea ega tahagi teada.Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2026 23:13Aga mida sina sportautodest tead, ek
Minule on need vastu maad sõitvad pannid. Plärisevad ka veel. Sumbutajat enam ei jõuta osta.
-
Külaline
Mis rinnad? Tavaline 75B. Mehel pole rindu. Milline loll räägib sportautost ja rindadest?
-
Külaline
Ju hängid igapäevaselt ka omasugustega, seltsis segasem.
-
Külaline
Ikka omasuguste seas muidugi. Kõigil summutajad autodrl olemas.Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2026 23:17Ju hängid igapäevaselt ka omasugustega, seltsis segasem
-
Külaline
Ma katsusin su rumalust ignoreerida. Kuna tõid selle taas teemaks, siis ma ei oska tõesti vastata, ausalt öelda pole kunagi midagi nii rumalat küsitudki. Mõttekoht sinule, ära rohkem oma marki täis tee!Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2026 23:15Aga sa ikka ei rääkinud, kas sul on oma pepupühkija ka palgatud?Guest kirjutas: ↑26 Mär 2026 23:0850 eurot on mingi suur raha? Kas sa teed praegu nalja? Selle raha eest ei saa sa isegi poolt paaki kütust. Ahjaa, sul polegi autot, eks.Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2026 23:02 Ei oska lugeda? Ma kirjutasin: Pool summast saab siit nimekirjast kohe maha kriipsutada. Ehk siis paigaldus ja pakendite äravedu on tööd, mida suudame ise teha. 50 eurot kohe maha lisakuludest.
-
Külaline
Ma ei saa aru, miks sa siis seda tööd pead ise tegema, kui sul on kõikide teiste tegevuste jaoks töötajad palgatud?Guest kirjutas: ↑26 Mär 2026 23:20Ma katsusin su rumalust ignoreerida. Kuna tõid selle taas teemaks, siis ma ei oska tõesti vastata, ausalt öelda pole kunagi midagi nii rumalat küsitudki. Mõttekoht sinule, ära rohkem oma marki täis tee!
-
Külaline
Mis asi on see töö?Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2026 23:24Ma ei saa aru, miks sa siis seda tööd pead ise tegema, kui sul on kõikide teiste tegevuste jaoks töötajad palgatud?Guest kirjutas: ↑26 Mär 2026 23:20Ma katsusin su rumalust ignoreerida. Kuna tõid selle taas teemaks, siis ma ei oska tõesti vastata, ausalt öelda pole kunagi midagi nii rumalat küsitudki. Mõttekoht sinule, ära rohkem oma marki täis tee!Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2026 23:15
Aga sa ikka ei rääkinud, kas sul on oma pepupühkija ka palgatud?
-
Külaline
Miks need luulud on? Too kodanik ju ISE räägib väga põhjalikult ja detailselt oma rikkusest ja oma mehest. Vaatamata sellele, et foorumis on kasutajaid palju, on üsna narr on arvata, et seda inimest teistes teemades ära ei tunta. Jutt ja kõnemaneer on tal eranditult üks ja sama - kõik on lollid ja vaesed, tema on rikas ja ilus.Guest kirjutas: ↑26 Mär 2026 23:04Siin foorumis on 3 vaimsete häiretega prouat. Esimene ootab igapäevaselt surma, ulub ja loeb minuteid. Teine kardab, et täiskasvanud lapsed lahkuvad kodunt ja ulub põrandal. Kolmas jahvatab mingist mehest ja majast ning topib oma luulusid igale poole.Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2026 22:55Räägi, mis sul kodus veel on!? 300-ruudune maja on, 16 aastat noorem mees.... Mis veel?Guest kirjutas: ↑26 Mär 2026 22:36
Leidub, aga tuleb maksta 1500-2500 per asi. Minu kodus pole ükski suur masin alla 15a teeninud. Jura kohvimasina annan ise iga 5a tagant ära, sest see lihtsalt ei lähegi kunagi katki ega vaja never mingit parandust. Sony telerid ja Bosch kodumasinad samuti, need annan lihtsalt mingi aja tagant ära.
Milleks sellist asja tagasi ajada või hämada? Enamus foorumi püsikasutajaid tunneb selle Lillekese kohe ära. Ega tema juba enda upitamist ja teiste mõnitamist jäta...
-
Külaline
Noh, ikka see tagumise pool pühkimine. Ega sa sellist ebamugavat ja rõvedat tööd ju ise ometigi tee?Guest kirjutas: ↑26 Mär 2026 23:26Mis asi on see töö?Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2026 23:24Ma ei saa aru, miks sa siis seda tööd pead ise tegema, kui sul on kõikide teiste tegevuste jaoks töötajad palgatud?Guest kirjutas: ↑26 Mär 2026 23:20
Ma katsusin su rumalust ignoreerida. Kuna tõid selle taas teemaks, siis ma ei oska tõesti vastata, ausalt öelda pole kunagi midagi nii rumalat küsitudki. Mõttekoht sinule, ära rohkem oma marki täis tee!
-
Külaline
Mina ei ole mingist mehest mitte midagi näinud, üks häiritud naine hakkab iga kord, kui närvi läheb, jahuma mingitest kellegi teise 16 aastast noorematest meestest ja suurtest majadest, see on juba õuduseni tüütu. See kodanik on häirega, ma olen näinud seda kuude viisi. Tema põhiline jutt on, et keegi räägib konstantselt oma majast ja mehest, tõde on see, et ainus, kes sellest räägib, on tema. Skisofreenik?Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2026 23:28Miks need luulud on? Too kodanik ju ISE räägib väga põhjalikult ja detailselt oma rikkusest ja oma mehest. Vaatamata sellele, et foorumis on kasutajaid palju, on üsna narr on arvata, et seda inimest teistes teemades ära ei tunta. Jutt ja kõnemaneer on tal eranditult üks ja sama - kõik on lollid ja vaesed, tema on rikas ja ilus.Guest kirjutas: ↑26 Mär 2026 23:04Siin foorumis on 3 vaimsete häiretega prouat. Esimene ootab igapäevaselt surma, ulub ja loeb minuteid. Teine kardab, et täiskasvanud lapsed lahkuvad kodunt ja ulub põrandal. Kolmas jahvatab mingist mehest ja majast ning topib oma luulusid igale poole.Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2026 22:55
Räägi, mis sul kodus veel on!? 300-ruudune maja on, 16 aastat noorem mees.... Mis veel?
Milleks sellist asja tagasi ajada või hämada? Enamus foorumi püsikasutajaid tunneb selle Lillekese kohe ära. Ega tema juba enda upitamist ja teiste mõnitamist jäta...
-
Külaline
Siin teemas ei ole sa tõesti oma mehe vanusest rääkinud. See aga ei tähenda, et sa see sama tüüp pole.Guest kirjutas: ↑26 Mär 2026 23:34Mina ei ole mingist mehest mitte midagi näinud, üks häiritud naine hakkab iga kord, kui närvi läheb, jahuma mingitest kellegi teise 16 aastast noorematest meestest ja suurtest majadest, see on juba õuduseni tüütu. See kodanik on häirega, ma olen näinud seda kuude viisi. Tema põhiline jutt on, et keegi räägib konstantselt oma majast ja mehest, tõde on see, et ainus, kes sellest räägib, on tema. Skisofreenik?Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2026 23:28Miks need luulud on? Too kodanik ju ISE räägib väga põhjalikult ja detailselt oma rikkusest ja oma mehest. Vaatamata sellele, et foorumis on kasutajaid palju, on üsna narr on arvata, et seda inimest teistes teemades ära ei tunta. Jutt ja kõnemaneer on tal eranditult üks ja sama - kõik on lollid ja vaesed, tema on rikas ja ilus.Guest kirjutas: ↑26 Mär 2026 23:04
Siin foorumis on 3 vaimsete häiretega prouat. Esimene ootab igapäevaselt surma, ulub ja loeb minuteid. Teine kardab, et täiskasvanud lapsed lahkuvad kodunt ja ulub põrandal. Kolmas jahvatab mingist mehest ja majast ning topib oma luulusid igale poole.
Ah, või sul polegi maja? Heheee! Vaene oleeed!
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], Bing [Bot] ja 4 külalist