Kas jälle lingami masseerimisega?
Mees norskab
Korralikud kõrvatropid - https://www.amazon.de/-/en/Protection-P ... _pr_t&th=1.
Kestavad kaua, mul läheb 4 aasta peale kolmas paar. Vahest on krt 1 kaduma läinud....
. Mees tegelikult ei norskagi eriti, aga ma ei suuda taluda uinumiseks ühtegi heli ja vahest olen sunnitud maal olles ka norskamist taluma.
Kestavad kaua, mul läheb 4 aasta peale kolmas paar. Vahest on krt 1 kaduma läinud....
-
Külaline
Minu jaoks on see ka jummalast soe tunne. Üldse ei häiri. Aga kui mees norskamise lõpetab, üles ärkab, allkorrusele ronib ja köögis kohvimasina sisse lülitab (mis teeb palju vaiksemat häält), siis olen plaksust ülevalKülaline kirjutas: ↑15 Jaan 2026 21:44 Ma olen vist ainus, kes mehe norinat ja norskamist naudib. Üleilma vaikus, v.a. norskamine. Tore. Väga valjuks minnes nügin, aga muidu senini (ptûi) ei häiri.
-
Külaline
Ole mureta, ajaga tuleb see tagasi ja suht ruttu veel.Külaline kirjutas: ↑15 Jaan 2026 10:09Loomulikult tehakse ka meil. Seda nimetatakse pehme suulae plastikaks. Minu mees igatahes sai abi.
-
Külaline
Hästi natuke on tagasi andnud küll. Poiste möödas 9 aastat. Aga tal oli üpris raskekujuline apnoe. Hingamisseisakud ja puha.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], silli ja 6 külalist