Toimiv kooselu
Toimiv kooselu
No miks suhe toimib? Et kaaslase vead sobivad, et rahulikult saate probleeme lahendatud, et võtate nö lõdvalt, vms? Mida arvate, miks te koos püsite?
-
Külaline
Olen rõõmsameelne, seksin kui vaja, hoian mehel kõhu täis. Vaatan jalkat, rallit ja muud sporti. Ei shoppa suht üldse. Hoian ennast ilusana ka odava raha eest. Ah jaa, teen ka aiatöid, kaevan maad ja tassin puid. Ja mitte selle pärast, et mees ei tee,vaid teeb see, kellel hetkel aega on. Kui mees ehitab kuuri, siis mina kaevan maad näitaks.
-
Külaline
Mees on mu elu armastus ja parim sõber samal ajal. Loomulikult lepin tema veidrustega, paistab, et tema minu omadega ka. Nagu sõprade puhul ikka. Süüa ma näiteks samas kodus üldse ei tee, kui keegi teeb, siis mees. Seks on siis, kui mõlemal isu.
-
Külaline
Eriti positiivselt just ei kõla. Umbes nii, et rahuldan siin mehe vajadusi ja teenin teda. Aga mis sa ise tahad või mida soovid, sellest mitte ühtki sõna.Guest kirjutas: ↑14 Mär 2026 13:56 Olen rõõmsameelne, seksin kui vaja, hoian mehel kõhu täis. Vaatan jalkat, rallit ja muud sporti. Ei shoppa suht üldse. Hoian ennast ilusana ka odava raha eest. Ah jaa, teen ka aiatöid, kaevan maad ja tassin puid. Ja mitte selle pärast, et mees ei tee,vaid teeb see, kellel hetkel aega on. Kui mees ehitab kuuri, siis mina kaevan maad näitaks.
-
Külaline
Võin öelda, mis ma tahan. Tahan rahulikku ja stabiilset elu. Et kõik kulgeks võimalikult muretult ja rõõmsalt. Loomulikult elu nii ei lähe. Ikka tulevad mured ja jamad sisse, kas siis lastega või lähedastega. Aga teen, mis minu võimuses, et ei oleks minu ja mehe vahel mõttetuid hõõrumisi. Mul mees ka selline rahumeelne. Ei ole sõjakas ja ähvardav. Siit ka see mõtteviis, et kui mehel on kõht täis, voodielu ok ja naine rahumeelne, siis võib kooselu pikaks kujuneda.Külaline kirjutas: ↑14 Mär 2026 15:09Eriti positiivselt just ei kõla. Umbes nii, et rahuldan siin mehe vajadusi ja teenin teda. Aga mis sa ise tahad või mida soovid, sellest mitte ühtki sõna.Guest kirjutas: ↑14 Mär 2026 13:56 Olen rõõmsameelne, seksin kui vaja, hoian mehel kõhu täis. Vaatan jalkat, rallit ja muud sporti. Ei shoppa suht üldse. Hoian ennast ilusana ka odava raha eest. Ah jaa, teen ka aiatöid, kaevan maad ja tassin puid. Ja mitte selle pärast, et mees ei tee,vaid teeb see, kellel hetkel aega on. Kui mees ehitab kuuri, siis mina kaevan maad näitaks.
-
Külaline
Koos elatud 19 aastaga on tekkinud harjumus ja veendumus, et igal inimesel on oma vead (Mul endal ka, nimelt olen liiga täiuslik). Mu kaaslane on hea abikaasa ja isa hoolimata sellest, et ta vahel on onuheino, mōnikord napsutab, ja teeb liiga palju tööd jms.
Olen ka karjaloom, hea on teise täiskasvanud inimesega maailma asju arutada ja pikkadel pimedatel ohtutel mitte üksi olla. Igal õhtul saame söögilauas kokku koos mehe ka lastega ning see loob omamoodi rutiini ja turvalisuse. Koik muu kaasnev on puhas boonus.
Olen ka karjaloom, hea on teise täiskasvanud inimesega maailma asju arutada ja pikkadel pimedatel ohtutel mitte üksi olla. Igal õhtul saame söögilauas kokku koos mehe ka lastega ning see loob omamoodi rutiini ja turvalisuse. Koik muu kaasnev on puhas boonus.
-
Külaline
Mis punase pöidlapanijale ei meeldi? Huvi pärast küsin.Külaline kirjutas: ↑14 Mär 2026 16:13Võin öelda, mis ma tahan. Tahan rahulikku ja stabiilset elu. Et kõik kulgeks võimalikult muretult ja rõõmsalt. Loomulikult elu nii ei lähe. Ikka tulevad mured ja jamad sisse, kas siis lastega või lähedastega. Aga teen, mis minu võimuses, et ei oleks minu ja mehe vahel mõttetuid hõõrumisi. Mul mees ka selline rahumeelne. Ei ole sõjakas ja ähvardav. Siit ka see mõtteviis, et kui mehel on kõht täis, voodielu ok ja naine rahumeelne, siis võib kooselu pikaks kujuneda.
-
Külaline
Lihtsalt ebameeldiv lugeda, et naised ise kultiveerivad ikka seda mõtteviisi, et naine on teenindav personal, kes peab kotte tühjendama ja süüa ette laduma. Ega muud ei oska nagu tahtagi. Kooselu pole partnerlus, vaid olen teenija, siis ei jaluta mees minema. Ikka mees valib, kas tema on selles peres või jalutab ära. See seksi andmise jutt on nii ebameeldiv lugeda.Guest kirjutas: ↑14 Mär 2026 16:45Mis punase pöidlapanijale ei meeldi? Huvi pärast küsin.Külaline kirjutas: ↑14 Mär 2026 16:13Võin öelda, mis ma tahan. Tahan rahulikku ja stabiilset elu. Et kõik kulgeks võimalikult muretult ja rõõmsalt. Loomulikult elu nii ei lähe. Ikka tulevad mured ja jamad sisse, kas siis lastega või lähedastega. Aga teen, mis minu võimuses, et ei oleks minu ja mehe vahel mõttetuid hõõrumisi. Mul mees ka selline rahumeelne. Ei ole sõjakas ja ähvardav. Siit ka see mõtteviis, et kui mehel on kõht täis, voodielu ok ja naine rahumeelne, siis võib kooselu pikaks kujuneda.
-
Külaline
Mind ka huvitab, mis ei meeldi. Normaalne inimene selline naine. Ma ei tea kas neid asju mehe pärast teed, mina teen seepärast, et ma olengi selline ja tahan teha.Guest kirjutas: ↑14 Mär 2026 16:45Mis punase pöidlapanijale ei meeldi? Huvi pärast küsin.Külaline kirjutas: ↑14 Mär 2026 16:13Võin öelda, mis ma tahan. Tahan rahulikku ja stabiilset elu. Et kõik kulgeks võimalikult muretult ja rõõmsalt. Loomulikult elu nii ei lähe. Ikka tulevad mured ja jamad sisse, kas siis lastega või lähedastega. Aga teen, mis minu võimuses, et ei oleks minu ja mehe vahel mõttetuid hõõrumisi. Mul mees ka selline rahumeelne. Ei ole sõjakas ja ähvardav. Siit ka see mõtteviis, et kui mehel on kõht täis, voodielu ok ja naine rahumeelne, siis võib kooselu pikaks kujuneda.
-
Külaline
Normaalne naine ei räägi, et seksin, kui vaja, hoian kõhu täis. Ja siis naised kurdavad, et meeste jaoks on ta nagu mingi pesumasin või topis kodus. No sellised naised ongi ju.Guest kirjutas: ↑14 Mär 2026 17:02Mind ka huvitab, mis ei meeldi. Normaalne inimene selline naine. Ma ei tea kas neid asju mehe pärast teed, mina teen seepärast, et ma olengi selline ja tahan teha.Guest kirjutas: ↑14 Mär 2026 16:45Mis punase pöidlapanijale ei meeldi? Huvi pärast küsin.Külaline kirjutas: ↑14 Mär 2026 16:13Võin öelda, mis ma tahan. Tahan rahulikku ja stabiilset elu. Et kõik kulgeks võimalikult muretult ja rõõmsalt. Loomulikult elu nii ei lähe. Ikka tulevad mured ja jamad sisse, kas siis lastega või lähedastega. Aga teen, mis minu võimuses, et ei oleks minu ja mehe vahel mõttetuid hõõrumisi. Mul mees ka selline rahumeelne. Ei ole sõjakas ja ähvardav. Siit ka see mõtteviis, et kui mehel on kõht täis, voodielu ok ja naine rahumeelne, siis võib kooselu pikaks kujuneda.
-
Külaline
Too mõni näide probleemist palun.
Mulle on võõras lugeda, kui räägitakse kaaslase vigadest või tülitsemisest suhtes. Viga kõlab nagu viga, mida ei aktsepteerita ja tűlitseb tülitseja. See pole aga norm mu meelest, eriti kui selliseid asju probleemide all silmas pidada.
-
Külaline
Mulle ta küll sellist muljet ei jätnud. Täitsa normaalne naine. Tahab teha ja teeb. Miski ei viita mehe orjamisele ega kinnihioidmisele minu silmis. Mees seksib õigesti ka vast.Guest kirjutas: ↑14 Mär 2026 17:05Normaalne naine ei räägi, et seksin, kui vaja, hoian kõhu täis. Ja siis naised kurdavad, et meeste jaoks on ta nagu mingi pesumasin või topis kodus. No sellised naised ongi ju.
-
Külaline
Mida nirmaalne naine siis teeb?Guest kirjutas: ↑14 Mär 2026 17:05Normaalne naine ei räägi, et seksin, kui vaja, hoian kõhu täis. Ja siis naised kurdavad, et meeste jaoks on ta nagu mingi pesumasin või topis kodus. No sellised naised ongi ju.
-
Külaline
Normaalne naine seksib siis, kui mõlemale see sobib ja ei väljenda seda nii, et annan seksi.Guest kirjutas: ↑14 Mär 2026 17:17Mida nirmaalne naine siis teeb?Guest kirjutas: ↑14 Mär 2026 17:05Normaalne naine ei räägi, et seksin, kui vaja, hoian kõhu täis. Ja siis naised kurdavad, et meeste jaoks on ta nagu mingi pesumasin või topis kodus. No sellised naised ongi ju.Guest kirjutas: ↑14 Mär 2026 17:02
Mind ka huvitab, mis ei meeldi. Normaalne inimene selline naine. Ma ei tea kas neid asju mehe pärast teed, mina teen seepärast, et ma olengi selline ja tahan teha.
-
Külaline
Oot - oot, sel ajal kui mina ühele mehele süüa valmistan, ostab see mees sinuga teatrisse minekuks teatripileteid. Ja küsib, kas ülejärgmisel nädalal kontserdi ka ette vôtate. Millega sa rahul ei ole? Seksima sa ju ei pea.Guest kirjutas: ↑14 Mär 2026 16:48Lihtsalt ebameeldiv lugeda, et naised ise kultiveerivad ikka seda mõtteviisi, et naine on teenindav personal, kes peab kotte tühjendama ja süüa ette laduma. Ega muud ei oska nagu tahtagi. Kooselu pole partnerlus, vaid olen teenija, siis ei jaluta mees minema. Ikka mees valib, kas tema on selles peres või jalutab ära. See seksi andmise jutt on nii ebameeldiv lugeda.Guest kirjutas: ↑14 Mär 2026 16:45Mis punase pöidlapanijale ei meeldi? Huvi pärast küsin.Külaline kirjutas: ↑14 Mär 2026 16:13Võin öelda, mis ma tahan. Tahan rahulikku ja stabiilset elu. Et kõik kulgeks võimalikult muretult ja rõõmsalt. Loomulikult elu nii ei lähe. Ikka tulevad mured ja jamad sisse, kas siis lastega või lähedastega. Aga teen, mis minu võimuses, et ei oleks minu ja mehe vahel mõttetuid hõõrumisi. Mul mees ka selline rahumeelne. Ei ole sõjakas ja ähvardav. Siit ka see mõtteviis, et kui mehel on kõht täis, voodielu ok ja naine rahumeelne, siis võib kooselu pikaks kujuneda.
-
Külaline
Mis see naine siis tegema peab, ennast suhtes alla suruma ja mitte kokkama kuigi talle see hirmsasti meeldib? Et siis mitte olla röõmsameelne naine nagu ta praegu on?Guest kirjutas: ↑14 Mär 2026 16:48Lihtsalt ebameeldiv lugeda, et naised ise kultiveerivad ikka seda mõtteviisi, et naine on teenindav personal, kes peab kotte tühjendama ja süüa ette laduma. Ega muud ei oska nagu tahtagi. Kooselu pole partnerlus, vaid olen teenija, siis ei jaluta mees minema. Ikka mees valib, kas tema on selles peres või jalutab ära. See seksi andmise jutt on nii ebameeldiv lugeda.Guest kirjutas: ↑14 Mär 2026 16:45Mis punase pöidlapanijale ei meeldi? Huvi pärast küsin.Külaline kirjutas: ↑14 Mär 2026 16:13Võin öelda, mis ma tahan. Tahan rahulikku ja stabiilset elu. Et kõik kulgeks võimalikult muretult ja rõõmsalt. Loomulikult elu nii ei lähe. Ikka tulevad mured ja jamad sisse, kas siis lastega või lähedastega. Aga teen, mis minu võimuses, et ei oleks minu ja mehe vahel mõttetuid hõõrumisi. Mul mees ka selline rahumeelne. Ei ole sõjakas ja ähvardav. Siit ka see mõtteviis, et kui mehel on kõht täis, voodielu ok ja naine rahumeelne, siis võib kooselu pikaks kujuneda.
-
Külaline
Ma arvasin täiesti siiralt kuni 30ndate eluaastate lõpuni, et seks ongi selline asi, mida naised meestele annavad.Guest kirjutas: ↑14 Mär 2026 17:22Normaalne naine seksib siis, kui mõlemale see sobib ja ei väljenda seda nii, et annan seksi.
-
Külaline
Mina olen oma suhetes palju vähem seksi saanud kui tahaks, sest loomulikult olen arvestanud asjaoluga, et mehele parasjagu ei sobi/ei taha/ei viitsi. Üsna allaheidlik naine näe.Guest kirjutas: ↑14 Mär 2026 17:22Normaalne naine seksib siis, kui mõlemale see sobib ja ei väljenda seda nii, et annan seksi.
-
Külaline
Tema ei kurda ja ju ta ei põlasta ona meest. Normaalseid mehi on ka olemasGuest kirjutas: ↑14 Mär 2026 17:05Normaalne naine ei räägi, et seksin, kui vaja, hoian kõhu täis. Ja siis naised kurdavad, et meeste jaoks on ta nagu mingi pesumasin või topis kodus. No sellised naised ongi ju.
-
Külaline
Sest koos on parem kui lahus. See on minu meelest ainus võimalik õige põhjus koos püsimisele.
Pole mõtet detailidesse uppuda, oluline on detailide summa - kumb on parem, kas kokku või lahku elada.
Pole mõtet detailidesse uppuda, oluline on detailide summa - kumb on parem, kas kokku või lahku elada.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Ahrefs [Bot], Google [Bot] ja 5 külalist