Mees norskab

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 01 Nov 2024 14:53
Külaline kirjutas: 01 Nov 2024 14:51
Külaline kirjutas: 01 Nov 2024 14:28St, et mees ei austa mind piisavalt, et see väike asi kontrolli alla saada.
Kuidas see väike asi kontrolli alla saadakse?
Masseerimisega.

Kas jälle lingami masseerimisega?
Nõiamoor
Kontakt:

Postitus Postitas Nõiamoor »

Korralikud kõrvatropid - https://www.amazon.de/-/en/Protection-P ... _pr_t&th=1.

Kestavad kaua, mul läheb 4 aasta peale kolmas paar. Vahest on krt 1 kaduma läinud.... :D. Mees tegelikult ei norskagi eriti, aga ma ei suuda taluda uinumiseks ühtegi heli ja vahest olen sunnitud maal olles ka norskamist taluma.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Jaan 2026 21:44 Ma olen vist ainus, kes mehe norinat ja norskamist naudib. Üleilma vaikus, v.a. norskamine. Tore. Väga valjuks minnes nügin, aga muidu senini (ptûi) ei häiri.
Minu jaoks on see ka jummalast soe tunne. Üldse ei häiri. Aga kui mees norskamise lõpetab, üles ärkab, allkorrusele ronib ja köögis kohvimasina sisse lülitab (mis teeb palju vaiksemat häält), siis olen plaksust üleval 😃
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Jaan 2026 10:09
Tolmukübe kirjutas: 15 Jaan 2026 08:25
Külaline kirjutas: 01 Nov 2024 14:51
Kuidas see väike asi kontrolli alla saadakse?
Mul oli kunagi peika, kes ka norskas, ja ta ütles, et lahendus on lihtne, mingi väike operatsioon. Aga tema elas välismaal, kas seda Eestis tehakse. Ma täpsemalt ei küsinud, mis operatsioon.
Loomulikult tehakse ka meil. Seda nimetatakse pehme suulae plastikaks. Minu mees igatahes sai abi.
Ole mureta, ajaga tuleb see tagasi ja suht ruttu veel.
Külaline

Guest kirjutas: 18 Jaan 2026 12:17
Külaline kirjutas: 15 Jaan 2026 10:09
Tolmukübe kirjutas: 15 Jaan 2026 08:25

Mul oli kunagi peika, kes ka norskas, ja ta ütles, et lahendus on lihtne, mingi väike operatsioon. Aga tema elas välismaal, kas seda Eestis tehakse. Ma täpsemalt ei küsinud, mis operatsioon.
Loomulikult tehakse ka meil. Seda nimetatakse pehme suulae plastikaks. Minu mees igatahes sai abi.
Ole mureta, ajaga tuleb see tagasi ja suht ruttu veel.
Hästi natuke on tagasi andnud küll. Poiste möödas 9 aastat. Aga tal oli üpris raskekujuline apnoe. Hingamisseisakud ja puha.
Külaline

Mina magan kõrvatroppidega ja vahepeal nügin meest küünarnukiga.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], silli ja 6 külalist