Neid korralikke asju on tänapäeval vähe. Kahjuks.Guest kirjutas: ↑26 Mär 2026 22:21Loodan, et see mees oskab valida korraliku asja, mitte mingi odava 500 eur maksva junni, et lihtsalt teema listist maha saada.Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2026 22:17 Meil oleks nii:
Mina: Pesumasin ei tööta.
Mees: Aa, ok.
Hiljemalt sama päeva õhtul oleks masin kas korda tehtud või järgmisel päeval uus ostetud.
Loo lõpp.
Mehe abi
-
Külaline
-
Külaline
Vastupidi, sina keerad tühised asjad suureks. Loomulikult käitub TA mees õigesti, tänapäeval kõpitseb ise vaid see, kes pole raha teenuse eest maksta.Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2026 22:26Jah, ma teen kõik asjad, mida ma ise oskan teha, ise. Minu tööd ja tegemised ei sisalda ebamugavaid ja nõmedaid asju. Sellepärast ei ole mul ka probleemi ise asju teha. Pesumasinat ma ei vaheta ise, sest seni on selle töö ära teinud mees. Ilma nurisemiseta! Tema jaoks ei ole see mingi probleem.Guest kirjutas: ↑26 Mär 2026 22:17Appi! Millest sa aru ei saa? Keegi ei oota kedagi, transport tuppa hõlmab ka paigaldust. Kas tuleb vennike koos pesumasina ja paigaldusega või ei tule nagunii. Kas sina teed kõik asjad ise, mida sa oskad?Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2026 21:40
Ehk siis, su mehel ei ole piinlik, kui mingi võõras mees tuleb teie koju lihtsat liigutust tegema? Tööd, mida mees ise ka oskab? Ootate vbl mitu päeva, kuni mingi mehike saab tulla? Selle asemel, et see max poole tunni töö ise ära teha?
Kohe näha, et olete mingi kamp saamatuid, kes ise ei oska ega saa hakkama.Issand, kui õudne elu.
Imestan, et sina suudad tühise asja nii keeruliseks mõelda ja suureks puhuda. Ühtlasi saan aru, et sa leiad ka, et TA mees käitubki täiesti õigesti.
Mis puutub sinusse, siis jah, oled vaene ja kooner. Meie elu on nii mugav, et ei pea mitte midagi tegema.
-
Külaline
Miks sa ei taha vastata küsimusele, et miks sa soovid sellise mehega koos olla? Kas tal on üldse mõni positiivne joon?Guest kirjutas: ↑26 Mär 2026 22:19 Teate, mina, TA, olen küll saamatu. Siin on palju ägedamaid naisi. Need, kes ise ei tee, neil teevad mehed ja need, kel mehed ei tee, teevad ise. Väga tublid naised!
-
Külaline
Leidub, aga tuleb maksta 1500-2500 per asi. Minu kodus pole ükski suur masin alla 15a teeninud. Jura kohvimasina annan ise iga 5a tagant ära, sest see lihtsalt ei lähegi kunagi katki ega vaja never mingit parandust. Sony telerid ja Bosch kodumasinad samuti, need annan lihtsalt mingi aja tagant ära.Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2026 22:28Neid korralikke asju on tänapäeval vähe. Kahjuks.Guest kirjutas: ↑26 Mär 2026 22:21Loodan, et see mees oskab valida korraliku asja, mitte mingi odava 500 eur maksva junni, et lihtsalt teema listist maha saada.Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2026 22:17 Meil oleks nii:
Mina: Pesumasin ei tööta.
Mees: Aa, ok.
Hiljemalt sama päeva õhtul oleks masin kas korda tehtud või järgmisel päeval uus ostetud.
Loo lõpp.
-
Külaline
Mina valin ikka kõige odavama. Kallimat junni pole mõtet osta. Pesu pesevad mõlemad.Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2026 22:21Loodan, et see mees oskab valida korraliku asja, mitte mingi odava 500 eur maksva junni, et lihtsalt teema listist maha saada.
-
Külaline
See ei ole mõnikümmend eurot. Kõiksugu lisakulud kokku on vöhemalt 100 eurot.Guest kirjutas: ↑26 Mär 2026 22:20Milleks? Sul on kahju maksta see mõnikümmend eurot, nagu päriselt? Nojah ma loen siit, et mõni peab ka taksoga sõitmist mingiks kalliks teenuseks ja luksuseks. Fakt on see, et Eestis on see pm ilma rahata. Mul on küll auto, aga linna teatrisse, kinno, restosse või külla ei lähe mitte kunagi oma autoga, sest taksoga on kordades odavam, kui parkida 6 eurot tund.Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2026 21:43Jutt ei käi praegu vana masina utiliseerimisest. Loomulikult viib vana masina ära kuller, kes toob uue masina. Iga kuller siiski samas isikus san tehnik ei ole. Ja, kui oleks, siis mis mõte on lasta teha võõral tööd, mida sa ka ise oskaks teha?Guest kirjutas: ↑26 Mär 2026 21:31
Ma ei saa aru, kuidas sa nii eluvõõras oled? Mitte mingi töömees ei tule siis, kui on aega, vaid ostan kodumasina koos vana äraveo ning uue tuppa tassimise ja paigaldusega. Kõik, finiito, kui tuleb, on kohe paigaldatud ning vana minema viidud ja utiliseeritud. Korraga, ühe ostuklikiga. Päriselt, mõni võtab vana selga, lohistab kuhugi tellitud bolt drive bussi ja viib kuhugi jäätmejaama?
Transport 35 eurot (väljaspool Tallinnat rohkem)
Lihtpaigaldus 40 eurot
Utiliseerimine 20
Pakendite äravedu 10
Miks ma peaksin tahtma nii palju juurde maksta ühe tühise kodumasina ostu pärast? Pool summast saab siit nimekirjast kohe maha kriipsutada.
Meie viimane ost oli näiteks nõudepesumasin, mis saabus kell 18 õhtul. Ei tule sellisel kellaajal enam keegi midagi paigaldama. Ja ega soovinudki. Mees hakkas paigaldama ja töö käigus selgus, et uue masina voolik oli kaks korda lühem kui vana oma ja see ei ulatunud kuidagi kanalisatsioonini. Mees tõmbas jope selga ning läks kohe poodi. Ostis uue vooliku ja pool tundi hiljem oli masin üles seatud. Kui selline ootamatus selgub aga siis, kui töömehe tunnihind juba jookseb, siis ma küll ei kujuta ette, kuidas see asi oleks lahenenud ja kui palju oleks pidanud lõpuks talle maksma.
-
Külaline
Palju sa oma pepu-pühkijale maksad? Nii rõvedat asja sa ju ometi ise ei tee?Guest kirjutas: ↑26 Mär 2026 22:34Vastupidi, sina keerad tühised asjad suureks. Loomulikult käitub TA mees õigesti, tänapäeval kõpitseb ise vaid see, kes pole raha teenuse eest maksta.Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2026 22:26Jah, ma teen kõik asjad, mida ma ise oskan teha, ise. Minu tööd ja tegemised ei sisalda ebamugavaid ja nõmedaid asju. Sellepärast ei ole mul ka probleemi ise asju teha. Pesumasinat ma ei vaheta ise, sest seni on selle töö ära teinud mees. Ilma nurisemiseta! Tema jaoks ei ole see mingi probleem.Guest kirjutas: ↑26 Mär 2026 22:17
Appi! Millest sa aru ei saa? Keegi ei oota kedagi, transport tuppa hõlmab ka paigaldust. Kas tuleb vennike koos pesumasina ja paigaldusega või ei tule nagunii. Kas sina teed kõik asjad ise, mida sa oskad?Issand, kui õudne elu.
Imestan, et sina suudad tühise asja nii keeruliseks mõelda ja suureks puhuda. Ühtlasi saan aru, et sa leiad ka, et TA mees käitubki täiesti õigesti.
Mis puutub sinusse, siis jah, oled vaene ja kooner. Meie elu on nii mugav, et ei pea mitte midagi tegema.
-
Külaline
Kuidas me saame seda mitte millegi põhjal otsustada? Oma meest sa kirjeldasid piisavalt põhjalikult, et temast omad järeldused teha. Kui sina selline ludri ei ole, siis ma ei saa küll aru, miks sa peaksid alaväärne naine olema.Guest kirjutas: ↑26 Mär 2026 22:35 Kas teie võtaksite omale sellise naise nagu mina, TA olen?
Mul on tunne, et sul on kodus mingid asjad väga paigast ära. Kas su mees mõnitab, alandab ja halvustab sind? Miks sa oled nii allaheitlik? Kogu sinu jutust kumab läbi, et pead enda alaväärseks ja kehvaks naiseks. Miks?
-
Külaline
Siit moraal ja soovitus teistele naistele: ärge võtke endale 16 aastat nooremat meest nagu see kommenteerija. Sellised mehed ei mõista mitte midagi teha. Kubetavad diivanil samal ajal, kui teine mees nende majapidamises lihtsat liigutust teeb.Guest kirjutas: ↑26 Mär 2026 22:34Vastupidi, sina keerad tühised asjad suureks. Loomulikult käitub TA mees õigesti, tänapäeval kõpitseb ise vaid see, kes pole raha teenuse eest maksta.Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2026 22:26Jah, ma teen kõik asjad, mida ma ise oskan teha, ise. Minu tööd ja tegemised ei sisalda ebamugavaid ja nõmedaid asju. Sellepärast ei ole mul ka probleemi ise asju teha. Pesumasinat ma ei vaheta ise, sest seni on selle töö ära teinud mees. Ilma nurisemiseta! Tema jaoks ei ole see mingi probleem.Guest kirjutas: ↑26 Mär 2026 22:17
Appi! Millest sa aru ei saa? Keegi ei oota kedagi, transport tuppa hõlmab ka paigaldust. Kas tuleb vennike koos pesumasina ja paigaldusega või ei tule nagunii. Kas sina teed kõik asjad ise, mida sa oskad?Issand, kui õudne elu.
-
Külaline
Arvad et TA mees maksab ise?Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2026 22:34Loomulikult käitub TA mees õigesti, tänapäeval kõpitseb ise vaid see, kes pole raha teenuse eest maksta.
Mul oleks maksta teenuse eest, aga vat teen ise. Sest ma oskan ja saan tehtud selle väikse asja.
Teenuse eest maksavad need kes ise ei saa teha või ei oska teha.
-
Külaline
Räägi, mis sul kodus veel on!? 300-ruudune maja on, 16 aastat noorem mees.... Mis veel?Guest kirjutas: ↑26 Mär 2026 22:36Leidub, aga tuleb maksta 1500-2500 per asi. Minu kodus pole ükski suur masin alla 15a teeninud. Jura kohvimasina annan ise iga 5a tagant ära, sest see lihtsalt ei lähegi kunagi katki ega vaja never mingit parandust. Sony telerid ja Bosch kodumasinad samuti, need annan lihtsalt mingi aja tagant ära.
-
Külaline
Täpselt nii see on! Need inimesed ise lihtsalt ei oska teha. Siis patravad mingist oma ajast ja mugavusest.
-
Külaline
Kas sa siis lähed ise veel järgi ka? Väga õudne. Minu sprtautosse mingid masinad ei mahu ja ei taha isegi siis, kui mahuksid. Isegi rehve ei vea, selleks on rehvihotellid.Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2026 22:44See ei ole mõnikümmend eurot. Kõiksugu lisakulud kokku on vöhemalt 100 eurot.Guest kirjutas: ↑26 Mär 2026 22:20Milleks? Sul on kahju maksta see mõnikümmend eurot, nagu päriselt? Nojah ma loen siit, et mõni peab ka taksoga sõitmist mingiks kalliks teenuseks ja luksuseks. Fakt on see, et Eestis on see pm ilma rahata. Mul on küll auto, aga linna teatrisse, kinno, restosse või külla ei lähe mitte kunagi oma autoga, sest taksoga on kordades odavam, kui parkida 6 eurot tund.Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2026 21:43
Jutt ei käi praegu vana masina utiliseerimisest. Loomulikult viib vana masina ära kuller, kes toob uue masina. Iga kuller siiski samas isikus san tehnik ei ole. Ja, kui oleks, siis mis mõte on lasta teha võõral tööd, mida sa ka ise oskaks teha?
Lihtpaigaldus 40 eurot
Utiliseerimine 20
Pakendite äravedu 10
Miks ma peaksin tahtma nii palju juurde maksta ühe tühise kodumasina ostu pärast? Pool summast saab siit nimekirjast kohe maha kriipsutada.
Meie viimane ost oli näiteks nõudepesumasin, mis saabus kell 18 õhtul. Ei tule sellisel kellaajal enam keegi midagi paigaldama. Ja ega soovinudki. Mees hakkas paigaldama ja töö käigus selgus, et uue masina voolik oli kaks korda lühem kui vana oma ja see ei ulatunud kuidagi kanalisatsioonini. Mees tõmbas jope selga ning läks kohe poodi. Ostis uue vooliku ja pool tundi hiljem oli masin üles seatud. Kui selline ootamatus selgub aga siis, kui töömehe tunnihind juba jookseb, siis ma küll ei kujuta ette, kuidas see asi oleks lahenenud ja kui palju oleks pidanud lõpuks talle maksma.
-
Külaline
Mida tähendab, et foorumis passitud aeg on tasustatud?Guest kirjutas: ↑26 Mär 2026 21:27Ma ei ole see, kellele vastasid, aga foorumis passitud aeg on tasustatud. Kodus mingi masina lohistamine mitte, seega kui mulle ei meeldi, siis ma ei tee. Nii on lihtne elada, proovi ka.
-
Külaline
Mina mingeid meeste vanuseid tuvastada ei suutnud, aga sinu kube sügeleb nähtavasti jõuliseltKülaline kirjutas: ↑26 Mär 2026 22:50Siit moraal ja soovitus teistele naistele: ärge võtke endale 16 aastat nooremat meest nagu see kommenteerija. Sellised mehed ei mõista mitte midagi teha. Kubetavad diivanil samal ajal, kui teine mees nende majapidamises lihtsat liigutust teeb.Guest kirjutas: ↑26 Mär 2026 22:34Vastupidi, sina keerad tühised asjad suureks. Loomulikult käitub TA mees õigesti, tänapäeval kõpitseb ise vaid see, kes pole raha teenuse eest maksta.Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2026 22:26
Jah, ma teen kõik asjad, mida ma ise oskan teha, ise. Minu tööd ja tegemised ei sisalda ebamugavaid ja nõmedaid asju. Sellepärast ei ole mul ka probleemi ise asju teha. Pesumasinat ma ei vaheta ise, sest seni on selle töö ära teinud mees. Ilma nurisemiseta! Tema jaoks ei ole see mingi probleem.
-
Külaline
Ei oska lugeda? Ma kirjutasin: Pool summast saab siit nimekirjast kohe maha kriipsutada. Ehk siis paigaldus ja pakendite äravedu on tööd, mida suudame ise teha. 50 eurot kohe maha lisakuludest.Guest kirjutas: ↑26 Mär 2026 22:58Kas sa siis lähed ise veel järgi ka? Väga õudne. Minu sprtautosse mingid masinad ei mahu ja ei taha isegi siis, kui mahuksid. Isegi rehve ei vea, selleks on rehvihotellid.Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2026 22:44See ei ole mõnikümmend eurot. Kõiksugu lisakulud kokku on vöhemalt 100 eurot.Guest kirjutas: ↑26 Mär 2026 22:20
Milleks? Sul on kahju maksta see mõnikümmend eurot, nagu päriselt? Nojah ma loen siit, et mõni peab ka taksoga sõitmist mingiks kalliks teenuseks ja luksuseks. Fakt on see, et Eestis on see pm ilma rahata. Mul on küll auto, aga linna teatrisse, kinno, restosse või külla ei lähe mitte kunagi oma autoga, sest taksoga on kordades odavam, kui parkida 6 eurot tund.
Lihtpaigaldus 40 eurot
Utiliseerimine 20
Pakendite äravedu 10
Minu arust on sinu elu väga õudne!
-
Külaline
Selle sportautoga ja "kodumasinad alates 1500 eurot" tädi mees on 16 aastat noorem. Ta kuulutab seda pea igas võimalikus teemas. Nii nagu sedagi, kui tohutult rikas ta on. Ja kui lollid ja vaesed kõik teised on.Guest kirjutas: ↑26 Mär 2026 23:00Mina mingeid meeste vanuseid tuvastada ei suutnud, aga sinu kube sügeleb nähtavasti jõuliseltKülaline kirjutas: ↑26 Mär 2026 22:50Siit moraal ja soovitus teistele naistele: ärge võtke endale 16 aastat nooremat meest nagu see kommenteerija. Sellised mehed ei mõista mitte midagi teha. Kubetavad diivanil samal ajal, kui teine mees nende majapidamises lihtsat liigutust teeb.Guest kirjutas: ↑26 Mär 2026 22:34
Vastupidi, sina keerad tühised asjad suureks. Loomulikult käitub TA mees õigesti, tänapäeval kõpitseb ise vaid see, kes pole raha teenuse eest maksta.
Mis puutub sinusse, siis jah, oled vaene ja kooner. Meie elu on nii mugav, et ei pea mitte midagi tegema.![]()
-
Külaline
Siin foorumis on 3 vaimsete häiretega prouat. Esimene ootab igapäevaselt surma, ulub ja loeb minuteid. Teine kardab, et täiskasvanud lapsed lahkuvad kodunt ja ulub põrandal. Kolmas jahvatab mingist mehest ja majast ning topib oma luulusid igale poole.Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2026 22:55Räägi, mis sul kodus veel on!? 300-ruudune maja on, 16 aastat noorem mees.... Mis veel?Guest kirjutas: ↑26 Mär 2026 22:36Leidub, aga tuleb maksta 1500-2500 per asi. Minu kodus pole ükski suur masin alla 15a teeninud. Jura kohvimasina annan ise iga 5a tagant ära, sest see lihtsalt ei lähegi kunagi katki ega vaja never mingit parandust. Sony telerid ja Bosch kodumasinad samuti, need annan lihtsalt mingi aja tagant ära.
-
Külaline
Kohe näha, et oled sotsiaaltoetuste saaja, mitte ettevõtjaKülaline kirjutas: ↑26 Mär 2026 23:00Mida tähendab, et foorumis passitud aeg on tasustatud?Guest kirjutas: ↑26 Mär 2026 21:27Ma ei ole see, kellele vastasid, aga foorumis passitud aeg on tasustatud. Kodus mingi masina lohistamine mitte, seega kui mulle ei meeldi, siis ma ei tee. Nii on lihtne elada, proovi ka.Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2026 20:53
Aga kuskil foorumis passida... siis ei ole oma ajast kahju?
Rumal jutt!
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 3 külalist