Toimiv kooselu

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Olen elanud koos ja olen elanud visiitsuhtes. Iga kell eelistan alaliselt koos elada.

Ei mõista seda osade inimeste juttu, et ei taha midagi enam kooselust kuulda. Samuti ka seda, et üksiolemine on luksus... Usun, et mõnele inimesele niimoodi sobib, aga et see peaks kõikidele meeldima - kui nad vaid saaksid seda kogeda - nagu sina arvad, siis seda juttu ma ei usu. Pigem jätab selline iga hinna eest oma elu palju õigemaks ja paremaks pidamine mulje, et inimesel kuskilt pigistab. Mis paneb vägisi arvama, et siin võib tegu olla hoopis hapude viinamarjadega - tahaks küll, aga mingil põhjusel ei saa. Näiteks, mees ei taha, äkki on mees hoopis kooselus kellegi teisega vmt...

Sorry, lihtsalt jääb selline mulje.
Kindel see, kadedad on, mis muud. Et sina said mehele ja nemad ei saanud. Loomulikult. Selline asi pole lihtsalt võimalik, et mõni tahabki üksi elada, pigem ikka keegi teda ei taha. Mina jälle imestan sellist mõtteviisi, nagu sinul on.
Külaline

Guest kirjutas: 24 Mär 2026 23:27
Guest kirjutas: 24 Mär 2026 16:38
Külaline kirjutas: 23 Mär 2026 22:03Jah, seda ma ütlengi, et selle taga on mingi põhjus (ilmselt halb kogemus), kui inimesele tundub, et visiitkooselu, või hoopis elu üksinda, on kõige parem suhtevorm.
Ära üldista.
Mina ei üldista! Mina aktsepteerin, et on olemas erinevaid suhtevorme - nii püsivat kooselu kui ka visiitkooselu. Sina lendasid teemasse ja kukkusid patrama, et ainuõige suhtevorm on visiitabielu. Ja et kõik need, kes elavad alaliselt koos, lihtsalt ei tea, mis tegelikult on hea.
Jeerum, siis on palju vastajaid, mitte ainult sina ja mina. Mina ei lennanud kuhugi, mu eelmine kommentaar siin teemas oli esimene ja see praegune on teine.
Üldistad küll, väites, et üksielamise eelistamise taga 'on mingi põhjus (ilmselt halb kogemus), kui inimesele tundub, et visiitkooselu või elu üksinda on kõige parem suhtevorm'. Need on ju sinu sõnad ja see on üldistamine. Otsid vägisi ja jõuga ikka põhjust, et miks inimene tahab üksi elada. Et ta lihtsalt tahab ja et nii on mõnus ka ilma eelneva mingi halva kogemuseta, see sulle ei sobi, peab ikka olema PÕHJUS. Oletad, sildistad ja oled eelarvamuslik.
Külaline

Jälle see - tee ka sina nii nagu mina. Isegi kui inimene kirjutab oma lauses "mina- mulle" rasvaselt punaste trükitähtedega, ei saa ikka mõni aru, et ta räägib endast, enda soovidest ja teised tehku nii nagu neile sobib. Ei tohi enam oma arvamusega teemasse lennata.
Külaline

Guest kirjutas: 25 Mär 2026 07:21 Jälle see - tee ka sina nii nagu mina. Isegi kui inimene kirjutab oma lauses "mina- mulle" rasvaselt punaste trükitähtedega, ei saa ikka mõni aru, et ta räägib endast, enda soovidest ja teised tehku nii nagu neile sobib. Ei tohi enam oma arvamusega teemasse lennata.
Ma ei saanud aru, kummale poolele sa praegu vihjasid, aga see visiitsuhtes olen kodanik ju üritas teistele selgeks teha, et visiitsuhe on ainuvõimalik lahendus. Need naised, kes meestega koos elavad, lihtsalt ei ole head asja saanud ja sellepärast ei tea, et see on ideaalne elu.

Seega, see inimene nüüd küll ei kirjutanud ainult enda eelistusest, vaid viitas kaude rumalatele naistele, kes pole veel head ja õiget avastanud.
Külaline

Guest kirjutas: 24 Mär 2026 20:33
Külaline kirjutas: 23 Mär 2026 22:03
Guest kirjutas: 23 Mär 2026 21:51

Mina mõistan seda. Sest, kui on halb kooselu olnud, siis ongi rakse uskuda, et võib olla ka normaalseid partnereid, kellega kooselu ei ole üks häda ja viletsus.
Nimelt ma ise olen näide. Mul ilmselt on nii suur trauma halvast kooslusest, et hetkel jookseb mul 4s üksik aasta ja hetkel veel ei taha ka mitte üht püsivat meest oma ellu. Sain just 37. Esimene ja pikk kooselu kestis 12a. Miks nii kaua- no seda teavad vägivaldsetes oludes olnud kaaslased. Ju ma siis pole seda õiget oma inimest kohanud veel, kelle olen uuesti nõus oma ellu päriselt laskma. Nüüd ma olen lihtsalt üliettevaatlik, targem ja kui ma tunnen, et pole päris õige, siis nii ka on.
Jah, seda ma ütlengi, et selle taga on mingi põhjus (ilmselt halb kogemus), kui inimesele tundub, et visiitkooselu, või hoopis elu üksinda, on kõige parem suhtevorm.
Jah, seda ma ütlengi, et selle taga on mingi põhjus, kui inimesele tundub, et üksi pole ta mitte keegi ja elu saab olla täiuslik ainult mehelõhnaga.
Mina saan sinust aru küll! Kui sinu mehed on olnud sellised töllid, kes teevad vaid lõhna majja, siis ma ka ei tahaks nendega koos elada. Kõikidel naistel ei ole jällegi nii halvasti läinud ning neil on normaalsed mehed, kes ei haise ja kellega on koos elada suur rõõm ja lust. Lisaks ei ole nad kasutud töllid.
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Külaline kirjutas: 25 Mär 2026 08:23
Guest kirjutas: 25 Mär 2026 07:21 Jälle see - tee ka sina nii nagu mina. Isegi kui inimene kirjutab oma lauses "mina- mulle" rasvaselt punaste trükitähtedega, ei saa ikka mõni aru, et ta räägib endast, enda soovidest ja teised tehku nii nagu neile sobib. Ei tohi enam oma arvamusega teemasse lennata.
Ma ei saanud aru, kummale poolele sa praegu vihjasid, aga see visiitsuhtes olen kodanik ju üritas teistele selgeks teha, et visiitsuhe on ainuvõimalik lahendus. Need naised, kes meestega koos elavad, lihtsalt ei ole head asja saanud ja sellepärast ei tea, et see on ideaalne elu.

Seega, see inimene nüüd küll ei kirjutanud ainult enda eelistusest, vaid viitas kaude rumalatele naistele, kes pole veel head ja õiget avastanud.
Eks siin kumab ka läbi mina - mulle, kui inimene leiab, et tema arvamus on ainuvõimalik lahendus. Inimene peab ju millessegi uskuma, eks ta enda valikutesse siis usub, et need õiged on. Eks tal on õigus teisi nii targaks kui ka rumalaks pidada. Mina ei saanud aru, et inimene visiitsuhet ka teiste jaoks ainuõigeks kooselu vormiks peab, ta rääkis ikka enda eest. Mina ka leian, et visiitsuhe on mugavam, vahepeal puhkad (introvert), siis nädalalõpus suhtled, siis jälle laed akusid.. Kellele sobib muud moodi, lasku käia, keegi kätt ette ei pane.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Mär 2026 08:26
Guest kirjutas: 24 Mär 2026 20:33
Külaline kirjutas: 23 Mär 2026 22:03

Jah, seda ma ütlengi, et selle taga on mingi põhjus (ilmselt halb kogemus), kui inimesele tundub, et visiitkooselu, või hoopis elu üksinda, on kõige parem suhtevorm.
Jah, seda ma ütlengi, et selle taga on mingi põhjus, kui inimesele tundub, et üksi pole ta mitte keegi ja elu saab olla täiuslik ainult mehelõhnaga.
Mina saan sinust aru küll! Kui sinu mehed on olnud sellised töllid, kes teevad vaid lõhna majja, siis ma ka ei tahaks nendega koos elada. Kõikidel naistel ei ole jällegi nii halvasti läinud ning neil on normaalsed mehed, kes ei haise ja kellega on koos elada suur rõõm ja lust. Lisaks ei ole nad kasutud töllid.
Tõenäoliselt on sul lugemispuue, aga visiitelus elatakse koos 3 päeva. Visiitkooselus on nii vaba olemise kui ka kooselu rõõmud. Visiitkooselu harrastataksegi normaalsete meestega, muidu oldaks vaba.
Külaline

Guest kirjutas: 25 Mär 2026 08:23

Ma küll midagi sellist välja ei lugenud tollest jutust.
taivopalm
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas taivopalm »

Külaline kirjutas: 25 Mär 2026 09:12Tõenäoliselt on sul lugemispuue, aga visiitelus elatakse koos 3 päeva. Visiitkooselus on nii vaba olemise kui ka kooselu rõõmud.
Kõvemad mehed jõuavad isegi mitut visiitsuhet korraga pidada. Üks tore telesari on sellest kunagi tehtud.
https://jupiter.err.ee/1608476432/minu-mehe-naine
Külaline

taivopalm kirjutas: 25 Mär 2026 14:08
Külaline kirjutas: 25 Mär 2026 09:12Tõenäoliselt on sul lugemispuue, aga visiitelus elatakse koos 3 päeva. Visiitkooselus on nii vaba olemise kui ka kooselu rõõmud.
Kõvemad mehed jõuavad isegi mitut visiitsuhet korraga pidada. Üks tore telesari on sellest kunagi tehtud.
Nooh, see, kes soovib armukest pidada, teeb seda 24/7 kooselu puhul sama edukalt.
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 25 Mär 2026 08:54
Külaline kirjutas: 25 Mär 2026 08:23

Eks siin kumab ka läbi mina - mulle, kui inimene leiab, et tema arvamus on ainuvõimalik lahendus. Inimene peab ju millessegi uskuma, eks ta enda valikutesse siis usub, et need õiged on. Eks tal on õigus teisi nii targaks kui ka rumalaks pidada. Mina ei saanud aru, et inimene visiitsuhet ka teiste jaoks ainuõigeks kooselu vormiks peab, ta rääkis ikka enda eest. Mina ka leian, et visiitsuhe on mugavam, vahepeal puhkad (introvert), siis nädalalõpus suhtled, siis jälle laed akusid.. Kellele sobib muud moodi, lasku käia, keegi kätt ette ei pane.
Sul endal ei ole ju mitte mingit kooselu kogemust. Seega, ainult oletad ja arvad. Võrdlusmoment puudub.
Külaline

Ilmselt need paljud visiitelud põhinevadki sellel, et vahepeal elab mees mõne teise naise juures.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Mär 2026 19:10
Ilmselt need paljud visiitelud põhinevadki sellel, et vahepeal elab mees mõne teise naise juures.
Kui võtad endale kodutu mehe, eks see nii peab olema tõesti.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist